Nabijem vas obojicu
Trejdam Maju i obje njene noge za Ivu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Srpkinje su X puta opuštenije.
Strašno... koliko je samo takvih debila što su opasnost po sebe a pogotovo po druge na ovim našim jadnim cestama.
Stranici su im omiljena meta glume kako "rade" svoj posao a kad prođe neki zatamljeni bmw ili audi okreću glave ko čkepi.
To studirala u Tuzli pa je ti znaš?Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:58Srpkinje su X puta opuštenije.
Ima jedna Zeničanka (obična, nije Srpkinja)(zna je Maršal), svi joj momci bili Srbi. Što naši Aljini Srbi, što ovi iz RS, što ovi iz Srbije.
Na njoj tupio zube jedan moj jarana, isto Srbin, Tuzlak. I dopisuje se on s njom, kad će drugi, pa majku **** ti si jedini Srbin koji je nije ****.![]()
Jel tebi ili tvog
Imaju da, ali džaba kad znaju bit odvratne, ne odvratnije od nasih naravno, ali sto rece Helco srpkinje su opustenije dosta.
Privlaci je mravojed. Manjak samopostovanja.Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:58
Ima jedna Zeničanka (obična, nije Srpkinja)(zna je Maršal), svi joj momci bili Srbi. Što naši Aljini Srbi, što ovi iz RS, što ovi iz Srbije.
Na njoj tupio zube jedan moj jarana, isto Srbin, Tuzlak. I dopisuje se on s njom, kad će drugi, pa majku **** ti si jedini Srbin koji je nije ****.![]()
Čuj ko su Alijini SrbiVolimTz je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:13Imaju da, ali džaba kad znaju bit odvratne, ne odvratnije od nasih naravno, ali sto rece Helco srpkinje su opustenije dosta.
Privlaci je mravojed. Manjak samopostovanja.Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:58
Ma vjerovatno je manje osuđuju nego ovi naši. Zenica je takva sredina, na površini većina muslimani, a iznutra truhlo.
Nego ko su sad aljini srbi led te **** ?
Nije, no u SarajevuASD je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:10To studirala u Tuzli pa je ti znaš?Heller je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:58Srpkinje su X puta opuštenije.
![]()
na aparatima je danas citav dan ne zna se nista jos, svake sekunde moze nesto poci po zlu, tesko jebodi123 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 22:58Strašno... koliko je samo takvih debila što su opasnost po sebe a pogotovo po druge na ovim našim jadnim cestama.
Kako je mali, imal šansi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.