FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kada vidim konkurente, njihov prelazni rok, stanje u i oko kluba, opšte atmosferu, ja mislim da će mo mi na proljeće karati ko nikada, ima muda da nam oteknu, trebaće nam puno suplimenata za izdržlljivost, vlažnih maramica i litara i litara senzacije za rehidriranje
MIHAJLOVIĆ !
- Nastrojeni
- Kontakt:
U odnosu na jesen? Ili?
Bruda ti si zaboravio da Slavko 12 sati provodi u klubu svaki dan

- mohikanac12
- Kontakt:
Da. Ja to tako vidim za sada, ne znači da sam u pravu. Otišao Krstajic i smatram da im je to baš veliki udarac. Napusio ih Maksimovic, jedan od kljucnih igraca. Promijenili trenera.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
A zaboravio je izgleda da je Slavko u BIjeljinu došao sa čitavom kartotekom karijera od zigotnog začeća do transfera u Radnik igrača koje će trenirati

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja mislim da Radnik nema sta traziti pored Borca i Zrinjskog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nista mi necemo karati realno. Bice ovo gutav nastavak sezone. Sad za sad na vidiku nema igraca koji bi dosao a da je pojacane. Ako nista ne izleti to ce biti to od dovodjenja, jer je period tezak za naci dobrog igraca to se znalo vec.Radmilo87 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:00Kada vidim konkurente, njihov prelazni rok, stanje u i oko kluba, opšte atmosferu, ja mislim da će mo mi na proljeće karati ko nikada, ima muda da nam oteknu, trebaće nam puno suplimenata za izdržlljivost, vlažnih maramica i litara i litara senzacije za rehidriranje
Sad po mom misljenju odbrana nam je tanka ko bašlija, dva nova stopera sigurno ce trebati vremena da se upoznaju, tako da su sanse 50:50 hoce li biti losi ili dobri. Ne zbog njihovog kvaliteta, vec zbog vremena uigravanja. Bekovi nemamo zamjena, ne daj Boze povrede tesko.
Nemamo rezervnog spica, sto znaci da u Kup ulazimo oslabljen. Isto tako u prvenstvu ne daj boze povrede, nemamo zamjene u napadu.
Jedino imamo dobru i sigurnu sredinu terena.
Ja licno nisam zadovoljan al to ne mora nista da znaci logicno
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Treba ih pratiti jednim okom. Borac je trenutno opasniji od pitara. Šute, ne talasaju, u miru rade. Pitari ce se raspast, ima da puknu ko kokica.
Zrinjski je opasan, ako uhvate ritam. Tuzla City, blage nemam šta je sa njima, ne vidim ih kao ozbiljne konkurente ali mogu pomrsiti racune drugima.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Realno moras jer ne zavisi sve samo od nas. Ovo je yebeno sad kad imas 5 ekipa sa malim bodovnim razlikama ili nikakvim u slucaju nas i Borca. Trebat ce mnogo zivaca za ovu polusezonu. Svaki kiks je veliki ko 2-3 u ovoj prethodnoj polusezoni pogotovo ako neko uhvati zalet.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo polako, bez euforije, bez karanja, vlažnih maramica i litara senzacije i sličnih hajpova. Daleko smo mi od tog nivoa, u prošlom Amarovom mandatu nismo tako "prijetili", a bili smo duplo jači od svih, a pogotovo sada ne treba biti brzoplet sa nekim zaključcima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma mi moramo svi ici na max sto se tice ove sezone.Mi ako ne osvojimo titulu bit ce problema zestokih.Zato se pocnite spremat za Bjeljinu vec sad.Svaki glas je bitan!LjoZee je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:24Realno moras jer ne zavisi sve samo od nas. Ovo je yebeno sad kad imas 5 ekipa sa malim bodovnim razlikama ili nikakvim u slucaju nas i Borca. Trebat ce mnogo zivaca za ovu polusezonu. Svaki kiks je veliki ko 2-3 u ovoj prethodnoj polusezoni pogotovo ako neko uhvati zalet.
23
- mohikanac12
- Kontakt:
Nama treba hajp ali ne ovakakav, već navijački. Tu se moramo animirati maximalno, da pomognemo na proljeće što je moguće više. Vjerujte da dosta zavisi od nas navijača, ako budemo iznad prosjeka i rezultati bi trebali biti bolji.
Prelazni rok još uvijek nije ni iz bliza gotov. Biće jos par rokada.
Prelazni rok još uvijek nije ni iz bliza gotov. Biće jos par rokada.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma pusti radmila, koga cemo mi karatiRaonffa je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:26Samo polako, bez euforije, bez karanja, vlažnih maramica i litara senzacije i sličnih hajpova. Daleko smo mi od tog nivoa, u prošlom Amarovom mandatu nismo tako "prijetili", a bili smo duplo jači od svih, a pogotovo sada ne treba biti brzoplet sa nekim zaključcima.

Nego kazu da idu lijepe vijesti a nije vezano za pojacanja zna li iko ista?
Velika nam je sreca sto nam ekipu vise ne prave raja i forum, fala k....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: relativizam, samoFKS i 42 gosta.