FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2020, 10:47

Mi prvo ovdje se moramo dogovoriti jesmo li zadovoljni stanjem u klubu ili ne. Jesmo li zadovoljni rezultatima i igrom ili zelimo napredak i iskorak.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 jan 2020, 10:49

Historicar je napisao/la:
20 jan 2020, 10:40
dundee je napisao/la:
20 jan 2020, 10:24
najjaci su mi ovi po fb sto se obracaju hadziji u kom sa svakom drugom rijeci kapitalac i kapitalni hahah
A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.
Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr Suljic
Taj koji pljuje po Namu je blago retardirana osoba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 jan 2020, 10:55

On je taj presjek uradio davno, inace ne bi preuzeo klub. Ljudi koji imaju novac, ne ulazu ni marku bez da prethodno dobro ne provjere u sta ulazu, kakva je mogucnost dobiti, a kakva eventualne propasti. Ta prica kako on jos uvijek radi neke evaluacije i slicne stvari se moze podvaliti istim ovima sto se primaju na pricu kako se pare jos uvijek provjeravaju u banci ili ovima sto misle da para ima ako je isplacena otpremnina od 120.000KM. Znaci, kao sto sam rekao, covjek nece uloziti nikakav ogroman novac jer u skladu s time ne vidi ni dobit. Ovdje vrti neke sitne pare koje odrzavaju klub na povrsini, a pretpostavljam da on ima neke poreske olaksice ili nesto slicno tome.

Dakle, da skratimo pricu i ne vrtimo se u krug. Para ima koliko je dovoljno da plutamo iznad okvira prosjecnosti ove nase lige. Nemamo bolje platezne sposobnosti od Zrinjskog, ne zavaravajte se jer smo tu negdje. Nesto smo platezno sposobniji od komsija, koje su opet sposobnije marifetlucima kada je potrebno pronaci novac. Nastavit cemo dovoditi pojacanja kakva smo dovodili u zadnja 2 prelazna roka, a to su potencijalno dobri igraci kao Milanovic, koji mogu ili ne moraju pokazati svoj kvalitet, i igraci tipa Oremusa koji ce doci nakon neke povrede, slabe minutaze ili eventualno krajem karijere.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 20 jan 2020, 11:04

yebem ja onaj dan kada je nas nam i tan uzeli kada vidim kako ih ljudi pljuju jebote da njih nema igrao bi sad sa ilijašom mojim
a našim navijacima je zao dati i 20 km za karticu clansku
2.500 nas dodje na tekme i mi bi nesto pricamo u namu/i tanu daj ba :stop:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2020, 11:29

Izašle su nove članske kartice udruženja navijača FK Sarajevo za 2020. godinu, sada se plaća 3 KM mjesečno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jan 2020, 11:44

Imamo mi puno vise od kona,a od zrinje imamo vise,ne puno,ali da ima razlike ima..Vjerujte mi da imamo nikad vise para uplacenih,i da ako se taj novac kvalitetno iskoristi da mi mozemo glat do play offa EL..
Istina je da Nam jos "skenira" klub..Naravno,on jeste gledao financije i to prije nego sto je kupio klub,medjutim nije isao u detalje koje jos mora da vidi..Zaista covjek se zanima za fudbal i prati sva događanja oko kluba..
U ovome periodu nismo stigli viditi oko kupovine autobusa jer je bilo prioriteta(novi trener) i pojacanja..
Sto se tice stadiona,fakat je tesko reci..On bi volio jako da mi pravimo u butmiru ili negdje drugo samo da je u nasem vlasnistvu,ali shvata da je to skupa investicija..
Ako sam ja dobro shvatio jarana koji mi je rekao,njegov plan je da kupi zemljiste u butmiru,pa ce onda u buducnosti graditi stadion..Za Zakarica ce se znati do kraja sedmice..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 20 jan 2020, 11:45

Fudbaleri Sarajeva se već nekoliko dana nalaze na pripremama u Ljubuškom, a susret se, prema posljednjim informacijama, igra sutra sa početkom u 14 sati.

