FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Osim13 sprema nesto za navijace....
Ima da odjekne...
Ima da odjekne...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Joj, joj
Ne mogu docekat da se ozvanici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Slažem se, slabiji jesu definitivno, ali najveći udarac im je Krstajić. Isto tako slažem se da ke Borac opasniji od kita, još im trener ne euforiše, izjavljuje da im je maksimum evropa. Ubjeđen sam da će ganjati trofej.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 20:10
Da. Ja to tako vidim za sada, ne znači da sam u pravu. Otišao Krstajic i smatram da im je to baš veliki udarac. Napusio ih Maksimovic, jedan od kljucnih igraca. Promijenili trenera.
Nama je najbitnije da krenemo pobjedom, a u Ugljeviku i nadam se na punoj Grbavici, neće biti problema.
A nije valjda da neko vjeruje onom iz Borca kad je rekao za Evropu da im je realnost ili sta vec?
Bili u zadnje vrijeme u najboljoj formi, mozda cak i najvise zasluzili prvo mjesto i bod imaju manje i kao samo Evropa. How yes no
Bili u zadnje vrijeme u najboljoj formi, mozda cak i najvise zasluzili prvo mjesto i bod imaju manje i kao samo Evropa. How yes no
Moj mrki,da i ovi nisu nasli kakvo sredstvo za ciscenje

- mohikanac12
- Kontakt:
Treba smanjiti hajcanje, prešlo u naviku. Mislim da smo se dovoljno šalili na taj račun.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Mislim da je generalni u pitanju
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Mislim da je Aco bolji stoper od Sipovica
Dobrodosao Aco
Dobrodosao Aco

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Koliko dana pisemo “Dobrodosao Aco”? 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ko mevlud kad se uci; Dobro nam doš'o najveći sine Arapskog roda i domovine.... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.