FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 20 jan 2020, 10:25

Stroj1946 je napisao/la:
20 jan 2020, 07:43
Ako produže Velkoskom, onda smo baš u khurcu....
A sto bi bili ? Velkoski zasluzuje novi ugovor, ali ne i standardnu prvu postavu. Covjek je dao doprinos svakom trofeju otkako je dosao u nas klub, jedan od najboljih strijelaca u historiji, asistencije, kapiten...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 20 jan 2020, 10:28

Kada pricaju ljudi o Namu, da se zna, to je covjek koji je iz neke vijetnamske "vukojebine" dosao i odlucio godisnje trositi 4, 5 ili koliko vec MILIONA KM, na F.K. Sarajevo. Ovdje pola nema clanske aktivne zao im 20 KM dati za clanarinu a pljuju ili ismijavaju Nama i njegov angazman u klubu. Hoce ljudi milione, kamione, autobe, avione, stadione, centre, ma ono high class.
Da to tako biva u svijetu ljudi koji marku nisu napravili, zaposlili se preko stranke ili birvaktile preko partije, sisaju dravnu sisu, ili u velikoj vecini ne rade uopste.

Covjek je VLASNIK F.K. Sarajevo, sami smo izabrali taj put. Ima određene interese koje samo on zna. Ja još ne mogu da realno procijenim koji su to. Više mi liči kao neki humanitarni rad.
Nam NEĆE trošiti MILIONE da bi pitari bili sretni i zadovoljni. Nam će trošiti onoliko koliko on i kako misli da treba. I to je ono što se trenutno s nama dešava. On svaki transfer, svaku kupovinu, svaki marku koja se troši odobrava ili ne.

Ono što je nama bitno i što ne možemo mi da shvatimo blagodat toga, a to je ste mir i stabilnost u smislu izvršavanja obaveza plaćanja svim dobavljačima i igračima na vrijeme. To je temelj sa kojeg mi možemo, i moramo razvijati klub neovisno o Namu i njegovim ulaganjima. Afirmacijom i prodajom mladih igrača to ćemo uraditi. Ali i ovdje opet Nam odlučuje, jer je Nam lično stopirao par izaznih transfera.
Uprava ima svoje odgovornosti, i zasluge. Nam je taj koji evaluira njihov rad. Nam i njegova evo od kako su preuzeli klub, su se bavili iskljucivo "skeniranjem" stvari u klubu. Finansijske tokove, oprema, stalna sredstva itd, covjek zeli da ima presjek svih desavanja u klubu. I u tom procesu su pri kraju ili su ga zavrsili.
Slijedece je sto slijedi strategija razvoja koju ce Nam uraditi i koja ce se morati pratiti. Ko ne bude pratio sigurno nece ni ostati. Da li ce se to poklapati sa ambicijama "objektivnog istoka" ne znam ali ako Nam kaze ima da igra 11 vijetnamaca, igrace. Sta ce biti prioritet, kamp ili stadion, prvi tim ili omladinski pogon, to moze znati samo Nam.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jan 2020, 10:34

Historicar je napisao/la:
20 jan 2020, 07:51
BordoSarajevo je napisao/la:
20 jan 2020, 07:40
Mogli bi danas Dupovac i Džafić produžiti ugovor :hmmmmm:
Zar ne bi bilo logičnije da je Džafić otišao, a Marković ostao.Vala nakon Vrapčića i derbija, Džafić je morao postati bivši.
Ocigledno postoji problem cim najkvalitetniji golman nije ni otisao na pripreme a najslabiji dobija priliku na derbijima i kupu
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jan 2020, 10:40

dundee je napisao/la:
20 jan 2020, 10:24
najjaci su mi ovi po fb sto se obracaju hadziji u kom sa svakom drugom rijeci kapitalac i kapitalni hahah
A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2020, 10:47

Mi prvo ovdje se moramo dogovoriti jesmo li zadovoljni stanjem u klubu ili ne. Jesmo li zadovoljni rezultatima i igrom ili zelimo napredak i iskorak.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 jan 2020, 10:49

20 jan 2020, 10:40
dundee je napisao/la:
najjaci su mi ovi po fb sto se obracaju hadziji u kom sa svakom drugom rijeci kapitalac i kapitalni hahah
A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.
Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr Suljic
Taj koji pljuje po Namu je blago retardirana osoba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 jan 2020, 10:55

On je taj presjek uradio davno, inace ne bi preuzeo klub. Ljudi koji imaju novac, ne ulazu ni marku bez da prethodno dobro ne provjere u sta ulazu, kakva je mogucnost dobiti, a kakva eventualne propasti. Ta prica kako on jos uvijek radi neke evaluacije i slicne stvari se moze podvaliti istim ovima sto se primaju na pricu kako se pare jos uvijek provjeravaju u banci ili ovima sto misle da para ima ako je isplacena otpremnina od 120.000KM. Znaci, kao sto sam rekao, covjek nece uloziti nikakav ogroman novac jer u skladu s time ne vidi ni dobit. Ovdje vrti neke sitne pare koje odrzavaju klub na povrsini, a pretpostavljam da on ima neke poreske olaksice ili nesto slicno tome.

