NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja sad odozdo. Cekaju se samo Fadil i Zijo M. Nurdo vec nervozan sto ove dvojice nema.
Fino to sve izgleda... pratim danas ligu omladinsku u dvorani igraju djeca izuzetno dobro. Svaka cast za omladinski pogon.
I starci ce doc na svoje samo lagano.
I starci ce doc na svoje samo lagano.
Nije čombe druže moj zajebancija ozbiljan sam znaš da se ja neću zezat na račun naše Zvijezde stanje je kritično ovo vam je istina šta pišem šta će se riješit neznam
Bas druze sto znam da si ti jedan od rijetkih koji se ovdje ne zeza to me iznenaduje.
Ti znas da Fadil tu nece ni pod razno dok je SDP na vlasti. Jer su kod nas u gradu sto se tice svega stranacka prepucavanja.
Vjeruj čombe da nemogu dobit para od grada više račun je problem juče je bio sastanak sa ministrom danas sa načelnikom i još uvijek traje velike su igre u pitanju svi znamo koje su namjere ministra i premijera sad žele iskoristiti priliku i vjerujte nikad bolju neće ni imat za političke ciljeve lp
Koji ba ministar ?zvijezda1 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:12Vjeruj čombe da nemogu dobit para od grada više račun je problem juče je bio sastanak sa ministrom danas sa načelnikom i još uvijek traje velike su igre u pitanju svi znamo koje su namjere ministra i premijera sad žele iskoristiti priliku i vjerujte nikad bolju neće ni imat za političke ciljeve lp
" Zvijezda1 ", "combe" eti i rijesi se situvacija, poreska dug otpise, dobijemo vitre od zelenih ili crvenih.. I dalje dole isti ljudi? Zar nije rjesenje prelistati dokumentaciju pa javno objaviti ta uprava napravila toliki minus jer to su ipak javni novci kojim se klub vecim djelom financira usudio bih se reci najvecim..
Diaspora ja bi bio najsretniji da se tako uradi. Imenom i prezimenom ko se sta zaduzio. Samo bi tu izbio i ne bi nikoga teretio ko se zaduzio bilo sta sto se tice infrastrukture. Jer to je opet dobro svih nas gradana Gradačca i jedino sto ostaje.
A sve sto se zaduzilo sto se tice igraca, plata, para na ruke, poreza i doprinosa i ostalih mutnih radnji treba javno.
Pa sadasnja uprava dobila najveci budzet od opstine u zadnjih par godina a rezultati nikad gori. Borimo se za opstanak, totalno rasulo u klubu. Ostalo 3-4 igraca sa pocetka sezone i niko za to ne odgovara.
Sto je najgore ti ljudi su i dalje u klubu. Prodaju nam loj pod bubrege i dovode ŠLJ pojacanja u trenutcima kada se trebamo borit za opstanak.
A sve sto se zaduzilo sto se tice igraca, plata, para na ruke, poreza i doprinosa i ostalih mutnih radnji treba javno.
Pa sadasnja uprava dobila najveci budzet od opstine u zadnjih par godina a rezultati nikad gori. Borimo se za opstanak, totalno rasulo u klubu. Ostalo 3-4 igraca sa pocetka sezone i niko za to ne odgovara.
Sto je najgore ti ljudi su i dalje u klubu. Prodaju nam loj pod bubrege i dovode ŠLJ pojacanja u trenutcima kada se trebamo borit za opstanak.
Ne krivim ja njih jer ne znaju a kad nes ne znas kako mozes biti kriv. Neg gore je gledat kauboje kako se kurce,i slusati pricu oni su nesto i oni se trude. A savjet ili bilo sta ne trazi se od adekvatnih ljudi (adekvatnih - svako u svom sektoru ekonomija, treneri skolovani ne onih sto forsiraju fudbalsku ideologiju staru 20 30 godina, pravnika itd.), nego oni znaju najbolje. I ovo ak se sredi nista se strukturalno nece rijesiti unutar kluba, nisu bitna ni Imena ni Prezimena nego skolovani i adekvatni ljudi, ljudi koji ce nac u strukturi problem i ispraviti ga i doci do boljeg rezultata.. Nije problem pogrijesiti ljudi smo grijesimo al je problem ne ispravljati greske i vikat ja sam baba ja se pitam ko vas j...... Tj. Mislit da znas a ustvari nista ne znas..combe je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:41Diaspora ja bi bio najsretniji da se tako uradi. Imenom i prezimenom ko se sta zaduzio. Samo bi tu izbio i ne bi nikoga teretio ko se zaduzio bilo sta sto se tice infrastrukture. Jer to je opet dobro svih nas gradana Gradačca i jedino sto ostaje.
U vas i u nas uvijek veselo oko kluba a odmah i forum zivne
Sretno u nastavku sezone

Bas tako, da je kakve srece pa da krene na bolje vama i nama... Al izgleda nismo te srece
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Steta za vas. Imate koliko toliko infrastrukturu sredjenu a vazda neke zafrkancije oko te uprave. A Bogami i od opcine imate poprilicno veliki iznos,koliko sam cuo. I iznenadili ste me kako ste lose odigrali polusezonu. Ja sam mislio da ce te vi i GOSK pratiti Olimpik u stopu, ali eto kako je tako je. Pozdrav i sretno
Evo Mazica stare mrzine i iskunjare takav nam treba....0 tooooo idemmmmmooo

-
- Moderator
- Kontakt:
Maza je top igrač, al je i vrlo skup. Haman su vam se ovi iz Uprave opasno protegli

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Naso se kes izgleda nije sastanak dzaba bio ..... toooooo idu dernjave jaranike...

Nije skup drug moj ja znam kolika mu je i plata u zvijezdi
A koliko je na ruke dobio 

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Izmedju 7 / 10 hiljada predpostavljam
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.