FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj galic nista bolji nije od sabanovic i od hodzic
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prema mojim informacijama, prije nego se produžio ugovor sa Hodžićem, pričalo se sa Galićem i bio je želja Marinovića. Nije želio prihvatiti ugovor na 3 i po godine, a Borac mu je ponudio kraći ugovor sa više novca 100%.Historicar je napisao/la: ↑18 jan 2020, 17:43Ili nismo imali para za njega ili ga Vinko nije htio.Momak je bio jedan od najboljih desnih bekova u ligi, dok je bio u Zrinjskom, bio je važan član one njihove generacije koja je osvojila titulu, a i Ultrasi su ga proglasili igračem sezone.Stvorili su se svi uslovi da dovedemo, za naše uslove, više nego kvalitetnog desnog beka.Ali ne osvojimo li titulu, sada kada bi nam titula gotovo sigurno donijela mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka, nadam se da ce i Vinko i Hadžija i Sabrina i kompletna uprava, napustiti klub.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
I ja sam isto čuo...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 17:56Prema mojim informacijama, prije nego se produžio ugovor sa Hodžićem, pričalo se sa Galićem i bio je želja Marinovića. Nije želio prihvatiti ugovor na 3 i po godine, a Borac mu je ponudio kraći ugovor sa više novca 100%.Historicar je napisao/la: ↑18 jan 2020, 17:43Ili nismo imali para za njega ili ga Vinko nije htio.Momak je bio jedan od najboljih desnih bekova u ligi, dok je bio u Zrinjskom, bio je važan član one njihove generacije koja je osvojila titulu, a i Ultrasi su ga proglasili igračem sezone.Stvorili su se svi uslovi da dovedemo, za naše uslove, više nego kvalitetnog desnog beka.Ali ne osvojimo li titulu, sada kada bi nam titula gotovo sigurno donijela mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka, nadam se da ce i Vinko i Hadžija i Sabrina i kompletna uprava, napustiti klub.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Po mojim informacijama, koje su dosta slicne, Borac je ponudio 3x veci iznos plate od nas, tako da ga u potpunosti razumijem
-
- Kontakt:
Dakle, otpao Galić, produži ugovor sa retardiranim Hodžićem, nisu se razmatrale druge opcije, drugi igraci na poziciji desnog beka, sam Hadžija se hvalio da ima veze i kontakte, koje je navodno stekao kao igračSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 jan 2020, 17:56Prema mojim informacijama, prije nego se produžio ugovor sa Hodžićem, pričalo se sa Galićem i bio je želja Marinovića. Nije želio prihvatiti ugovor na 3 i po godine, a Borac mu je ponudio kraći ugovor sa više novca 100%.Historicar je napisao/la: ↑18 jan 2020, 17:43Ili nismo imali para za njega ili ga Vinko nije htio.Momak je bio jedan od najboljih desnih bekova u ligi, dok je bio u Zrinjskom, bio je važan član one njihove generacije koja je osvojila titulu, a i Ultrasi su ga proglasili igračem sezone.Stvorili su se svi uslovi da dovedemo, za naše uslove, više nego kvalitetnog desnog beka.Ali ne osvojimo li titulu, sada kada bi nam titula gotovo sigurno donijela mjesto nositelja u prvom pretkolu Lige prvaka, nadam se da ce i Vinko i Hadžija i Sabrina i kompletna uprava, napustiti klub.

