Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
veteran 1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mora se priznati da je do sada Zrinjski odradio dobar prelazni rok, ostali vise manje isti, stim da je Borac zadrzao kompletan sastav iz prvog dijela i ocekuju se jos dva ili tri top pojacanja.
"JOŠ OD 1926"
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vlada saberi se nije sve niti u pari, zenama, drogi i picu nesto je i u duhovnom bicu.
Nek si i propao uvijek si i bio odvratan sa onom gay bradicom
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ok, ja sam Vladavić
Kakav levat
Kakav levat
Šteta sto te ćaća nije izdrko negdje izmedju Kruševa i Drinovaca jer takvi kao ti zagadjuju ovi lijepu zemlju Bosnu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 22:14Vlada saberi se nije sve niti u pari, zenama, drogi i picu nesto je i u duhovnom bicu.
Nek si i propao uvijek si i bio odvratan sa onom gay bradicom
- Antipolitika3
- Kontakt:
Volim te Aleme cudo si mi jedno mostarac moj lijepi vidis kako si ti to krasno osmislio.
Dusa malena
Dusa malena
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vidis nisam Mostarac i nisi nikome zanimljiv. Ybg takav ti je zivot.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bravo patriota veliki.
Nauci prvo kako nam se drzava zove prije nego sto se dicis patriotizmom
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ko si ti da tebi objasnjavam? Bosna je pravi naziv a Hercegovina je regija.
Zvat cu je kako ja hoću.
I da, moji korijeni su sa Huma, kako je izvorni naziv a ne Hercegovina, koji jer Njemački izraz od titule Hercog tj. okupatorski naziv.
Zvat cu je kako ja hoću.
I da, moji korijeni su sa Huma, kako je izvorni naziv a ne Hercegovina, koji jer Njemački izraz od titule Hercog tj. okupatorski naziv.
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
drakensang
- Kontakt:
kako provali vladavica brat i meni lici na nekog pisanjem kad ono vlada se kamufliro
Nije im lako ovih dana. Propo aluminij, kakanjaca sve manje, a ćale vazda pita kako velež stoji..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ljudi su rjesili dugovanja i nemaju vise dugovanja, posluju u plusu, placaju obestencenja za igrace itd.Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 jan 2020, 21:29Nisu oni rjesili dugovanja, nego reorganizovali klub.MMA075 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 20:00Hajduk nije pred bankrotom ljudi su rjesili sva dugovanja tako da ti ova prica ne pije vodu, isto tako ni Osijek.Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 jan 2020, 18:14
Nemozes ti objasniti bosnji niti on moze niti zeli da razumije.
Niko nije reko da hnl nije jaci tri put (u nekim paramatrima)ali toliko pljuvanje po svemu vlastitom to ima samo kod nas.
I hajde ti sada objasni onom kamenjarku iznad da Hajduk sam duzan ko Sloboda i Celik i Velez skupa. Potrosili na plate
. O hljebe
Hajduk je konstantno pred bankrotom, a prije par godina pred samim gasenjem bio.
Osijek duzan vise od Borca, pa ih "skoro "uzeli biznismeni, pa jedan pa drugi pa eto dvije tri sezone lici to na nesto.
Svi osim Dinama su talasika.
I šta vi dvaipopostotni imate sa partizanskim grobljem?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ovi što dizu HNL kao neku ligu nemaju pojma šta pričaju... Dinamo je svjetlosnu godinu ispred svih, ne samo u hnl, nego i puno šire, igrački i organizaciski... Ali svi ostali su prosjek, čak je i rijeka zadnje 2 godine žestoko pala.... Znači naši klubovi kao željo, zrinjski, sarajevo nisu lošiji od poluraspadnutog hajduka koji je u vrhu, a ostale da ne pominjem....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A rezultati nula.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:53Ljudi moji Hajduk koji je 3 ili 4 momcad HNL-a je lani na place potrosio 24mil KM.
Drugo sto mi nasu ligu volimo ali smo euro dno dna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Poražavajući podaci. Fudbalska Premijer liga Bosne i Hercegovine zauzela je 95. mjesto od ukupno 100 zemalja na popisu najjačih liga svijeta za 2019. godinu, koji je objavio Međunarodni institut za fudbalsku historiju i statistiku (IFFHS).
Da je bh. fudbal dotakao dno dna, govori i činjenica da su od Premijer lige lošije rangirana samo nacionalna prvenstva Kosova, Benina, Ruande, Ugande i Paname.
Ali tu smo mi sa HNL-om bara bara
Da je bh. fudbal dotakao dno dna, govori i činjenica da su od Premijer lige lošije rangirana samo nacionalna prvenstva Kosova, Benina, Ruande, Ugande i Paname.
Ali tu smo mi sa HNL-om bara bara
Šta vas briga. Vi svakako živite u simulakrumu da ste Hrvati. Isto ste u HNL-u koliko ste i Hrvati.MMA075 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 14:22Poražavajući podaci. Fudbalska Premijer liga Bosne i Hercegovine zauzela je 95. mjesto od ukupno 100 zemalja na popisu najjačih liga svijeta za 2019. godinu, koji je objavio Međunarodni institut za fudbalsku historiju i statistiku (IFFHS).
Ali tu smo mi sa HNL-om bara bara![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je Tuzlak baGiljotina je napisao/la: ↑20 jan 2020, 14:36Šta vas briga. Vi svakako živite u simulakrumu da ste Hrvati. Isto ste u HNL-u koliko ste i Hrvati.MMA075 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 14:22Poražavajući podaci. Fudbalska Premijer liga Bosne i Hercegovine zauzela je 95. mjesto od ukupno 100 zemalja na popisu najjačih liga svijeta za 2019. godinu, koji je objavio Međunarodni institut za fudbalsku historiju i statistiku (IFFHS).
Ali tu smo mi sa HNL-om bara bara![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Po kojem osnovu je liga CG ispred nas? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.