Hercegovina je bila dio Bosne od samog nastanka zemlje. Krajina, Posavina, Podrinje, Hercegovina sve su to jednake regije unutar Bosne. Ali eto politika je odigrala svoje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Migranti dobro raspoređeni po gradu, čak su zauzeli i raskrsnicu u Lukavcu. Podsjeti me na epizodu South Parka kada im beskućnici zauzmu grad 
Mene podsjecaju na onu pjesmu iz SP "work, mexican work".Fantasista je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:45Migranti dobro raspoređeni po gradu, čak su zauzeli i raskrsnicu u Lukavcu. Podsjeti me na epizodu South Parka kada im beskućnici zauzmu grad![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
kroz deset godina već vidimVolimTz je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:55Mene podsjecaju na onu pjesmu iz SP "work, mexican work".Fantasista je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:45Migranti dobro raspoređeni po gradu, čak su zauzeli i raskrsnicu u Lukavcu. Podsjeti me na epizodu South Parka kada im beskućnici zauzmu grad![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mi smo se već riješili tog problema, posla ionako nema kamoli za migrante neke
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Fantasista
- Kontakt:
Pa normalno da ima, neće raja da radi.
Kako brzo zakuhase, pa stadoše na istu stranu 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Zaposljavaju migrante na Ljubacama. Tako da nije bas da nema nikako.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
uh brate ljudi pruge radili za sendvic, svaka kuca isla na to sranje od radnih akcija....JohnCleese je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
ovo danas je p.dim
ako se i moze uporedjivati uopste
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je l' udata Danijela?Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:36uh brate ljudi pruge radili za sendvic, svaka kuca isla na to sranje od radnih akcija....JohnCleese je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
ovo danas je p.dim
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al se **** po tim radnim akcijama ko u najboljim Brazzers uradcima. I ja bi sad kopo da znam da ima **** zagarantovane.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:36uh brate ljudi pruge radili za sendvic, svaka kuca isla na to sranje od radnih akcija....JohnCleese je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
ovo danas je p.dim
A nisi ni moro.
Đe?
Nullius in verba
daRaonffa je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:46Je l' udata Danijela?Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:36uh brate ljudi pruge radili za sendvic, svaka kuca isla na to sranje od radnih akcija....JohnCleese je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
ovo danas je p.dim
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad u Zavidoviće počnu migranti dolazit. 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- ASD
- Kontakt:
Kod mene djed 8 sati radio dnevno u jami (u vrijeme kad se radilo desetorostruko većim intenzitetom nego danas, 8 sati radio da se grad stvori iz ničega.Denchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:36uh brate ljudi pruge radili za sendvic, svaka kuca isla na to sranje od radnih akcija....JohnCleese je napisao/la: ↑20 jan 2020, 20:33Nikad se vise nije radilo ni izrabljivalo nego danas. Yebes sve one Titine radne akcije.
ovo danas je p.dim
Današnji ljudi u BiH bi pomrli od tog rada.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 jan 2020, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.