FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa ja, nema vise sakom i kapom davati, igrrao ti ili ne. Proslo je to vrijeme.
Hoces 8 milja a da kurcem ne mrdas. E ne moze majstore da si veci Zeljovac od Joška.
Zabij 6,7, asistiraj 6,7 i eto cenera. Ali ne moze takva statistika kad imas hronicnu kurcobolju i potrebu za šaketanjem.
@tristan
Pa logicno je bilo da se stani da makar priblizan iznos kao sto je primao JOSIP PROJIC - covjek sa kojim se šprdo ko je stigo. Nije to uopste ista situacija.
Hoces 8 milja a da kurcem ne mrdas. E ne moze majstore da si veci Zeljovac od Joška.
Zabij 6,7, asistiraj 6,7 i eto cenera. Ali ne moze takva statistika kad imas hronicnu kurcobolju i potrebu za šaketanjem.
@tristan
Pa logicno je bilo da se stani da makar priblizan iznos kao sto je primao JOSIP PROJIC - covjek sa kojim se šprdo ko je stigo. Nije to uopste ista situacija.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 19 jan 2020, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Stanic kad je trazio bolje uvjete tad je bio nas daleko najbolji bek, i trazio iste uslove kao bek koji mu je zamjena a doveden prije 6 mjeseci. I onda mu ponudjeno sramotno povecanje. Ramovic vise nije igrao nego sto je igrao. I trenutno Ramovic ima vecu platu nego sto je tada Stanic imao i trazi vise nego sto je tada Stanic trazio, e u tome je fazonTristan10 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:39Nevjerovatno kako ljudi nisu doslijedni svojim argumentima i stavovima. Sjecam se dobro kad je bio slucaj S Stanic, kad se ovde pisalo kako je logicno da trazi bolje uvjete, kako drugi imaju vecu platu. Sad kad je slucaj Ramovic, odma se razmisljanje promjeni.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi ba kakav Sinan, covjek je imao sansu u prvom dijelu da dokaze nesto, i nije nista.... Kraj priče!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne mozes poredit Stanica i Ramovica, prvi ima vise trofeja u dresu Zelje nego drugi dobrih utakmica.
Dalje, neko napisa da je neko jedva cekao da se rijesi Kosorica. Mozda jesu ustaljene procedure, jer su po forumima sirili propagandu kako je Aco kolovodja nekih pobuna...pa onda kao tjeranje truhlih jabuka sto nas je na kraju dovelo do 6 poraza u nizu. Sve s igracinama boljim od Kosorica kojima su Zvijezda 09, Krupa i slicni punili mrezu na Grbavici.
Ramovic je u godinama kad bi trebao biti na vrhuncu svoje karijere, a on odigrao jedva 10 utakmica ove sezone. Imamo na njegovoj poziciji Stilica kojem ne moze kopacke nosati, imamo Dacica, Subasica koji su jos uvijek veoma mladi i mogu dosta napredovati. Bolje da oni kupe minute poslije Stilica nego Ramovic koji je morao mnogo vise pokazati.
Sinan je meni jako drag momak, ali realno nije pokazao ni pola onog sto je trebao u nasem dresu. Omele su ga povrede, te posebno glupi zuti kartoni zbog kojih je propustao vazne utakmice. Ne sjecam se da je uvezao 5 utakmica bez povreda ili suspenzija u nasem dresu. Realno nije igrac za kojim vrijedi plakati.
Na kraju sve ce pokazati teren i to je jedino mjerilo. Tako se kmecalo i pred pocetak sezone, svi se pojacavaju, nama pojacanja Dado i Mesa kme kme. Zrinjski doveo Celikovica nama ce igrat Kemo kme kme. Sta bi na kraju?
Dalje, neko napisa da je neko jedva cekao da se rijesi Kosorica. Mozda jesu ustaljene procedure, jer su po forumima sirili propagandu kako je Aco kolovodja nekih pobuna...pa onda kao tjeranje truhlih jabuka sto nas je na kraju dovelo do 6 poraza u nizu. Sve s igracinama boljim od Kosorica kojima su Zvijezda 09, Krupa i slicni punili mrezu na Grbavici.
Ramovic je u godinama kad bi trebao biti na vrhuncu svoje karijere, a on odigrao jedva 10 utakmica ove sezone. Imamo na njegovoj poziciji Stilica kojem ne moze kopacke nosati, imamo Dacica, Subasica koji su jos uvijek veoma mladi i mogu dosta napredovati. Bolje da oni kupe minute poslije Stilica nego Ramovic koji je morao mnogo vise pokazati.
Sinan je meni jako drag momak, ali realno nije pokazao ni pola onog sto je trebao u nasem dresu. Omele su ga povrede, te posebno glupi zuti kartoni zbog kojih je propustao vazne utakmice. Ne sjecam se da je uvezao 5 utakmica bez povreda ili suspenzija u nasem dresu. Realno nije igrac za kojim vrijedi plakati.
Na kraju sve ce pokazati teren i to je jedino mjerilo. Tako se kmecalo i pred pocetak sezone, svi se pojacavaju, nama pojacanja Dado i Mesa kme kme. Zrinjski doveo Celikovica nama ce igrat Kemo kme kme. Sta bi na kraju?
Cuva Bog Zelju svog!
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:41Pa ja, nema vise sakom i kapom davati, igrrao ti ili ne. Proslo je to vrijeme.
@tristan

