FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 18 jan 2020, 11:29

Benkara21 je napisao/la:
18 jan 2020, 11:21
Benkara21 je napisao/la:
08 jan 2020, 19:06
Mujakić ne dolazi 100%. Zvao ga Hadžić pred odmor i nije za da se vraća u ligu. To je sve.
Prije 10 dana. :kafa:
Isti nam je izvor. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 18 jan 2020, 11:33

Hajde onda iz tih istih izvora, vidite cemu se mozemo nadati u nastavku.
- FKS -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jan 2020, 11:34

Lecler je napisao/la:
18 jan 2020, 11:29
:kafa:
Amca007 je napisao/la:
18 jan 2020, 11:24
Ma dajte ba ljudi kakav Hajduk sta je vama. Pa Nihad je izabrao HNL zato sto ne zeli da se vraca na staro. Hakduk nije nista kvalitetniji od nas, pa oni gube od Gorice, Istre i takvih ekipa redovno. Stanje u klubu im je katastrofa. Mi smo u istom rangu sa njima po kvaliteti, ako mozda nismo i jaci...
Ahaa nikako nije jači samo što kod njih Oremuš ne bi mogao prići prvom timu a kod nas se tretira kao da je Tony Kroos.
Oprosti, ali isti Hajduk je ganjao oremusa u vrijeme skoro kao i mi, navijac im hebali upravi sve sto ga nisu vratili.
Druga stvar je sto je receno na ljeto da Mirko ne smije igrati odmah jake tekme al neko nije htio to da cuje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 18 jan 2020, 11:35

Sabrinu sam tjerao i prozivao kada su ovi uhljupčići koji je sada tjeraju branili jer su imali kintu od nje. Sad fakat kad bih birao između nje i njih, izabrao bi nju jer su mi oni nekako prečesto skloni promijeni mišljenja, valjda zato što im interes pogoni mišljenje. Još uvijek neki ne mogu preboljeti činjenicu da nisu na račun kluba otputovali na utakmicu u Bjelorusiju.

Dugo me nije bilo, bio sam u nekim obavezama. Lijep pozdrav braćo, do titule aBd!

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 18 jan 2020, 11:36

Iz svega napisanog mene je fasciniralo jedno: Bosnjo sa platom od 680 KM ismijava milionera 👏 (berac rize, vidi mu sata itd).
Pa najjaca smo nacija na dunjaluku !!!
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 jan 2020, 11:43

Pantelija je napisao/la:
18 jan 2020, 11:34
Lecler je napisao/la:
18 jan 2020, 11:29
:kafa:
Amca007 je napisao/la:
18 jan 2020, 11:24
Ma dajte ba ljudi kakav Hajduk sta je vama. Pa Nihad je izabrao HNL zato sto ne zeli da se vraca na staro. Hakduk nije nista kvalitetniji od nas, pa oni gube od Gorice, Istre i takvih ekipa redovno. Stanje u klubu im je katastrofa. Mi smo u istom rangu sa njima po kvaliteti, ako mozda nismo i jaci...
Ahaa nikako nije jači samo što kod njih Oremuš ne bi mogao prići prvom timu a kod nas se tretira kao da je Tony Kroos.
Oprosti, ali isti Hajduk je ganjao oremusa u vrijeme skoro kao i mi, navijac im hebali upravi sve sto ga nisu vratili.
Druga stvar je sto je receno na ljeto da Mirko ne smije igrati odmah jake tekme al neko nije htio to da cuje.

Sabrina i emir rekli MORA! Necemo ga djaba placati 22.000 KM mjesecno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 18 jan 2020, 11:46

fanatikk je napisao/la:
18 jan 2020, 11:36
Iz svega napisanog mene je fasciniralo jedno: Bosnjo sa platom od 680 KM ismijava milionera 👏 (berac rize, vidi mu sata itd).
Ovi što ga ismijavaju ne rade nikako. Valjaju žuto i vutru. Najpošteniji sloj građana ove države

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jan 2020, 11:48

Inace,otkud vam prica da mu je sat fake?Brate mili pa cudi ma da frajer uopste nosi g shock koliko je bogat..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jan 2020, 11:52

Izabrao Hajduk kjoi ispada od maltežana i sa kojim se sigurno nijednom titulom okititi neće :rol: :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jan 2020, 11:53

Hajdeee je napisao/la:
18 jan 2020, 11:33
Hajde onda iz tih istih izvora, vidite cemu se mozemo nadati u nastavku.
Pa nije mi izvor Sabrina, nego Mujakićev porodični prijatelj. :rol:
Nemam pojma ni za šta ostalo al za Nihada sam davno znao da neće sigurno doći u Sarajevo. A ista osoba je i Benkari rekla za Nihada.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 jan 2020, 11:55

Beton je napisao/la:
18 jan 2020, 11:35
Sabrinu sam tjerao i prozivao kada su ovi uhljupčići koji je sada tjeraju branili jer su imali kintu od nje. Sad fakat kad bih birao između nje i njih, izabrao bi nju jer su mi oni nekako prečesto skloni promijeni mišljenja, valjda zato što im interes pogoni mišljenje. Još uvijek neki ne mogu preboljeti činjenicu da nisu na račun kluba otputovali na utakmicu u Bjelorusiju.

