Player meeting
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Logicno, smisljo mu smicalice
Player meeting
mislis neko zaboravio
Player meeting
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko nije zaboravio, ali samo jos djeca vjeruju da Kawhiev kamp nije imao plan za odlazak iz SA.Player meeting se i desio, jer su igraci znali da folira.Pop je to znao I sve se na kraju potvrdilo.Od laziranja povrede, kasnije u TOR igrao kroz istu, pa do toga da je na kraju i otisao u LA, iako bi u TOR i danas bio 1.kandidat za titulu.Takodje, Doc Rivers je nedavno potvrdio da je dovodjenje Kawhia proces koji je trajao 2 godine.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako ova dvojica uspiju da skrenu temu sa pobjede Lakersa na pricu o Spursima nije mi jasno. Ma dajte vise, Aleme pomiri se da ste run and gun ekipa koja ne moze nista u plejofu, nez zakopaj vise o Kawhiu i Popu i Denisu i Spursima...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci poslije svake pobjede lakersa glavna tema mora biti bas toNail for Real je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:44Kako ova dvojica uspiju da skrenu temu sa pobjede Lakersa na pricu o Spursima nije mi jasno. Ma dajte vise, Aleme pomiri se da ste run and gun ekipa koja ne moze nista u plejofu, nez zakopaj vise o Kawhiu i Popu i Denisu i Spursima...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta šta je reći , šta se praviš budala Osime ?
Da je Davis igrao bio bi bukake , Brada bi zabio 50 poena iz 15 šuteva , Brodie bi zabio 40 poena iz 40 šuteva imao TD , nea šta zna se , fakti ...
Ništa ti ne kontaš Osime , jbt
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ovaj na horsu
auu ovo je jadno,skandirat mvp za protivnika i to pored zivog hardena.
Uh ovo ce mu udarit na ego ako ga uopste ima,jos veci boliqrc ocekujem od brade
Kako god makar igra za razliku od onog tvog, koji se boji. Jebte i WB je igrao kad je otiso KD, mvp lik bio, ovaj se boji igrat 
jbg boji se
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da Bog da se uvijek ovako bojao. 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Alem laganim koracima preuzima laskavu titulu ovog pdfa od @GOATA. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Samo alkohol brate moj , ja sam u Bosni i Hercegovini, kakva gudra ...
Fakti
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- AshburtonG
- Kontakt:
A napredovao je Alem, ipak je danas tu. Ocekivao sam starog dobrog alema, da nestane po par dana.
Izgleda da ni njegov obraz vise ne priznaje RS.
Utah Jazz forward Royce O’Neale has agreed to a four-year, $36 million contract extension
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da si napisao knjigu, a ne znaš sastaviti prosto-proširenu rečenicu bez da napravis gramatičku grešku
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.