we men, you can assume
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Titule u fudbalu i u kosarci nisu isto. Ronaldo je bio clan ubjedljivo najbolje ekipe na svijetu i osvojio je kasnije WC. Ali u klupskoj konkurenciji je ostao bez Lige Prvaka.lumani je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:04BuffonGigi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:59Ako Lakersi trejduju za Ružu ove sezone, postoji mogucnosti slicnog happy enda.
Poredenje ti nije okLima je donosio titule prije i posle povreda
Ono Sto je on radio na terenu ,danas mnogi ne mogu na treningu.
Rose je naravno bio veliki talenat i svima nama je drago sto uopste jos igra ..
Mislim ako ces kontrirati samo da bi kontrirao, moze se naci 100 stvari zbog cega njih dvojica nisu isti. Ja samo kazem da su iskoristili nenormalan talenat da se prilagode slabijim fizickim mogucnostima nego prije. To je za respekt i za divljenje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa sa Davisom je to gotovo u max. 5 tekmi., kakav ba Houston...
jos ona dva hipstera nisu ni odigrali lose i opet pusiona
- BuffonGigi
- Kontakt:
Realnije je za nekog ko ne prati fudbal. Adriano je propao zbog mozga, bez ijedne teze ozlijede. Rosea su zaustavile povrede da bude jedan od najboljih u historiji svog sporta.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa pustis njih dvojicu i ne mogu sami dobiti tekmu, logicno.
Al kako je James postao ove godine najbolji Play lige, civjek je zvijer moze igrati sta hoce, kako dijeli lopte i razigrava ekipu, cudo jedno
D'Antoni jase Tuckera svaku noc kao da je 25.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mora se priznat da Westbrook nosi Hardena u ovim utakmicama protiv vecih ekipa,a ovaj samo ciglari ruku na srce 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kako ovdje nije faul ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma pustili im u drugom poluvremenu 
Htjeli gledat fight
Htjeli gledat fight
- BuffonGigi
- Kontakt:
Eto ti reci ko ne prati fudbalBuffonGigi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:22Realnije je za nekog ko ne prati fudbal. Adriano je propao zbog mozga, bez ijedne teze ozlijede. Rosea su zaustavile povrede da bude jedan od najboljih u historiji svog sporta.
2002 se sjecam jako Dobro i prvog strijelca tog prvenstva..
Rosea poredi sa igracima koji nisu nista osvojili ,Ali nemoj brate sa legendama.
Btw,evo mozes da Brandon Roy.
Ronaldo i Rose lol. To je poprilična uvreda za Ronalda.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Marcus Yebeni Smart !!!
Tek sad vidim , ne znam šta me je više šokiralo to što je pogodio 11 trojki ili što je imao 22 pokušaja za 3 poena !?!?
Ode košarka u pm , očekujem da uskoro jedan igrač ima i po 30 pokušaja za 3 poena ,naravno Brada favorit ...
Tek sad vidim , ne znam šta me je više šokiralo to što je pogodio 11 trojki ili što je imao 22 pokušaja za 3 poena !?!?
Ode košarka u pm , očekujem da uskoro jedan igrač ima i po 30 pokušaja za 3 poena ,naravno Brada favorit ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Larry Bird i Ronaldo su bolje poredjenje
#Punoljetstvo
Pa dobro s ovim poređenjem se nije mislilo na uspjehe u karijeri već na mogućnosti u igri.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa postoji milion igraca koji su bolje poredjenje od Ronalda koji su imali talenta na pretek, ali nisu potvrdili titulama iz raznih razloga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.