Zgembo je profesor, nije doktordrzgemboadislic je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:53Prvi post ostavljam da pozdravim sve Željovce na forumu!![]()

Pozdrav

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zgembo je profesor, nije doktordrzgemboadislic je napisao/la: ↑20 jan 2020, 18:53Prvi post ostavljam da pozdravim sve Željovce na forumu!![]()
Pusti bruda levate ,ja sam pozelio ono tvoje jaooooo,uhhhh ahhhhh ,grljsklj
Uze mi rijec iz usta
braco je napisao/la: ↑20 jan 2020, 15:32Jbt gledam Veselom statistiku kroz karijeru frajer najviše ligaških golova što je dao je 3 i to prije 6-7 godina u drugoj češkoj ligi. Poslije toga najviše je dao 2 ligaška gola u sezoni, a igrao je samo u našoj ligi. On i Rama skupa ove sezone u ligi 1 go, tačnije Veseli ga dao.mohikanac12 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 13:40
Pricali smo o Veselinovicu, Ramovicu i krilima cijelu sezonu. Cijelu sezonu se cudimo koliko nam sansi treba da damo go. Kako ne znaju, kako imaju losa rjesenja, kako nestanu sa terena kada nam najvise treba. Limitirani igraci koji povrh svega imaju jako ruzan i pogresan pristup. Koji se od njih vise o dvije godine zadrzi vani, ja se skinem go i trcim gradom lajuci ko cuko. Željo im je vrhunac karijera, samo što to ne shvataju.
Nije slucajno sigurno, jednostavno ima zlonamjernih ljudi koji svoje ciljeve preko toga opravdavaju. Uznazad nekoliko godina smo klub pod pritskom i kojekakvim pisanjima raznih portala.
Kad se sjetim kako je taj portal pisao o Sinanu kad je dolazio, ko da je Messi, a sad kad odlazi odjednom ovakvi tekstovi
Nemam bombu, ali znam da nam treba bomba na desnom krilu i to što prije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 jan 2020, 19:20Uze mi rijec iz usta![]()
Zgembo odmah je burazeru baci, tako postajes legitiman clan foruma.
Ma jok Mustafa Durakovic
Baždarević proziva zbog nekadašnjeg kapitena Želje
Nije to bilo tako davno. Juniori Željezničara bilo su na korak od Lige prvaka. Na Grbavici je igrao slavni madridski Atletiko. Pobijedio je Atletiko, ali gostujući trener sipao je komplimente na račun omladinskog tima Želje. Koji su uspješno vodili Omer Joldić i Senad Žerić, nekadašnji prvotimci “plavih”.
Očekivalo se da će oni najbolji preko noći postati prvotimci. Neki su, doduše debitirali za prvi tim, dobili poziv za U 19 reprezentaciji i onda se ta generacija počela rasipati. Anel Šabanadžović je otišao Grčku, a neki njegovi saigrači iz te super darovite generacije morali su na kaljenje put Tešnja, Goražda, Konjica…
Pojedini su se izborili da krenu na pripreme s prvim timom, što im “garantira” da će spremni nastaviti u nekom prvoligaškom klubu.
Koliko god publika željna svoje djece sportski sektor “plavih” odlučio se za iskusnije igrače. Gdje je mladima skučen prostor za potpunu afirmaciju.
Dženan Baždarević, trener za fizičku spremu sjetio se kapitena te omladinske generacije Amira Velića i na svom fejzbuk profilu prozvao sve one koji (ne) brinu o mladima. Na mladima, ipak svijet (ne) ostaje.
![]()
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, keli, mavi, nedimmmm1337 i 69 gostiju.