UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

jelle
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la jelle » 19 jan 2020, 08:00

Pantelija je napisao/la:
19 jan 2020, 07:02
Ma nije ni bitno voli li ga neko ili ne. Covjek je digao ovo na ovaj nivo, do njegove pojave pola ljubitelja ufc nije znalo da isti postoji.
Prica ti o nekom namjestanju je bas ono bosanska posla.
Ja mislim da on ide sad na masvidal, a onda ce na jesen/zimu sa pobjednikom khabib/ferguson. Osim ako opet neko ne odustane od ove dvojice, pa da conor uleti.
Nisu to bosanska posla ....svi bruje o tome ....sad opet kazem ...ostat ce istine dvije ....za neke je fejk za neke nije ... :kafa:

Ev upravo potvrda da je Khabib sljedeca borba :rol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jan 2020, 08:35

Kauboj je vic majke mi, Conor moze dosta bolje od ovakvih protivnika.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 19 jan 2020, 08:41

Nebi me cak cudilo da Tony se " ozljedi " da bi Conor odma uletio ...jer nece Dana da rizikuje da Khabib kojim slucajem izgubi ...jer nije isti hajp kad si prvak i cekas ponovo Conora i kad si izgubio ...a i Conor je najavio da je spreman uletit u aprilu odma jer ne vjeruje da ce doci do borbe ...sve za pare ...

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 19 jan 2020, 08:49

Gledam ovog Fergusona, i u nekoliko borbi vile ga nosaju. Ljudi ga mlatili ko jazavca, da mi nije jasno kako samo od onoliko teturanja ne pade ...

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 19 jan 2020, 09:17

Swanfilter je napisao/la:
19 jan 2020, 08:49
Gledam ovog Fergusona, i u nekoliko borbi vile ga nosaju. Ljudi ga mlatili ko jazavca, da mi nije jasno kako samo od onoliko teturanja ne pade ...
Sta rece i osta ziv hahahah. Istina Tony prima udarce ali zasto? Proguglaj na sta lici zadnjih 7 protivnika Tonya Fergusona i ko su ti ljudi.
Tony-Khabib ce bit rat.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 19 jan 2020, 09:32

Marvin je napisao/la:
19 jan 2020, 09:17
Sta rece i osta ziv hahahah. Istina Tony prima udarce ali zasto? Proguglaj na sta lici zadnjih 7 protivnika Tonya Fergusona i ko su ti ljudi.
Tony-Khabib ce bit rat.
2-3 borbe je trebao biti dole, a Habib je malo skolovaniji od ovog mlacenja u koje se Ferguson upusta. Mada je tesko prognozirati ...

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 19 jan 2020, 09:40

19 jan 2020, 09:32
Marvin je napisao/la:
19 jan 2020, 09:17
Tony-Khabib ce bit rat.
2-3 borbe je trebao biti dole, a Habib je malo skolovaniji od ovog mlacenja u koje se Ferguson upusta. Mada je tesko prognozirati ...
Da je trebao bio bi dole. Lik je nakon prognoze da ce jedva hodati radi odvaljenog LCL od kosti se za par mjeseci vratio i nastavio pobjedljivati tj izoblicavati protivnike. Njegova sposobnost oporavka u i mimo okotagona je legendarna.
Tony je lik koji ce Khabibu dati rat kakav ni medvjedi iz Dagestana ne mogu jer ima kardio koji nije normalan a Khabib pobjedjuje jer umori protivnika. Tony ubije protivnika ko vola u kupusu "off his back".
Dugo pratim mma al Tony i Khabib je borba svih vremena.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 19 jan 2020, 10:31

Potpuno ocekivano, ne kontam zasto je neko mislio da ce biti drugaciji ishod.
Jedva cekam da ga Khabib izmaltretira.

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 19 jan 2020, 10:47

Bravo za Connora, Cerrone ovdje nije imao sta ni traziti, znalo se da ce biti predjelo za Connora.
Manite se prica o namjestaljkama, to je prica za malu djecu. Connor koliko god bio arogantan, je strasan borac sto mu niko ne moze osporiti.
Show me your donuts 0 0

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 19 jan 2020, 11:28

Klasicni balkanski analiticari. Sve znaju :rol:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 jan 2020, 12:52

sLucajni je napisao/la:
19 jan 2020, 11:28
Klasicni balkanski analiticari. Sve znaju :rol:
Nekad se islo u komsiluk na kafu pa se tracalo a sad ide preko interneta, razlika samo u tehnickim stavkama a sadrzaj isti! :mrgreen:

Nastimana i smisljena borba, trebalo je da ga nesportski onako opali umjesto pozdrava rukavicama pa da izazove gnjev kod ljudi a to se itekako naplati korz PPV, koliko god plate oni koji ga vole 5 puta ce vise platiti onih koji ga mrze i zive za to da ga neko razvali!
Ista taktika je i u politici postavi dobrog samaritanca u opziciju a onog loseg na vlast i tako funkcionise vladavina vijekovima!
UFC :thumbdown:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 19 jan 2020, 13:16