Dakle, da skratimo pricu i ne vrtimo se u krug. Para ima koliko je dovoljno da plutamo iznad okvira prosjecnosti ove nase lige. Nemamo bolje platezne sposobnosti od Zrinjskog, ne zavaravajte se jer smo tu negdje. Nesto smo platezno sposobniji od komsija, koje su opet sposobnije marifetlucima kada je potrebno pronaci novac. Nastavit cemo dovoditi pojacanja kakva smo dovodili u zadnja 2 prelazna roka, a to su potencijalno dobri igraci kao Milanovic, koji mogu ili ne moraju pokazati svoj kvalitet, i igraci tipa Oremusa koji ce doci nakon neke povrede, slabe minutaze ili eventualno krajem karijere.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 20 jan 2020, 11:04

yebem ja onaj dan kada je nas nam i tan uzeli kada vidim kako ih ljudi pljuju jebote da njih nema igrao bi sad sa ilijašom mojim
a našim navijacima je zao dati i 20 km za karticu clansku
2.500 nas dodje na tekme i mi bi nesto pricamo u namu/i tanu daj ba :stop:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2020, 11:29

Izašle su nove članske kartice udruženja navijača FK Sarajevo za 2020. godinu, sada se plaća 3 KM mjesečno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jan 2020, 11:44

Imamo mi puno vise od kona,a od zrinje imamo vise,ne puno,ali da ima razlike ima..Vjerujte mi da imamo nikad vise para uplacenih,i da ako se taj novac kvalitetno iskoristi da mi mozemo glat do play offa EL..
Istina je da Nam jos "skenira" klub..Naravno,on jeste gledao financije i to prije nego sto je kupio klub,medjutim nije isao u detalje koje jos mora da vidi..Zaista covjek se zanima za fudbal i prati sva događanja oko kluba..
U ovome periodu nismo stigli viditi oko kupovine autobusa jer je bilo prioriteta(novi trener) i pojacanja..
Sto se tice stadiona,fakat je tesko reci..On bi volio jako da mi pravimo u butmiru ili negdje drugo samo da je u nasem vlasnistvu,ali shvata da je to skupa investicija..
Ako sam ja dobro shvatio jarana koji mi je rekao,njegov plan je da kupi zemljiste u butmiru,pa ce onda u buducnosti graditi stadion..Za Zakarica ce se znati do kraja sedmice..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 20 jan 2020, 11:45

Fudbaleri Sarajeva se već nekoliko dana nalaze na pripremama u Ljubuškom, a susret se, prema posljednjim informacijama, igra sutra sa početkom u 14 sati.

Obezbijeđen je direktan prenos ove utakmice i to na kanalu našeg portala koji će također prenositi i utakmice FK Željezničar u Međugorju.sport1ba
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 jan 2020, 11:45

:ljepota:
Inijesta je napisao/la:
20 jan 2020, 10:49
dundee je napisao/la:
Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr Suljic
Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jan 2020, 11:47

BordoSarajevo je napisao/la:
20 jan 2020, 07:40
Mogli bi danas Dupovac i Džafić produžiti ugovor :hmmmmm:
:urnebes:

I onda najaviti titulu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2020, 11:55

Beton je napisao/la:
20 jan 2020, 11:45
:ljepota:
Inijesta je napisao/la:
20 jan 2020, 10:49

Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.
Trazio je da i Crepulja ostane pa nista

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jan 2020, 11:58

Fakat ste jadni..Kmecite ovdje kao nikada isto da smo 7 na tabeli,da igraci strajkuju i da nema plata vec 6 mjeseci..Otvorite forum zelje,ljudi znaju da su financijski slabi i da ce tesko do titule jer nemaju novaca,ali opet vlada pozitiva i ne obracaju paznju na to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 jan 2020, 12:07

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jan 2020, 11:58
Fakat ste jadni..Kmecite ovdje kao nikada isto da smo 7 na tabeli,da igraci strajkuju i da nema plata vec 6 mjeseci..Otvorite forum zelje,ljudi znaju da su financijski slabi i da ce tesko do titule jer nemaju novaca,ali opet vlada pozitiva i ne obracaju paznju na to..
Pa cekaj, brate, je li ti zelis da gledamo kao tele u sarena vrata i sve odobravamo ili da budemo realni? To ako kod njih vlada pozitiva, ne znaci da im je dobro, znaci samo to da ce se dobro cesati po glavi ako ne osvoje i kad im odu besplatno svi ovi starci. Ovdje raja upozorava i pokusava preduhitriti ono sto je vrlo lako moguce, kako se i mi ne bi ceskali po glavi i skakali za vratove jedan drugome. Dobra stvar ovdje je to sto postoje razlicita misljenja, bez obzira kako se mi medjusobno nazivamo, neko ovo cita, pa se mozda i zapita.

Neko je skoro napisao jedan dobar post u fazonu da nam dolazi nimalo losa Tuzla i da idemo Borcu, nakon cega mozemo biti 4 ili barem ne biti prvi, a tek onda ce sve isplivati na povrsinu. Nazalost, tada ce biti kasno.

Da se to ne bi desilo - POJACANJA, idioti iz uprave!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jan 2020, 12:09

pare su tu,ni krava ih ne može sažvakati,upravo mi je javio prijatelj iz bamke,uglavnom ne sekirajte se

vaš baho

VVVBK

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jan 2020, 12:24

PRODUŽITE UGOVORE ŠIŠIĆU, KURDIĆU I GUZINI, PA DA IDEMO PO TITULU!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jan 2020, 12:25

Giljotina je napisao/la:
20 jan 2020, 12:24
:ljepota: :ljepota:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2020, 12:30

Giljotina je napisao/la:
20 jan 2020, 12:24
:pray:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []