NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Sto se mene tice nek bude Doncic>Trae,nek Anon malo izljeci komplekse od toga sto je Messi bolji i veci igrac od bilo kojeg Realovog
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jesam ja to ovdje procitao da je neko napisao da se Doncic lozi na bradu
Svasta ljudi pisu, ne kontam zasto se pokisava osporiti Luki da je frajer buduca velika zvijezda, jbt lik vodi ovaj Dallas prema PO, evo sad igraju ber Porzingisa i pobjedjuju, Luka je **** masina sa 20 godina.
Young ce isto biti odlican igrac, stim da je trenutno u losoj ekipi, zakovani su za dno, cekajmo da ga vidimo u nekoj ekipi koja ce biti konkurentna za PO.
Ne zaboravite sta je Luka vec sve osvojio do svoje 19 godine, nije bez razloga sigurno
Svasta ljudi pisu, ne kontam zasto se pokisava osporiti Luki da je frajer buduca velika zvijezda, jbt lik vodi ovaj Dallas prema PO, evo sad igraju ber Porzingisa i pobjedjuju, Luka je **** masina sa 20 godina.
Young ce isto biti odlican igrac, stim da je trenutno u losoj ekipi, zakovani su za dno, cekajmo da ga vidimo u nekoj ekipi koja ce biti konkurentna za PO.
Ne zaboravite sta je Luka vec sve osvojio do svoje 19 godine, nije bez razloga sigurno
-
GeriOldman
- Kontakt:
Jel se možete malo pozabaviti ovim pdfom? Mislim, šta vam je cilj? Da piše što više debila ili da bude normalna diskusija? Ako je ovo prvo, bar imajte dostojanstva i recite nabijaju nam postove, pare zgrčemo i ćao. Da se na vrijeme sklonim/o, ha ja.
1921
Vidi ti to kao da je lozenje na Bradu nesto negativno, isto da gledas bijelog Hardena iz Slovenije, nea razlike nikakve, jos samo da pusti bradu
Sto je rega jer pokazuje licimjerstvo foruma 
@clutch
Kako moze Simmons biti dobar kad je zidar?
@clutch
Kako moze Simmons biti dobar kad je zidar?
- Barbarossa
- Kontakt:
ispravno govoriš Bgm
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima istine u poredjenju Doncica i Hardena.Vrlo slican stil igre sa fantasticnim napadom i skromnom odbranom.Vidicemo da li ce se distinkcija napraviti u POu kroz godine!? 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alem in a nutshell
#Punoljetstvo
Kakva preobrazba, aferimGeriOldman je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:28Jel se možete malo pozabaviti ovim pdfom? Mislim, šta vam je cilj? Da piše što više debila ili da bude normalna diskusija? Ako je ovo prvo, bar imajte dostojanstva i recite nabijaju nam postove, pare zgrčemo i ćao. Da se na vrijeme sklonim/o, ha ja.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja mislim da hoce. Luka otkad igra kosarku isporucuje i kada je najbitnije.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:54Ima istine u poredjenju Doncica i Hardena.Vrlo slican stil igre sa fantasticnim napadom i skromnom odbranom.Vidicemo da li ce se distinkcija napraviti u POu kroz godine!?![]()
Pritom ne mislim nuzno na ovu sezonu ili blisku buducnost, ali i neki “playoff meltdown” je sasvim normalna stvar za igraca od 20 godina.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa kako je onda Westbrook najbolji kad je isto ciglar ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Da hoce, da vidimo excuses foruma, nema sanse da ce ss.ba proglasit Luku chokerom, bez obzira iako se bude radilo o indenticnim izlaganjima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑18 jan 2020, 12:54Ima istine u poredjenju Doncica i Hardena.Vrlo slican stil igre sa fantasticnim napadom i skromnom odbranom.Vidicemo da li ce se distinkcija napraviti u POu kroz godine!?![]()
@bombaj
Pa u tom grmu i lezi zec, nista ne kontas jebte
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 18 jan 2020, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Gdje je Harden bio sa 19 godina?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje je bio Jordan sa 19 godina?
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ocekujem da ce Doncic i u PO imati dobre brojke.Ima ih i Harden uvijek.Sistwm im je takav.Vidicemo kakve ce biti zavrsnice i koliko ekipa ide daleko u POu!?
Naravno, ocjena se nece dati nakon jednog POa, vec nakon 3-4.
Naravno, ocjena se nece dati nakon jednog POa, vec nakon 3-4.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne poredi se Luka sa Jordanom vec sa Hardenom. Ako imaju slican stil igre (iako ja to ne vidim), treba biti realan pa reci da je Luka bolji i efikasniji igrac sad s 19 godina nego sto je Harden bio i deset godina poslije tog zivotnog doba.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Gradio svoj stil, ovaj samo copy-paste odradio
Logicno da ce biti efikasniji iz igre igra drugu poziciju
- BosniaBoston
- Kontakt:
Luka sad bolji i efikasniji neg harden s 29 odnosno prosle sezone?Ma bolji je i Musa od klocine hardena
#Punoljetstvo
Kad skontas da se vecini foruma ogadio Hardena, bit ce ti lakse u zivotu
Trazi mu da ugradi Wi-Fi y supak, kad se uvuces slejdeci put da se ne gubis po 5 dana s foruma
Ko je ogadio? Uozbilji se, kako mos nekom ogadit Floyd Mayweather-a kad ga 90% raje ne voli. Harden omrazen od trade-a u Hou, sto je lik postajao bolji sve se vise gradio hate, ne samo ovdje nego opcenito. Kao da neko nije pratio to sve. Cuj jaJHam je napisao/la: ↑18 jan 2020, 13:29Kad skontas da se vecini foruma ogadio Hardena, bit ce ti lakse u zivotu
Trazi mu da ugradi Wi-Fi y supak, kad se uvuces slejdeci put da se ne gubis po 5 dana s foruma![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.