Khabib je rekao da bez obzira šta mislili UFC i White pita se i on i ne pada mu na pamet da tek tako da borbu za titulu Connoru, da mu se javi tek kad zareda sa desetak pobjeda nad ozbiljnim protivnicima :thumbup: Nek Ircu daju borbu za vašerski pojas sa Masvidalom i svi će biti sretni i zadovoljni.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 19 jan 2020, 13:29

Naravno glupo je pricat o najmjestaljci, ali ko misli da se Cerrone pripremao vise od 3 treninga sedmicno za ovo isto zivi u bajkama. Covjek usao u meč da ne dobije batine, te da pokupi nesto keša. Sad ce fanovi Conora iz ovog izvući ogroman povratak na veliku scenu i legitimno pravo na izazivanje Khabiba na revans. 😂

Ja samo ne znam, ko ce njegove borbe sa Cerroneom, Diazom i Masvidalom ozbiljno shvatit od velikih sampiona, pa bit zainteresovan za neki title fight? Ne bi me cudilo da mu te tri eventualne pobjede budu uvertira za ponovno prozivanje Khabiba ili Fergusona. Ali ajde, para vrti...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 jan 2020, 13:32

Moze Khabib peicati sta zeli, ali naravno da i njega pare, jako zanimaju. Kad mu na sto stave ponudu 50 miliona za mec, naravno da ce ga prihvatiti objerucke.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 19 jan 2020, 13:35

50miliona UFC nije u stanju ponudit. Pa ne znam jesu li ikome dali ikad isplatili vise od par miliona garantovanih. Evo sinoc je Conor imao 3 miliona dollara garantovano. Ostalo je udio u ppv i eventualno sponzori.

Zaboravljate da je ovo mma, a ne box.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 19 jan 2020, 13:42

Ovi sto pisu o namjestaljci...LOL. Toliko o tome. Bude situacija kada je neko toliko u krivu da ne znas odakle krenuti i bolje ne pocinjati,a prica o namjestaljci je upravo to.
Revansa sa Khabibom sto se tice,prvo tu je Tony koji je imao pojas prije obojice i koji nece izgubiti od Khabiba prilicno sam siguran a drugo, Conor ne zasluzuje revans jer je dobio ciste batine.
Nek sidje u 155 i dobije Justina prvo.
Ono sinoc je bilo impresivno nema sta. Fokusiran i gladan Conor je strasan.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 19 jan 2020, 14:10

AshburtonG je napisao/la:
19 jan 2020, 13:35
50miliona UFC nije u stanju ponudit. Pa ne znam jesu li ikome dali ikad isplatili vise od par miliona garantovanih. Evo sinoc je Conor imao 3 miliona dollara garantovano. Ostalo je udio u ppv i eventualno sponzori.

Pa s ppv i ostalim pizdarijama ce izaci tu cifru sigurno ....Dana je izjavio da Khabib je vec jako bogat borac preko 5o mil zaradjeni ...i isto tako je izjavio da ce revans s Conorom oboriti sve ppv ....tako da ta cifra od 5o mil je itekako ocekivana sa ppv i ostalim sponzorima ...

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 19 jan 2020, 14:27

90% ljudi mu ne bi dali odma prilku za titulu, ali para vrti gdje burgija nece i tu je kraj price.
Dana mu dao veterana i jedinog iz top 5 kojeg moze lako dobiti, i sad kao pravi se najveci mec svih vremena...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 jan 2020, 14:40

Masvidal, Diaz, Poirier, Gaethje, pa cak i Islam Makchaev. Moze da bira sljedecu borbu izmedju ovih boraca, npr. bilo bi dobro Masvidal, pa Poirier revans i onda ako to dobije nek se bori sa Khabibom ako ovaj dobije Fergusona. Definitivno ne zasluzuje borbu za titulu nakon 40 sekundi borbe protiv istrosenog kauboja. Volio bi vidjeti borbu Islama i njega, mislim da bi ga malac mogao dobiti, a bilo bi zanimljivo zbog te situacije sa Khabibom.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 19 jan 2020, 14:59

jelle je napisao/la:
19 jan 2020, 14:10
AshburtonG je napisao/la:
19 jan 2020, 13:35

Pa s ppv i ostalim pizdarijama ce izaci tu cifru sigurno ....Dana je izjavio da Khabib je vec jako bogat borac preko 5o mil zaradjeni ...i isto tako je izjavio da ce revans s Conorom oboriti sve ppv ....tako da ta cifra od 5o mil je itekako ocekivana sa ppv i ostalim sponzorima ...
Conor je od svih prihoda u 2018. godini koja mu je dosad najunosnija ukupno zaradio 99 miliona $, pa ne znam o kakvih 50 miliona od jedne borbe ti pričaš. Svejedno je to ogromna lova u pitanju, a vidjećemo kako će Khabib reagovati na pokušaje štimanja prijevremenog revanša.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.