Najjači

Najjači
ma igraju kolko im treba cuvaju se za polufinale i sam znas kolko jace oni mogu u odbrani kad hoce
Ma jeste, pametni, moraju se čuvati koliko god mogu jbg.legenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:49ma igraju kolko im treba cuvaju se za polufinale i sam znas kolko jace oni mogu u odbrani kad hoce
veceras poslastica nadam se tekmi na jednu loptu, po meni su Hrvati favoriti vcrs
Ma najjači siAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 21:16Kakva bolan Hrvatska i ozbiljan rukomet pogotivo sa Linom. Nemaju sutera sem Stepancica koji je vise na klupi u klubu i nikada nigdje nije bio glavni igrac.Krila su kriminalna sa Horvatom i Mandicem koji nisu klase europske.Duvnjak i Cindric su jedino sto vrijedi.
Marino Maric i Musa su za Zrinjski a ne reprezentaciju jedan glup drugi nejak i slabasan a igra centra.
Prije ako nisi dobio u glavu nema ni 2 minuta,sad malo ga potegnes za dres ides na hladjenje.legenda reala je napisao/la: ↑18 jan 2020, 21:00Ma ne mozes igrati nikako odbranu svaki faul dva minuta bjezi jbt
Ma ti si moćLillard je napisao/la: ↑18 jan 2020, 21:19Ma najjači siAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 21:16Kakva bolan Hrvatska i ozbiljan rukomet pogotivo sa Linom. Nemaju sutera sem Stepancica koji je vise na klupi u klubu i nikada nigdje nije bio glavni igrac.Krila su kriminalna sa Horvatom i Mandicem koji nisu klase europske.Duvnjak i Cindric su jedino sto vrijedi.
Marino Maric i Musa su za Zrinjski a ne reprezentaciju jedan glup drugi nejak i slabasan a igra centra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.