Ne mogu da nađem ovo na klixu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ImAm jEdNo pItAnjE
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sinan ... /200119045
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ostane nam onda jedna specificna osoba sa foruma medijskog nam partnera isti stil pisanja, sve u svemu ko im **** mater, ako se ispostavi tačno sve ovo za Osmankovića i Veselinovića, biće to još jedna šamarčina u nizu onima koji su plasirali dezinformacije i laži prvenstveno za Osmankovića, mislim konkretno na danana, sve i jednu informaciju koju je iznio za njega i tok pregovaranja oko novog ugovora se ispostavila klasicnom laži
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Kako sam i sumnjao. Savezov Kalesijski prevrtač kontejnera, Sinan Sinanović. Tu slobodno možemo povući paralelu i sa malenim vijetnamcima.
Maleni, maleni, boli osam komada da valja!
Maleni, maleni, boli osam komada da valja!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ja ne mogu da shvatim kako se stvari preuvelicavaju kad smo mi u pitanju, ovo je strasno kakve se kampanje vode i spremaju protiv naseg kluba.
Mjau !
Mislim da je o tom "portalu" odavno sve rečeno. Ne samo sa naše strane.
Gledaj onih debilkosa sto su se razletili na lobotomiji s acc ima. Kakvi zeljovci, navijaci nema sta

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Prema polozaju lopti koje je Stila rasporedio moze se uociti poruka:
“Dajte krila hocu lom”

“Dajte krila hocu lom”

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Live prenos svih nasih utakmica iz Medjugorja bit ce na ****
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:48“Ne dovedul mi kakvih dobrih krila moracu sve sam...”

Joj to neko stvarno pravi problem što će ići Ramović 
Posljednja utakmica u kojoj je bio prevaga je ona sa crvenom loptom

Posljednja utakmica u kojoj je bio prevaga je ona sa crvenom loptom

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ne treba momka pljuvati. Pravi Rama bi nam bio od pomoći, Rama od prosle polusezone ne bi mogao pomoći ni Ljubuskom. A kako imam saznanje dobio je isti ugovor sa poboljsanim bonusima
moSa ljoŽe
Ramović prvo nije onaj igrac za kojeg smo svi ocekivali da ce biti, treća godina kako je u klubu a igra konstantno toplo - hladno, imao ja par vezanih odlicno odigranih utakmica u prošlosti i to je to, okej imao je tešku povredu, oporavljao se, vratio se, ali kao da se zadovoljio sa ovim što ima, nikakvog motiva, elana ni želje za nekim napredkom, da se izbori da bude jedan od kljucnih igraca na terenu, kasnije eventualno i proda, konstantna stagnacija a sa druge strane ima odlican ugovor, tako da njegov odlazak i nije neka novost, odlaskom njega i Zeca otvaraš mogucnost dovođenja mnogo boljeg i skupljeg igraca
A statistika prošle polusezone mu je posebna priča

MIHAJLOVIĆ !
Imam osjećaj da se sprema mjesto za Zakarića
ZEC desno krilo Rama igro desno krilo ------>>> Zakarić
ZEC desno krilo Rama igro desno krilo ------>>> Zakarić
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ramovic s 6 utakmica(od prve minute) ima skoro istu statistiku kao veselinovic. Poslije stilica i zeca kvalitetom je najbolji igrac u ekipi. Ovdje se pise kao da nema pojma i da nije neki gubitak.Radmilo87 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:32Ramović prvo nije onaj igrac za kojeg smo svi ocekivali da ce biti, treća godina kako je u klubu a igra konstantno toplo - hladno, imao ja par vezanih odlicno odigranih utakmica u prošlosti i to je to, okej imao je tešku povredu, oporavljao se, vratio se, ali kao da se zadovoljio sa ovim što ima, nikakvog motiva, elana ni želje za nekim napredkom, da se izbori da bude jedan od kljucnih igraca na terenu, kasnije eventualno i proda, konstantna stagnacija a sa druge strane ima odlican ugovor, tako da njegov odlazak i nije neka novost, odlaskom njega i Zeca otvaraš mogucnost dovođenja mnogo boljeg i skupljeg igraca
![]()
Nadat se da ce doc pristojna zamjena
Džaba kvalitet kada to ne pokazuje na terenu, nikakve koristi od njega a treca godina kako je u klubu, ne pljujem momka niti sam to radio i sa jednim našim igracem, jednostavno momak ovakav kakav je višak, a nije da nije imao prilika da se dokaže, pokaže i nametne
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Covjek bi rekao kad udje ovde da je Ramović bio neki igrač koji je 10 trofeja osvojio s nama i zadužio klub da ga hrani dok je živ.
Imao je Sandi Križman bolju statistiku 17 puta, pa je nečujno otišao.
Imao je Sandi Križman bolju statistiku 17 puta, pa je nečujno otišao.
Za nase uslove Sinan je ok igrac i nema potrebe sad umanjivati nesto jer se nije dogovorio.
Vidjet cemo kakva ce zamjena doci.
Vidjet cemo kakva ce zamjena doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.