Samo ruska ćirilica.
Ю
Moderator/ica: insider
Bosančica svakako.
Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
$ је, $ $ је ? '.marconato je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:56Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas![]()
Meni recimo treba za posao.Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Sa kokarom.
I vjeronaukuVolimTz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:57Meni recimo treba za posao.Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas
Treba jos zabraniti turski i arapski jezik u drzavnim skolama, kako redovne tako i izborne casove.
Ako hoces turcit dijete upisi ga na kurs.
ja yebote sapun , Njemački treba bit obavezan , najmanje od treće godine vrtića pa do kraje srednje škole, da se ljudi ne pate sa raznim OSDovim gethovima cerftikatima
' $ " то на ?...Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:57$ је, $ $ је ? '.marconato je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:56Napast cemo vas prvo sa Ж, %, Ц, /, Ђ, -, ¥...da ne znate sta vas je snaslo, pa onda sa samoglasnicima sa sve sa oznakom 4 С, da ne pomislite slucajno da su Rusi...Barbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:47Ćirilicu treba učiti čisto iz perspektive da znamo šta srbi pišu i smjeraju protiv nas![]()
Pušiona vam je od Palasa beškoBarbarossa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:09
ja yebote sapun , Njemački treba bit obavezan , najmanje od treće godine vrtića pa do kraje srednje škole, da se ljudi ne pate sa raznim OSDovim gethovima cerftikatima
Bosanka vlastela i plemici, svestena lica sve latinski ucili, zapadno orjentisani pa im Turski zatreba. Nikada ne reci nikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.