Nije zaje.ancija, ja u nastavku prvenstva najvise ocekujem od Milanovica.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jan 2020, 17:17Zadrzali smo gotovo kompletan igracki kadar al opet velika smo nepoznanica.
Novi trener da li ce biti dovoljno vremena da sve poslozi kako on zeli.
Oremus, Pidro, Stanojevic izlaze iz povrda upitno koliko mogu.
Da li ce Tatar, Rahmanovic, Lazic, Milanovic biti bolji nego prvi dio
Da li ce negativa prema upravi odrazit se na teren i izvedbu igraca.
Sve ovo su upitnici na koje cemo dobiti odgovore kad pocne prvenstvo do tad je sve nagadjanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Volio bih da se cesce pise o posjeti, u ozbiljnom smo problemu sto se tice togastb je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:12Mene zanima samo zasto uprava ne reaguje zbog katastrofalne posjete na Kosevu.
Zasto nikad nismo dobili besplatan ulaz na Kosevo, tamo nekad pred kraj sezone, kao sto to rade Partizan i Zvezda. Odmah da se ogradim, nije to zbog mene da uvalim guzove dzabe, nego da bi sto vise ljudi doslo a mozda nekome vratilo i volju za utakmicama, a i privuklo nekog novog. Ne mora biti ni to, nek bude sta bilo. Kako im nije ofirno da prvaka u goste prati 100 ljudi a na domacoj 2000? Zašto se ne radi skoro pa ništa po tom pitanju da se privuče nova raja na utakmice?
Od akcija koje su uradili do sad:
besplatan ulaz za žene 8. Marta (super, al' zena je skroz malo na utakmicama, statistika ybg)
Junior karte (2KM). Super stvar, medjutim mali je broj porodica sa djecom koje dolaze na utakmice, takodje je i mali broj djece koju bi roditelji pustili same na utakmice. Plus, kontraefekat, tinejdzeri su koristili junior karte za ulazak na sve tribine. Niko to nije gledao. Sto opet donosi vise gubitka nego dobitka.
Darivanje krvi, plemenita stvar, opet, mali broj se odaziva na te akcije. Ja bi radije dao cenera iskreno nego vidio iglu
Besplatne karte za Hz zbog kasnjenja u Tuzli. Ok stvar, nas je u Tuzli bilo 100, sto opet ostavlja malo efekta znajuci da ako si bio u Tuzli bices i na Kosevu sledecu (ne privlaci nove navijace). Plus, mi kasnimo svaku u gostima. Odmah poslije te utakmice je bio Mostar cini mi se, ili slicno nesto, gdje smo jos vise zakasnili.
Cilj je privuci nove navijace, mi stari koji smo tu smo klasificirani kao teski bolesnici, neki i na izdisaju. Ovi stari koji vise ne dolaze su se zasitili svega i svacega sto smo mi vidjeli.
Dakle, kako privuci nove navijace? Opcepoznato je da narod u Bosni voli dzabaluka, baci im ba tri besplatne protiv mladosti iz doboj kaknja, tuzle siti i radnika, vidit ces kako marva dolazi. (Plus, dosta ljudi ima sezonske, koji dolaze na te tekme). Znaci nemas puno gubitka. Garantujem da ce doci bar jos i na celika, zelju, zrinjski i borac. A i ako ne dodju, opet si imao finu posjetu protiv seoskih klubova. Sjetite se dvije milje ljudi u Vitezu 2015. ili pune tribine u Gradaccu. Sad se sjetite sampiona 2019 kojeg je u Bijeljini pratilo 80 ljudi. Ili se sjetite utakmica bilo kojih iz 2015. i derbija 2019. Pametnom dosta.
Mozda dodjemo i do neke dobro ideje, pa poslije mozda ta ideja dodje i do uprave, mozda na kraju bude i neke koristi od naseg stalnog skrabanja po forumu.
Naravno da je rezultat i atraktivna igra najcevi mamac za publiku. Takodjer neka atraktivna pojacanja mogu povecati posjetu. Cak i konstantno dobro izdanje HZ, koreografije i navijanje odnosno spektakl na tribinama mogu dovesti odredjenu brojku ljudi.
Uslovi na stadionu takodjer, pa cak i sama pozitivna prica oko stadiona bi nas malo pokrenula.
Ima tu jos puno stvari koje bi mogle popraviti posjetu i treba raditi na tome malo aktivnije.
Npr. nas klub treba redovno da igra prijateljske po manjim mjestima i gradovima i na dan takve utakmice fan shop i odjel za clanstvo treba da ih prate i tako neke stvari
Uroš Vitas, stoper, slobodan igrač
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nesto vise o njemu? I je li to neka tvoja licna zelja ili znas nesto vise?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Miljan Škrbić, špic koji kod nas nije dobio ugovor, na probi u Partizanu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako kod njih prodje probu i napravi veliki buuum,svi ce se zaliti i psovati upravu jer ga nisu angazovali,a do jucer istu pljuvali zbog toga
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
sami srbi stoperi