Evo kako je Stanic razvaljivo tu polusezonu, bukvalno nam donio prvo mjesto na tabeli protiv sirokog sa dvije asistencije, ali dje ces trazit platu ko krusevaci Marcelo, ipak je Proja taj koji je skupio 250 nastupa u najdrazem dresu a ne ti...
Identicna situacija, jer obadva igraca ti postavljaju uvjete klubu, tad je bilo OK, danas nije OK. Samo su tad bili drugi u klubu, koje ljudi ne podrzavaju, i zato nije OK, a sad su ljudi u klubu koje podrzavaju i zato je OK. Imaj brate stav, i drzi se toga stava, budu konsistentan u argumentima. A ne pokusati sve da prevnes samo da se uklopi u neku vlastitu konstelaciju.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:41Pa ja, nema vise sakom i kapom davati, igrrao ti ili ne. Proslo je to vrijeme.
@tristan
Ako ce doci Goran, neka odma idu i Rama i Asim. Dovedite Gorana slobodan igrac. A za Ramu i Asima doktor
Ti stvarno ne kontasTristan10 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:47Identicna situacija, jer obadva igraca ti postavljaju uvjete klubu, tad je bilo OK, danas nije OK. Samo su tad bili drugi u klubu, koje ljudi ne podrzavaju, i zato nije OK, a sad su ljudi u klubu koje podrzavaju i zato je OK. Imaj brate stav, i drzi se toga stava, budu konsistentan u argumentima. A ne pokusati sve da prevnes samo da se uklopi u neku vlastitu konstelaciju.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:41Pa ja, nema vise sakom i kapom davati, igrrao ti ili ne. Proslo je to vrijeme.
@tristan

- mohikanac12
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:39Nevjerovatno kako ljudi nisu doslijedni svojim argumentima i stavovima. Sjecam se dobro kad je bio slucaj S Stanic, kad se ovde pisalo kako je logicno da trazi bolje uvjete, kako drugi imaju vecu platu. Sad kad je slucaj Ramovic, odma se razmisljanje promjeni.
Prvo, Ramovic sada ima platu, veću nego je Stanic tada trazio a skoro duplo veću nego je tada imao.
Drugo, znaš sta je Ramovic za Stanica? Qurac od ovce!
Treće, povrijeđenog Stanica su kao kera na kapiji nabili nogom, Ramovica smo gospodski čekali.
Četvrto, ne treba nam ovakav mentalitet u klubu.
Koga vi branite, kako vas nije stid? Sa jedne strane Željo i Amar a sa druge igrač koji uđe 9 minuta i napravi namjeran karton za suspenziju, ne igra derbi u Mostaru. Pred Velez, sedam dana dobar, noc prije utakmice dobije dečko proliv. Cijelo otvaranje sezone propusti zbog fantomskih bolova zadnje lože. Ujutro dobar, naveče nije.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Smijesno majke mi, dobro ti rece, jedan vise trofeja u Zelji nego drugi dobrih utakmica ima
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E cuj krusevacki Marcelo
Hahahaahahaha @irfo hahahahahahaaaa kraj gasi sve
@tristan fkt mislim da nisi upravu

Hahahaahahaha @irfo hahahahahahaaaa kraj gasi sve
@tristan fkt mislim da nisi upravu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nema šta Asim ono teško nadoknadiv pa ga trebamo žaliti, znaci niđe veze. Sinanu nikad nismo znali na čemu smo, od kad je u Želji uvijek igrao toplo-hladno, momci nisu kalibar za nas klub, sto se mene tiče.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Jeste, eto, zalimo za Asimom ubismo se.
Izvini, gdje si ti procitao da neko zali za Asimom?
Izvini, gdje si ti procitao da neko zali za Asimom?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Asim je po ucinku bolji po klub od Ramovića! Ko ne vjeruje, neka pogleda koliko bodova je donio Asim a koliko Ramovic.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kakav naruceni tekst na sportskim 

Ma brate onako generalno kažem, ne trebamo žaliti ni za jednim od ove dvojice.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.