PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Da, i devedesetih se, kao i sedamdesetih išlo na turneje gdje se širila istina o Bosni, ponovo o tuđem trošku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
#najvećiklubBiH
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To nas je naš navijač Emerik Blum pogurao.Denchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 09:22neke stvari se nikad ne mjenjaju![]()
![]()
Vremeplov / Prije 50 godina: Željo na Palama počeo pripreme za odbranu jesenje titule
Za razliku od komšija s Koševa koji su početkom januara 1970. godine, uz pomoć Energoinvesta, otišli na turneju u Kuvajt i Irak, fudbaleri Željezničara prvi dio priprema obavili su na Palama.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otvorim zeljin pdf zadnju stranicu i imam sta da vidim 

mohikanac12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:29Ja vas molim da između nas držimo nivo komunikacije na civilizovanom nivou.
Hvala.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Najveći retard ikadredbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:45Otvorim zeljin pdf zadnju stranicu i imam sta da vidim
mohikanac12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:29Ja vas molim da između nas držimo nivo komunikacije na civilizovanom nivou.
Hvala.

Molba

-
- Kontakt:
Ili za Amara ..
- ElCartel11
- Kontakt:
Drhtimo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I sta sad ?Denchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 09:22neke stvari se nikad ne mjenjaju![]()
![]()
Vremeplov / Prije 50 godina: Željo na Palama počeo pripreme za odbranu jesenje titule
Za razliku od komšija s Koševa koji su početkom januara 1970. godine, uz pomoć Energoinvesta, otišli na turneju u Kuvajt i Irak, fudbaleri Željezničara prvi dio priprema obavili su na Palama.
Danas imate gazde milionere, jos uvijek ste podstanari, idete u Međugorje i Antaliju na pripreme kao i jos par nasih klubova ?
Mjau !
Kae lik Drhte! HAHAHAHAHAH
Ermine da li je tačno da ste spremni i da ćete u sljedećoj polusezoni nositi igru željezničara?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne mogu ja, brate, u Kortrijku igrati...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Neko od pitara narucio text o amawu i upravi.
Hoce da se amaw ugradi, menadzeri to sprecavaju.

-
- Kontakt:
pa ja tek vidim ovu nekakvu prepisku s whatsappa, daj nek neko postavi sliku ako ima 
amar se isto tako nalazio se s mujezinovicem prije nego sa njegovim tadasnjim klubom. bas ono drama seljacki, mahalski, jadnicki pristup, umjesto da ko gospoda dodje u klub kuc kuc hajde da se dogovorimo.. cccc koja smradina brkata, i onda kaze pa sta je amar radio, vidi kako fino prica na pressu o velezu, celiku, sto ga gadjate bocama dzeka

amar se isto tako nalazio se s mujezinovicem prije nego sa njegovim tadasnjim klubom. bas ono drama seljacki, mahalski, jadnicki pristup, umjesto da ko gospoda dodje u klub kuc kuc hajde da se dogovorimo.. cccc koja smradina brkata, i onda kaze pa sta je amar radio, vidi kako fino prica na pressu o velezu, celiku, sto ga gadjate bocama dzeka

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 19 jan 2020, 13:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Isto tako, nisam uspio vidjeti slikudrakensang je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:50pa ja tek vidim ovu nekakvu prepisku s whatsappa, daj nek neko postavi sliku ako ima![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Hahahaahhaahahahaharedbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 11:45Otvorim zeljin pdf zadnju stranicu i imam sta da vidim
Hvala.
Mostar u srcu Velež do groba !
redbull93 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:51Isto tako, nisam uspio vidjeti slikudrakensang je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:50pa ja tek vidim ovu nekakvu prepisku s whatsappa, daj nek neko postavi sliku ako ima![]()
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
#počemu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Varijantas8 i 22 gosta.