Ma Švedi u minus fazi čitavo prvenstvo, nema Portugal taj kvalitet da iznese to, jbt lako su mogli zijaniti od nas, a eto da dođu do finala EP

Pitanje je mogu li do polufinala uopšte preko Slovenije, a o finalu neću ni da pričam.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma Švedi u minus fazi čitavo prvenstvo, nema Portugal taj kvalitet da iznese to, jbt lako su mogli zijaniti od nas, a eto da dođu do finala EP
Lino Červar je najsretniji trener na svijetu, ikada. Ne sporim da poznaje rukomet ali ko prati hrvatski rukomet mislim da mu je sve jasno. Ovaj puta je napravio najveću glupost do sada u selektiranju igrača, razloge samo on zna - neki kažu: zna da mu je ovo "kraj" pa se nekima sveti! Ne želim da vjerujem u te priče (sa hrv.portala) ali nešto s njim nije u redu.Kenonan je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:58Cervar je sam sebi skratio sirinu vanjske linije, to je neka njegova filozofija koja je besmislena, u redu ova tri srednja Duvnjak, Karacic, Cindric su najjaca linija na svijetu ali nema tu sutera zato je danas toliko dugo patio napad protiv jedne od najboljih odbrana svijeta kakva je njemaxka specijalno jer oni igraju mesarski i tu dobar suter okrece utakmicu sto je na srecu Cervara Stepancic uradio u drugom dijelu, Mamic ne dobija priliku u napadu a jako je dobar suter, Kuduza ostavio kuci iako je jedan od najboljih strijelaca Lige Prvaka, Ivica iz Bundeslige nije ni zvao na okupljanje decko je jedan od najboljih strijelaca Bundeslige u ovoj polusezoni, desni bek sto je jos bolje, i jos ostane bez Sebetica i Martinovica zbog ozljeda.
Jes' vidio kako mučki priželjkuju loš rezultat Kauboja
Osupnut sam
Tesko ce Svedjani uzet Norvezane da ne kazem nemoguce, ali svejedno i bez tog fino se iskomplikovalo u grupi.
ko sad ima sansu ,kako to ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.