NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Samo ulaganje u infrastrukturu i domace igrace. Nemamo mi nista od toga da svake god placamo 11 igraca sa strane
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Onda ne bi ni igrali ovaj rang, realno. Da je ispast a zadržati ove sponzore, odnosno pare na nivou sezone pa da se sta napravi po pitanju infrastrukture, ali teško.. slabija liga manje para, i opet isti problemi...Tesanj1975 je napisao/la: ↑18 jan 2020, 19:02Samo ulaganje u infrastrukturu i domace igrace. Nemamo mi nista od toga da svake god placamo 11 igraca sa strane
-
- Kontakt:
Samo da ne dozivimo sudbinu Bosne Visoko
Pa ne moze se ozbiljno razmisljat ako trosis 90% para na igrace a ne mozes ni gore ni dole. U tom smislu su nebitne.
TŽV!
-
- Kontakt:
Pa onda bolje nikako ne razmisljati i pricati o tome, nego razmisljati neozbiljno.
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
U svemu tome najveći apsurd ove lige je da nema razlike bio 2 ili 12 na tabeli, a troškovi su enormi i svake godine su sve veći....
Postavlja se logično pitanje koji je smisao takmičenja u njoj ako nemaš neki većih ambicija, a tovarenje u njoj je neisplativo, osim ako se ne baviš nelgalnim radnjama (kupovina,prodaja, namještanje rezultata).
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Prije 10ak dana sam sjedio sa članom uprave kluba i kada mi je iznio sta sve klub mora platiti tokom jedne sezone u Prvoj ligi, ja sam se iznenadio i uvidio koje smo mi ovce za šišanje, svi klubovi, ovu ligu ne treba igrati ni po koju cijenu.MVN1994 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:51U svemu tome najveći apsurd ove lige je da nema razlike bio 2 ili 12 na tabeli, a troškovi su enormi i svake godine su sve veći....
Postavlja se logično pitanje koji je smisao takmičenja u njoj ako nemaš neki većih ambicija, a tovarenje u njoj je neisplativo, osim ako se ne baviš nelgalnim radnjama (kupovina,prodaja, namještanje rezultata).
Na početku sezone i na početku drugog dijela prvenstva klub mora platiti po 10 000KM kotizacije za takmicenje znači 20 000KM, klub mora platiti službena lica na utakmici preko 2000KM po domaćoj utakmici, čak se plaća i snimanje ove utakmice 200KM, plus kartoni žuti 50, crveni 100KM. Kartone plaćaju i omladinske selekcije. To je samo nešto što mi je ispričao sta se mora plaćati savezu a zauzvrat nemaš ništa, bio 2. ili 13. smiješno.
A da ne pričamo ako moraš dati na kafu sudijama, što je postalo normalno da ti sude pošteno. Ovo je cirkus od fudbala u našoj državi....
-
- Kontakt:
Nista neobicno jer je i drzava sama od sebe cirkus zivi
- ASD
- Kontakt:
Klubovi su sami krivi djelimično. Da sve okupiš i pitaš jesu li za skraćivanje lige, pola će odbiti.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 jan 2020, 19:24Prije 10ak dana sam sjedio sa članom uprave kluba i kada mi je iznio sta sve klub mora platiti tokom jedne sezone u Prvoj ligi, ja sam se iznenadio i uvidio koje smo mi ovce za šišanje, svi klubovi, ovu ligu ne treba igrati ni po koju cijenu.MVN1994 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:51U svemu tome najveći apsurd ove lige je da nema razlike bio 2 ili 12 na tabeli, a troškovi su enormi i svake godine su sve veći....
Na početku sezone i na početku drugog dijela prvenstva klub mora platiti po 10 000KM kotizacije za takmicenje znači 20 000KM, klub mora platiti službena lica na utakmici preko 2000KM po domaćoj utakmici, čak se plaća i snimanje ove utakmice 200KM, plus kartoni žuti 50, crveni 100KM. Kartone plaćaju i omladinske selekcije. To je samo nešto što mi je ispričao sta se mora plaćati savezu a zauzvrat nemaš ništa, bio 2. ili 13. smiješno.
