PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sljedeće pojačanje Željezničara dolazi iz San Marina??? Kažu bivši reprezentativac Svazilenda u tavli.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al kako doc do broja telefona da se dopisujemo macko
Znači osim ovog Zandina Mustangića htjeli su i Mujakića na posudbu dovesti, ali ih njihove dijete ispali i ode u Hajduk, sve same posudbe, đe zapelo? a ne tako davno bilo je rijeci o velikom velikom budžetu za transfere koji čeka Vinka vojvodu

MIHAJLOVIĆ !
- svrakino1921
- Kontakt:
Pametan momak jer da se vratio kod njih vrlo bi brzo zavrsio na daljnoj posudbi kod Fanima gdje su mi zavrsile i ostale kolege iz akademije
Nesto nas ismijavaju, Vinko na svako pitanje o igracima "vidjet cemo" odgovara, plasirali onu laznu vijest da mi hocemo Handzica pa brze bolje produzi mu ugovor. Htjeli Zakarica a on kao odbio pare jer kao ranije igrao za Zelju neki moralni razlozi, nisu ga ni kontaktirali.
Mjau !
Eno ih vec broje pare od Mujakica jer ce iz Hajduka u ligu petice za godinu dana, koji su to mozgovi.
Mjau !
Samo pazi sad kad Bajevicu nabiju na nos sto nije pozvan Mujakic za baraz utakmice.
Mjau !
- ElCartel11
- Kontakt:
I bolje sto nece Zakaric kod nas, karijera mu je i tako u blagom padu, zabio bi on 2-3 gola, ali sve u svemu ne bi opravdao svoju platu, za koju mozes dovesti dosta boljeg igrace od njega. Jbt lik se u Rumuniji nije mogao probiti, a cijeni se kao da je igrao u ligama 5 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ej kad smo mi stimali sa Hajdukom utakmice
E bas tad u to doba Pesta je imala najbolje kupleraje u Europi
Ej moj sinko
E bas tad u to doba Pesta je imala najbolje kupleraje u Europi
Ej moj sinko
Mene je bilo hastra da nakon Sadikua Zeljkan ne pokupi i Mujakica, sreca rekli mu ne treba im, pa ode u Hajduk.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:41I bolje sto nece Zakaric kod nas, karijera mu je i tako u blagom padu, zabio bi on 2-3 gola, ali sve u svemu ne bi opravdao svoju platu, za koju mozes dovesti dosta boljeg igrace od njega. Jbt lik se u Rumuniji nije mogao probiti, a cijeni se kao da je igrao u ligama 5![]()
Jašta nego je bolje, kad neće momak, ne možeš ga prisiliti i natjerati– Zakariću je ponuđen dolazak u Sarajevo, ali se on zahvalio i kazao da ne bi došao na Koševo jer je već igrao za Željezničar

MIHAJLOVIĆ !
- ElCartel11
- Kontakt:
Pisao sam ja i prije i tog clanka, da ga ne zelim vidjeti kod nas, jer je momak limitiran do bola.Radmilo87 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:43ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:41I bolje sto nece Zakaric kod nas, karijera mu je i tako u blagom padu, zabio bi on 2-3 gola, ali sve u svemu ne bi opravdao svoju platu, za koju mozes dovesti dosta boljeg igrace od njega. Jbt lik se u Rumuniji nije mogao probiti, a cijeni se kao da je igrao u ligama 5
Jašta nego je bolje, kad neće momak, ne možeš ga prisiliti i natjerati– Zakariću je ponuđen dolazak u Sarajevo, ali se on zahvalio i kazao da ne bi došao na Koševo jer je već igrao za Željezničar![]()
A ta njegova prica sto je igrao kod vas pa kao zbog tog nece da dodje kod nas je prica za malu djecu. Da se mu ispune finansijski uslovi eto njega pjeske.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kad se sjetim koliko ste se kleli u Sadikua pa sta bi od decka ? Pa i vas vjeciti ultra talenat eno ga u Velezu vraca forumu, kaze mlad sam imam 23. godine tek mu karijera pocinje.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
švrakino, možeš li disati ?
- svrakino1921
- Kontakt:

Evo me u hotel Zenica pijem veliku s mlijekom i tuti fruti kolac
Dobro mi pravo
Jeli ti Žuti pomogao da poneseš kufere u usta ga **** seljačka plašljivasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo

MIHAJLOVIĆ !
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislim da se on ispalio u NjemackuRadmilo87 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:58Jeli ti Žuti pomogao da poneseš kufere u usta ga **** seljačka plašljivasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:55![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro mi pravo![]()
Njega su zvali lift boy
Dobar je on momak
To je onaj sto obuce uniformu sa sapkom
Ja prije konto da je to red bull

Bas su se ispalili u isto vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Balorda, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, tutankamon1905, TylerBurey i 74 gosta.