To je tačno. Pogledati samo kakvi lopovi drže te firme.Marsal je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Rekonstruisana je dole pruga i Sarajevo-Čapljina se putuje ispod 2 sata i 30 minuta.
Još satić do mora i eto ga. Valjalo bi da urade Stolac-Neum magistralu što su počeli, ne bi skratilo vrijeme ali bi vožnja bila duplo ugodnija.
A ove bajke ne vrijedi komentarisat. Željeznica se namjerno uništava zarad autobusnog i kamionskog lobija.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
samo preko svitave, adrenalinska voznja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Novi draft potencijalnih političkih uhljeba. Stranka socijaldemokratske akcije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ugodno se vozit, dok nema migranata. Al vrijeme vožnje se popravilo, otprilike 2 sati i 15 minuta. Jednom sam do Zavidovića iz Sarajeva išo 8 sati. Palo stablo negdje kod Kaknja, mislim znam i ja da je vukojebinaMarsal je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:12Rekonstruisana je dole pruga i Sarajevo-Čapljina se putuje ispod 2 sata i 30 minuta.
Još satić do mora i eto ga. Valjalo bi da urade Stolac-Neum magistralu što su počeli, ne bi skratilo vrijeme ali bi vožnja bila duplo ugodnija.
A ove bajke ne vrijedi komentarisat. Željeznica se namjerno uništava zarad autobusnog i kamionskog lobija.
Put od Čapljine do Metkovića je brutalno ugodan za vozit. Sumnjam da će ta magistrala Neum Stolac ić uz moju omiljenu dionicu za vožnju, uz Bregavu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Marsal
- Kontakt:
@Dex
Moj rekord od Mostara do Sarajeva je 6 sati vozom. Pao im napon na kontaktnoj mreži
A najduže što sam putovao najkraću relaciju je Zenica - Vitez 4 sata i 20 minuta. Kreno busem 20 do 4, suha cesta, poče neka snježina padat grudve umjesto pahulja... Zastoji do Boga. Izašao u Ahmićima oko 8 sati, prespavo kod jarana i sutra se vratio kući. Nisam ni stigo na relaciju gdje sam išao, odustao
Moj rekord od Mostara do Sarajeva je 6 sati vozom. Pao im napon na kontaktnoj mreži
A najduže što sam putovao najkraću relaciju je Zenica - Vitez 4 sata i 20 minuta. Kreno busem 20 do 4, suha cesta, poče neka snježina padat grudve umjesto pahulja... Zastoji do Boga. Izašao u Ahmićima oko 8 sati, prespavo kod jarana i sutra se vratio kući. Nisam ni stigo na relaciju gdje sam išao, odustao
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Smradine. SDP će popraviti rezultat u Tuzli sada kad je ovaj Bijedić ****, a Komšić dokazao da je smradina.
II:15-23 (il dok se ne završi, ranije naravno, nema produžavanja)
I:7-15
II:15-23 (il dok se ne završi, ranije naravno, nema produžavanja)
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Suti, hoce Marsal da te prijavi sta sve radis na poslu, pa da ti preuzme radno mjesto 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kome jarane
Penaltiky je napisao/la:Mene jedan degen prijavio da sam otvorio industrijsku masinu za hlađenje i hladim pive u oplati, kace ovaj mrtav ladan, pa nećemo tople pit btj.Marsal je napisao/la: I kod mene slično, dvojica poslovođa, jedan ti broji uzdahe, a drugog boli krac samo sve uradi do pola 3.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zavisi, u pravilu 1/2/1/2 ali skoro nikad se ne radi 5 dana 2, nego obično 3-4 2 smjena i 1-2 1
Pa vikend je slobodan
800-850
Dala dvojica otkaze skoro. Nije mi frka
Nullius in verba
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.