Obezbijeđen je direktan prenos ove utakmice i to na kanalu našeg portala koji će također prenositi i utakmice FK Željezničar u Međugorju.sport1ba
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 20 jan 2020, 11:45

:ljepota:
Inijesta je napisao/la:
20 jan 2020, 10:49
dundee je napisao/la:
20 jan 2020, 10:24
najjaci su mi ovi po fb sto se obracaju hadziji u kom sa svakom drugom rijeci kapitalac i kapitalni hahah
A vjerovatno ljudima pun kur.ac priča o Namu, Tanu, investitorima, milionima, iskoraku......čude se da jedno normalno pojačanje ne nožemo dovesti.
Pa nije do Nama sto nasi tj Hadzija dovede Guzinu, Gavrica, Sisica i slicne da budu ko 4-5 opcija umjesto da te pare sto dajemo za njih trojicu usmjerimo na jedno kvalitetnije ime npr Suljic
Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jan 2020, 11:47

BordoSarajevo je napisao/la:
20 jan 2020, 07:40
Mogli bi danas Dupovac i Džafić produžiti ugovor :hmmmmm:
:urnebes:

I onda najaviti titulu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2020, 11:55

Beton je napisao/la:
20 jan 2020, 11:45
:ljepota:
Inijesta je napisao/la:
20 jan 2020, 10:49

Guzinu i Sisica je tražio Husref. Što džaba serete po Hadziji.
Trazio je da i Crepulja ostane pa nista

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jan 2020, 11:58

Fakat ste jadni..Kmecite ovdje kao nikada isto da smo 7 na tabeli,da igraci strajkuju i da nema plata vec 6 mjeseci..Otvorite forum zelje,ljudi znaju da su financijski slabi i da ce tesko do titule jer nemaju novaca,ali opet vlada pozitiva i ne obracaju paznju na to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 20 jan 2020, 12:07

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jan 2020, 11:58
Fakat ste jadni..Kmecite ovdje kao nikada isto da smo 7 na tabeli,da igraci strajkuju i da nema plata vec 6 mjeseci..Otvorite forum zelje,ljudi znaju da su financijski slabi i da ce tesko do titule jer nemaju novaca,ali opet vlada pozitiva i ne obracaju paznju na to..
Pa cekaj, brate, je li ti zelis da gledamo kao tele u sarena vrata i sve odobravamo ili da budemo realni? To ako kod njih vlada pozitiva, ne znaci da im je dobro, znaci samo to da ce se dobro cesati po glavi ako ne osvoje i kad im odu besplatno svi ovi starci. Ovdje raja upozorava i pokusava preduhitriti ono sto je vrlo lako moguce, kako se i mi ne bi ceskali po glavi i skakali za vratove jedan drugome. Dobra stvar ovdje je to sto postoje razlicita misljenja, bez obzira kako se mi medjusobno nazivamo, neko ovo cita, pa se mozda i zapita.

Neko je skoro napisao jedan dobar post u fazonu da nam dolazi nimalo losa Tuzla i da idemo Borcu, nakon cega mozemo biti 4 ili barem ne biti prvi, a tek onda ce sve isplivati na povrsinu. Nazalost, tada ce biti kasno.

Da se to ne bi desilo - POJACANJA, idioti iz uprave!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 jan 2020, 12:09

pare su tu,ni krava ih ne može sažvakati,upravo mi je javio prijatelj iz bamke,uglavnom ne sekirajte se

vaš baho

VVVBK

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jan 2020, 12:24

PRODUŽITE UGOVORE ŠIŠIĆU, KURDIĆU I GUZINI, PA DA IDEMO PO TITULU!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 jan 2020, 12:25

Giljotina je napisao/la:
20 jan 2020, 12:24
:ljepota: :ljepota:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 20 jan 2020, 12:30

Giljotina je napisao/la:
20 jan 2020, 12:24
:pray:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jan 2020, 12:36

Zip je napisao/la:
19 jan 2020, 15:57
zlo87 je napisao/la:
19 jan 2020, 15:51
Zip je napisao/la:
19 jan 2020, 15:40

Nikad bolju opremu i kvalitetniju nismo imali, o cem mi ovde pricamo?