- feniksptica
- Kontakt:
Neces potpisat na manje od 3 godine finog igraca, i onda potpises na godinu igraca koji nije nivo FKS
Valjda znaju sta rade
Valjda znaju sta rade
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nije nimalo mrtav, treba njega shvatit ozbiljno. Politika je stala iza njega ne cude tolike pare
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Realno ne znam ako je to tačna informacija, da su nudili 3 godine Galiću, koji po meni samo onu sezonu u Zrinjskom odigro kako treba, a u Interu Z., nema 5 minuta takmičarskih kako treba. Čuj 3 godine. Pa nije Dani Alves svegam. Nama treba bolji i od Galića i od Hodžića.
Gledam ove snimke sa treninga, pa uzet ce nas i Zrinja i Zeljo, a sada vec i vjerovatno Borac ove polusezone, kako su se ljudi pojacali i sada se spremaju, a ne ko ovi nasi levati sa izvlakusama kako nema pravih igraca u januaru...
Emir i Vinko definitivno losa kombinacija, idemo u propast...
-
- Kontakt:
Ovako su neki kukali na pocetku Zrinjski se pojacao, doveo modernog trenera bla bla pa im opet bjezimo 5 bodova a imali smo bolnicu od ekipe i eto kako se prica te tenzije igraci-trener.
Zasto nabijate tenzije i negativu ?
Pomozimo svom klubu a o radu uprave i trenera diskutovati na kraju !
Zasto nabijate tenzije i negativu ?
Pomozimo svom klubu a o radu uprave i trenera diskutovati na kraju !
Stigao je i novi trener Vinko Marinović. Njega Pidro već zna iz mlade reprezentacije.
"Vinka inače poznajem iz mlade reprezentacije. Jedan školovan i kulturan trener koji razgovara s igračima i bodri ih".
Kako provodiš vrijeme van terena?
"Odmaram kući, jedem, družim se s drugoivma. Vjerski sam tip, volim džamiju, idem u džamiju".
Ovdje je mnogo toga receno. Ko hoce da shvati
"Vinka inače poznajem iz mlade reprezentacije. Jedan školovan i kulturan trener koji razgovara s igračima i bodri ih".
"Odmaram kući, jedem, družim se s drugoivma. Vjerski sam tip, volim džamiju, idem u džamiju".
Ovdje je mnogo toga receno. Ko hoce da shvati

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Koliko ih još ima što im "Bog mater" nije motivacija nego suprotno?fanatikk je napisao/la: ↑18 jan 2020, 18:35Stigao je i novi trener Vinko Marinović. Njega Pidro već zna iz mlade reprezentacije.
Ovdje je mnogo toga receno. Ko hoce da shvati![]()
Ovo će biti lijepo proljeće.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ce ti Galic kad imamo Sabana kao startera. Imamo Pidru lijevo. Dusmana kao backup opciju za oba beka. A i ovaj akademac moze lijevo da se pokaze.
Ja sam da se dovede neko ala Stanojevic, ako se procijeni da isti nije na 100%. Sve osim full spreme nije u redu za igraca koji je glavni igrac, motor ekipe.
Ostalo je sve popunjeno.
Ja sam da se dovede neko ala Stanojevic, ako se procijeni da isti nije na 100%. Sve osim full spreme nije u redu za igraca koji je glavni igrac, motor ekipe.
Ostalo je sve popunjeno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
To samo kod nas važi, da nema kvalitetnih igrača u januaru, svaki zimski prelazni rok to ponvljaju.Pa ljudi iz raspadnutih Čelika i Slobode, koji su maltane pred gašenjem, to ne govore, vec se jadni bore, traže igrače, uspiju nekoga i dovestialacious je napisao/la: ↑18 jan 2020, 18:26Gledam ove snimke sa treninga, pa uzet ce nas i Zrinja i Zeljo, a sada vec i vjerovatno Borac ove polusezone, kako su se ljudi pojacali i sada se spremaju, a ne ko ovi nasi levati sa izvlakusama kako nema pravih igraca u januaru...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa većina solidnih igrača koji potpišu za konkurente su ranije bili kontaktirani od nas. Činjenica je da ili ne znamo, ili nemamo sredstva da igrača privolimo na potpis. A prije ovo drugo. Nisam siguran, ali znam da se priča, da smo pričali i sa Jovanovićem koji je otišao konama. Smiješno zvuči, ali druga korejska liga je svemirski brod za nas i oni su dobili pravo pojačanje sigurno.Historicar je napisao/la: ↑18 jan 2020, 18:05
Dakle, otpao Galić, produži ugovor sa retardiranim Hodžićem, nisu se razmatrale druge opcije, drugi igraci na poziciji desnog beka, sam Hadžija se hvalio da ima veze i kontakte, koje je navodno stekao kao igračVidjecemo u maju sve, nek se kolektivno poubijaju, ako se titula ne uzme.Hadžiji i Vinku će najviše majka biti .ebana na kraju sezone, ako kone ili zrinjski uzmu titulu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- RajaBa1983
- Kontakt:

Haaland nas je odbio isto

- ThrillerHz
- Kontakt:
Jesam bio na strani uprave, al ne svidja mi se kuda ide ovaj brod... Svi osim nas su se pojacali i pojacavaju se, a mi s jednim porazom mozemo past na 4 mjesto, zamislite tek taj scenario, pa bilo bi svega.
1946~
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, MSOZ101, Vanja8, Varijantas8 i 38 gostiju.