Dugo me nije bilo, bio sam u nekim obavezama. Lijep pozdrav braćo, do titule aBd!
Kako onda otputovase ljudi u Bjelorusiju ako su zahtijevali na racun kluba da idu? Ne pravi se pametan, pojedini su zeljeli platiti svoje mjesto u avionu u kojemu je bilo dosta slobodnog mjesta i po cijenu koja se regularno placala. I ovo ti pise jedan od onih koji nisu bili ZA da ovi ikako dodju, tako da sam preduhitrio tebe i te koji misljenje mijenjaju ako im voda ide na mlin. Lijep pozdrav i tebi, do titule!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 18 jan 2020, 11:57

Ne branim nikoga,al mislim da ga nije niko ismijavao u tom smislu nema on marke,niti je ga neko poredio sa nekim,sto onaj kaze bosnjo pametuje a 680 km plata,nego se vise odnoslilo ja mislim na ta ulaganja u klub,u fazonu milionera imamo a produzi Hodzica dovedi Guzinu Gavrica i slicno,mozda je i do Hadzica ko zna.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 18 jan 2020, 12:00

Napapijri je napisao/la:
18 jan 2020, 11:55
Beton je napisao/la:
18 jan 2020, 11:35

Kako onda otputovase ljudi u Bjelorusiju ako su zahtijevali na racun kluba da idu? Ne pravi se pametan, pojedini su zeljeli platiti svoje mjesto u avionu u kojemu je bilo dosta slobodnog mjesta i po cijenu koja se regularno placala. I ovo ti pise jedan od onih koji nisu bili ZA da ovi ikako dodju, tako da sam preduhitrio tebe i te koji misljenje mijenjaju ako im voda ide na mlin. Lijep pozdrav i tebi, do titule!
I dalje stoji činjenica da su posljedice sukoba privatne razmirice. Ozbiljna raja u tome neće učestvovati, kao što se vidi i po društvenim mrežama uspjeli su nahuškati dječicu. Sad i Hadžija postao problem, a radi svoj posao jako dobro. Svi od kojih se nema interesa su problem.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 jan 2020, 12:13

Znaci imamo svi isti izvor 😂. Hahaha. Nece ovamo i pametan. Sve je ok ljubav, ne moze niko reci Niho da ne voli Sarajevo, ali ipak covjek treba da misli na sebe. Bil ti radio u fk sarajevo za 1000 ili u oracleu za 2.500? Treba biti realan nekad. Plus sto ovamo mozea lakse dalje. Nihad na ljeto moze u englesku ako odigra priblizno kao kod nas. Decko je zvijer.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 jan 2020, 12:18

Nihad je dokazao ljubav prema klubu kad je prošle zime potpisao za Kortrijk i inzistirao da ostane na posudbi do kraja sezone, da pomogne pri osvajanju duple. Razišli smo se na lijep način, nije lud sad da se vraća ovdje, ide čovjek dalje u karijeri. Povratak u Sarajevo bi značio da se nije ostvario kao igrač, a Hajduk je ipak stepenica više.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jan 2020, 12:20

fanatikk je napisao/la:
18 jan 2020, 11:36
Isti taj bošnjo kupi kartu, clan je ovog kluba bio i prije Tana i Nama, kisnuo i smrazavao se na kosevu, tusnju, ugljeviku, orasju itd. Imam pravo da kazem da mi se ne svidja na koji nacin trenutno funkcionise klub. ja nisam zadovoljan vlasnikom, zelim vise i bolje za FKS.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jan 2020, 12:26

Sve to stoji da je Hajduk jaci od nas i liga HNL miljama ispred PL, ali mislim, da je mogao otici u austrijsku ili svicarsku ligu iz kojih bi imao jos vece mogucnosti napretka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jan 2020, 12:26

ElCartel11 je napisao/la:
18 jan 2020, 12:26
Sve to stoji da je Hajduk jaci od nas i liga HNL miljama ispred PL, ali mislim, da je mogao otici u austrijsku ili svicarsku ligu iz kojih bi imao jos vece mogucnosti napretka.
Teško jer se nije pokazao u osrednjoj ekipi u Belgiji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jan 2020, 12:32

MortemHz je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Teško jer se nije pokazao u osrednjoj ekipi u Belgiji.
Ima tu puno i do menadzera kakve veze menadzer ima i to. Ali eto nadam se da ce vec iduce sezone u lige 5, sretno mu :salut:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 jan 2020, 12:35

Bošnjo jedva dočeko da i Nihada popljuje jer je toboze potpisao za Hajduk koji je za nas u kakvim god problemima bio i dalje misaona imenica u svakom segmentu.

Uozbiljite se, HNL je ozbiljna liga i veliki izvor igrača za zapadnjake i timove iz liga petice. Scouting sluzbe su na svakom koraku i ni jedan dobar a mlad igrač neće proć nezapazeno. Jedna dobra sezona ga dijeli od transfera u prosječnog Bundesligaša ili Premierligaša. To je kod nas nemoguća misija. Dečko misli o sebi i svojoj karijeri, nama je već dosta dao i trebamo bit zahvalni na tome.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, TETRAPAK i 61 gost.