Rekonstrukcija stadiona u BiH
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Fenomenalno radovi napreduju! Konačno jedan stadion u BiH na kojem se rade ozbiljni radovi.
Krov, teren, to je krucijalno i to treba biti prioritetno. Svaka čast! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ah, treba tu jos dvije tribine napraviti.
Za zelju kao takvog i premijer ligu ovo sto je do sad uradjeno je mozda dovoljno al kad sjedne i juzna tribina bice to stadion ko bombona. Nova zapadna tribina vjerujem da sad nije realna i da je preskupa investicija al i ovako ce stadion biti super jos pogotovo sto je trenutna zapadna tribina skoro obnovljena, mozda jos samo malo je prosiriti do nove juzne,dodati neke sitnice koje zahtijeva cetvrta kategotija i tjt za sad, pa kad se ukaze prilika i neki novac dodje u klub uraditi i zapad.
Ja da sam u upravi zelje posle izgradnje ovog krova prvo bi se okrenuo sredjivanju sjevera i istoka iznutra i vana tj ofarbati ovaj krov na sjeveru da bude kompaktibilan sa istokom i uradio fasadu na obje tribine da to izgleda svjetski, a posle toga krenuti u akciju za juznu tribinu.
Ja da sam u upravi zelje posle izgradnje ovog krova prvo bi se okrenuo sredjivanju sjevera i istoka iznutra i vana tj ofarbati ovaj krov na sjeveru da bude kompaktibilan sa istokom i uradio fasadu na obje tribine da to izgleda svjetski, a posle toga krenuti u akciju za juznu tribinu.
Ma Zeljo gradi neplanski,kako ih nije stid,a Amaru duzni 400 hiljada maraka,na kraju ce zaglaviti s ovim stadionom,nece imati love,gradnja ce stati a Amara ko j.ebe... Ovaj stadion je plod Amarovog dugogodisnjeg rada u Želji,a ovako mu vracaju... sram da ih bude..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
ako se jug stvarno napravi taman nek tu stave lokomotivuJaskoBiH je napisao/la: ↑19 jan 2020, 09:50Za zelju kao takvog i premijer ligu ovo sto je do sad uradjeno je mozda dovoljno al kad sjedne i juzna tribina bice to stadion ko bombona. Nova zapadna tribina vjerujem da sad nije realna i da je preskupa investicija al i ovako ce stadion biti super jos pogotovo sto je trenutna zapadna tribina skoro obnovljena, mozda jos samo malo je prosiriti do nove juzne,dodati neke sitnice koje zahtijeva cetvrta kategotija i tjt za sad, pa kad se ukaze prilika i neki novac dodje u klub uraditi i zapad.
- svrakino1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:25Ma Zeljo gradi neplanski,kako ih nije stid,a Amaru duzni 400 hiljada maraka,na kraju ce zaglaviti s ovim stadionom,nece imati love,gradnja ce stati a Amara ko j.ebe... Ovaj stadion je plod Amarovog dugogodisnjeg rada u Želji,a ovako mu vracaju... sram da ih bude..
Alex mucki provokatoru
prvo dugovi da se vrate,pa stadion,kad Amar blokira euro nastupe biće š.upak... A niko se ne pita kako je Lutvi,šta on jede,kako odrzava higijenu... sve to treba platitsvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:55rishovski je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:25Ma Zeljo gradi neplanski,kako ih nije stid,a Amaru duzni 400 hiljada maraka,na kraju ce zaglaviti s ovim stadionom,nece imati love,gradnja ce stati a Amara ko j.ebe... Ovaj stadion je plod Amarovog dugogodisnjeg rada u Želji,a ovako mu vracaju... sram da ih bude..![]()
![]()
![]()
![]()
Alex mucki provokatoru
Auuuuuu slike
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ima li neko da dobro barata sa editovanjem slika da samo uradi copy-paste sjevera na mjesto novog juga i spoji sa istokom. Jer u sustini novi jug treba da bude manje vise ista tribina kao sjever. Kakva ce bombona stadion da bude to je strasno.
Mjau !
Vise treba na Bilinom polju, pa mozda cak i tri tribine, sjever i jug 5-6 nastakanih redova i to tribina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje nemoj da prave takvu sliku
Jer kad vide kako ce izgledat stadion svi ce se dic da nam onemoguce jos taj zadnji infrastrukturalni projekt
Samo polako i u tisini
Blizu smo cilja
Tiha voda bregove valja
Ja sam već kontaktir'o neke ljude,da se ti radovi zaustave,jer ono što su nam obećavali meni uopće ne izgleda tako,kako projekat odmičesvrakino1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:13Bolje nemoj da prave takvu sliku
Jer kad vide kako ce izgledat stadion svi ce se dic da nam onemoguce jos taj zadnji infrastrukturalni projekt
Samo polako i u tisini
Blizu smo cilja
Tiha voda bregove valja

Ja bolji ne pravio

- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Convicts1988
- Kontakt:
Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Poserem vam se u wc haha, kod nas najveci uspjeh wc sreditiConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Dobro bolan momak, je li moras na svakom postu o Grbavici govoriti kako je BP bolje,jeste bolje kao navijac Zeljeznicara to kazem.I dajte nemojte se vise prepucavati koji je bolji stadion kad nam je svaki stadion ku rac.Convicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa zamisli sad grbavica nema ni wc za goste,pa moramo pisati po tribini tog fudbalskog zdanja.JaskoBiH je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:56Poserem vam se u wc haha, kod nas najveci uspjeh wc sreditiConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:31Te tribine imaju sve, po 2 ekstra sredjena WCa, pa do svega potrebnog. Dođem na Grbavicu nemam gdje pišat, ispišavam se po tribini tobejarabi. Grbavica i BP, nebo i zemlja, još dugo dugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.