Izgleda da malo previse vi mislite da je BiH a i klupski,fudbal nekome bitan, osim nama navijacima...
Ovde nit ima novca, nit kulture da bi neki veliki brend radio ono sto ti zelis.

A sutra kad bi opet Haad dosao, ili onaj NO1 i da prsvis dresove kakve ti hoces, opet bi bilo yebanja zato sto su losi... Itd...

Ajd ba malo vise realnosti...
Je li ti stvarno opravdavas to sto par godina nosimo dresove istog dizajna?
Ja nemam nista protiv ovih dresova. Nosis najkvalitetniju opremj, zbog cega bi bio nezadovoljan opremom?

Uvijek moze bolje, al sad ovo nije prioritet u rastu kluba.
Nema niko nista protiv kvalitete, nego protiv toga da isti dres nosis vec par godina, samo font mjenjaju. Imas dosta raje koja bi kupila svaki novi dres i koja skuplja dresove, nece niko kupit sigurno radi drugog fonta dres, jer ni nemas nista na ledjima, ako sam ne trazis da ti urade ime i broj.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jan 2020, 12:43

Napapijri je napisao/la:
20 jan 2020, 12:07
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jan 2020, 11:58
Pa cekaj, brate, je li ti zelis da gledamo kao tele u sarena vrata i sve odobravamo ili da budemo realni? To ako kod njih vlada pozitiva, ne znaci da im je dobro, znaci samo to da ce se dobro cesati po glavi ako ne osvoje i kad im odu besplatno svi ovi starci. Ovdje raja upozorava i pokusava preduhitriti ono sto je vrlo lako moguce, kako se i mi ne bi ceskali po glavi i skakali za vratove jedan drugome. Dobra stvar ovdje je to sto postoje razlicita misljenja, bez obzira kako se mi medjusobno nazivamo, neko ovo cita, pa se mozda i zapita.

Neko je skoro napisao jedan dobar post u fazonu da nam dolazi nimalo losa Tuzla i da idemo Borcu, nakon cega mozemo biti 4 ili barem ne biti prvi, a tek onda ce sve isplivati na povrsinu. Nazalost, tada ce biti kasno.

Da se to ne bi desilo - POJACANJA, idioti iz uprave!
Svaka čast, odlično napisano.Nadam se da će se Hadžija i Sabrina, malo osvrnuti na neke prethodne zimske prelazne rokove i uvidjeti da smo zbog katastrofalnih grešaka u njima, ostajali bez Evrope i titule.

Januar 2016. Zaostatak za prvoplasiranom Slobodom je bio 6. a za mjestom koje vodi u Evropu, 2 boda.Umjesto kapitalnih pojačanja, poput Delača, Benke, Stojčeva, Jajala......., koje smo svi očekivali i sa kojima se možda moglo i prvo mjesto napasti, urađen je najgori prelazni rok u historiji kluba.Došli su Krajšnik, Kramar, Simeunović i ona dva Brazilca iz Mijanmara.
Epilog - nismo ni Evropu izborili, iako smo sezonu ranije bili prvaci :facepalm:

Januar 2017.Zaostatak za Zrinjskim je bio 4 boda.Iako je retardirani Faruk Ihtijarević, tada najavio totalni remont, došli su samo Livak i Lelić, koji tog proljeća 2017, nisu gotovo nikako igrali.
Epilog - Iako smo imali lijep raspored u Ligi za prvaka, ostali smo bez titule, ispostavilo se zbog kratke klupe i katastrofalnog zimskog prelaznog roka, jer je Ćala rotirao istih 13-14 igrača.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 jan 2020, 12:57

Ma ja sam ubjedjen da ce dovesti jos dva igraca , samo mi nije jasan Guzina koji je totalna fula i nepotreban, Zao mi sto onog Faminja nismo klepili neki deal sa Mladosti uradili
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jan 2020, 13:06

Mene samo zanima gdje ce o igrati Evropu. U Zenicu vise nikad, ili pravite travu na Kosevu ili prijavite Grbavicu!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, iliyaa8, keli, MokraKifla, mosarajvosa83 i 52 gosta.