A da ne pričamo ako moraš dati na kafu sudijama, što je postalo normalno da ti sude pošteno. Ovo je cirkus od fudbala u našoj državi....
- legenda reala
- Kontakt:
Imaju li ikakva pravila oko stadiona ko sto imas u PL npr hiljadu natkrivenih mjesta, svlacionice, semafor i sl ovo je jedina liga na svijetu gdje ne moras ispunjavati nikakve uslove za igranje samo daj savezu para da zarade ako hoces mozes na obicnoj livadi igrati bez linija samo plati kotizaciju da oni imaju sebi i boli ih **** na cemu se igra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Imaju. Koliko se sjećam 1000 stolica, ali progledaju kroz prste ako je blizu.
Postoje neki uslovi oko veličine terena, svlačionica, wc-a, službene prostorije itd.
Ali ne sjećam se da imaju nešto precizirani uslovi oko travnjaka. To je najveći problem lige.
Postoje neki uslovi oko veličine terena, svlačionica, wc-a, službene prostorije itd.
Ali ne sjećam se da imaju nešto precizirani uslovi oko travnjaka. To je najveći problem lige.
Koliko je imao Velež stolica na svom stadionu prošle sezone?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Imaju uslovi koji se ni približno ne poštuju. Slaven prosle sezone nije imao uslove za kantonalne lige, ko je jednom bio zna o čemu pričam. Ove godine se to popravilo izgradnjom one tribine i još nešto malo, al je to i dalje no comment...
-
- Kontakt:
Odlazi i Poturalic... ko zadnji izade neka ugasi svjetlo.
Pocinje gradnja terena u Mekisu, koji ce moci svi koristiti, isključivo Tošk. I ovo je napredak, koliko toliko.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 jan 2020, 19:24Prije 10ak dana sam sjedio sa članom uprave kluba i kada mi je iznio sta sve klub mora platiti tokom jedne sezone u Prvoj ligi, ja sam se iznenadio i uvidio koje smo mi ovce za šišanje, svi klubovi, ovu ligu ne treba igrati ni po koju cijenu.MVN1994 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 16:51U svemu tome najveći apsurd ove lige je da nema razlike bio 2 ili 12 na tabeli, a troškovi su enormi i svake godine su sve veći....
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vidi se da nisi informisan ni malo. Prvo uzeli pare za čovjeka, drugo zamjena dogovorena. Smiješni ste tim komentarima ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo. Pravite pisljive profile i mijenjate samodejannobelovac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 12:40Odlazi i Poturalic... ko zadnji izade neka ugasi svjetlo.

Samo seremo a klub se vrti na par ljudi. Da hoće i oni odustati da ispadnemo jednom i nikad se ne oporavimo zbog svakakvih ljudi.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Od 4 tvoja posta ovo su 2. Raspad i ugasi svjetlo.
Pomozi nam. Preuzmi klub pa ti upali to svjetlo.
Tebe za predsjednika, manje profile mijenjaj..smiješan si...
Tacno mnogi jedva cekaju bilo sta da imaju argumente za blatit. Nije sve tako sivo.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:46Od 4 tvoja posta ovo su 2. Raspad i ugasi svjetlo.
Pomozi nam. Preuzmi klub pa ti upali to svjetlo.
Tebe za predsjednika, manje profile mijenjaj..smiješan si...
Uskoro dolazi pristojna zamjena za Poturalića.
-
- Kontakt:
Ta zamjena je Selmir Mahmutovic,igrac koji je vise van terena nego na njemu . Poturalic je bio mozda i najbolji igrac Toska u polusezoni.
Kakav crni Mahmutovic.Treba nam zasticeno godistedejannobelovac je napisao/la: ↑20 jan 2020, 14:08Ta zamjena je Selmir Mahmutovic,igrac koji je vise van terena nego na njemu . Poturalic je bio mozda i najbolji igrac Toska u polusezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.