bio je ovaj lani u isto doba slobodan u belgiji igrao prije pa raskinuo ugovor...jel ikako igrao u zadnjoj godini, čudno ako nije srbin mu trener bio...
dobro bi bilo dovest jednog koji hoće igrat, ljevaka idealno jer je Besim desno...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 jan 2020, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo pratim stanje na tržištu.
Ovdje se nekad prizivao ovaj igrač.
Kvalitetan, ja bih krenuo po njega ako Lazić zateže oko ugovora...
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Zato je Mujakić bio idealno rješenje, ali gotovo je sad.
Ja ne poznajem previše kvalitetnih stopera ljevaka, veoma su rijetki.
Uh, ne smijem ni zamisliti taj scenarij.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:35Ako kod njih prodje probu i napravi veliki buuum,svi ce se zaliti i psovati upravu jer ga nisu angazovali,a do jucer istu pljuvali zbog toga
Ja bi bas volio da se to desi, cisto da se vidi kakve strucnjake-navijace mi imamoTesto je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:46Uh, ne smijem ni zamisliti taj scenarij.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:35Ako kod njih prodje probu i napravi veliki buuum,svi ce se zaliti i psovati upravu jer ga nisu angazovali,a do jucer istu pljuvali zbog toga

pa tako bašTesto je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:45Zato je Mujakić bio idealno rješenje, ali gotovo je sad.
Ja ne poznajem previše kvalitetnih stopera ljevaka, veoma su rijetki.
od domaćih bio Nihad, Saničanin(pod ugovorom), ima Lugonja iz Rieda(ne igra) i Vukotić(igra u prvih 11)...iz lige samo Franić
a pazi sad srba

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba Zakarica zavrsiti, ili neko drugo jako krilo, i Lazica ili dogovoriti ili adekvatno zamijeniti. Nek oba budu na posudbi, samo nek se titula uzme.
A onda na ljeto mini remont, tad ima i vremena i vevi izbor igraca. Do titule aBd !
A onda na ljeto mini remont, tad ima i vremena i vevi izbor igraca. Do titule aBd !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Zato isto ne(i)ma para

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- RajaBa1983
- Kontakt:
dobro bi bilo da je ovaj nikola petkovic malo mladjiDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:03pa tako baš
od domaćih bio Nihad, Saničanin(pod ugovorom), ima Lugonja iz Rieda(ne igra) i Vukotić(igra u prvih 11)...iz lige samo Franić
a pazi sad srba![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Onda po tome bi i strucnjaci bili oni koji su rekli nisi prosao probu kod nas,a znamo svi ko o tome odlucuje,sigurno ne forum.Zip je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:01Ja bi bas volio da se to desi, cisto da se vidi kakve strucnjake-navijace mi imamoTesto je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:46Uh, ne smijem ni zamisliti taj scenarij.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:35
Ako kod njih prodje probu i napravi veliki buuum,svi ce se zaliti i psovati upravu jer ga nisu angazovali,a do jucer istu pljuvali zbog toga![]()
on je postao opcija kada je Kešoljub odlučio da Hare može ići
kako je odlaskom bivšeg Hare produžio ugovor, logično da nema potrebe za njim posebno jer je stranac...
kako je odlaskom bivšeg Hare produžio ugovor, logično da nema potrebe za njim posebno jer je stranac...
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Ima u floridi jedan momak mlad 25 mu godina, radi u fabrici za minimalnu satnicu, a voli igrati nazad, zna i braniti. Igro i za skolu. Mozda bi ga trebalo pokusati zaganjati.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordospartanac, Burberry46, Dave, JavierBosnia, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto i 84 gosta.