Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Pa da, zbog nas sa MojaTV. To je urađeno i za NFL, zbog čega se gledatelji u Hrv bune.
Al sta je ovo tamo preko...opste ludilo izmedju telekoma i utd medie...samo im n1 ostavili da im predCednika kkaraju....
Da se ne prenese ludilo i ovamo
Da se ne prenese ludilo i ovamo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
đe ba engleski jezik na Eurosport 2 na Telemachu, Bundesliga mi negledljiva uz prigusen zvuk sa stadiona i uz ametere od komentatora na srpskoj verziji
Don't believe the hype.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam dugo gledo srpsku verziju, prenose l Bundes ligu i sad ona dva luda komentatora? Mislim oko fudbala su losi, al su onako opcenito show dok je utakmica i nije dosadno slusatakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 00:07đe ba engleski jezik na Eurosport 2 na Telemachu, Bundesliga mi negledljiva uz prigusen zvuk sa stadiona i uz ametere od komentatora na srpskoj verziji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
otkad taj ruski Match TV prenosi grčku ligu, biće da se ona zabrana odnosi samo na Arenu
edit: negdje sam vidio još i da portugalski Canal 11 prenosi
edit: negdje sam vidio još i da portugalski Canal 11 prenosi
-
- Kontakt:
Uveliko se prica da ce Bundes liga zavrsiti na Areni sport kao i jos neka velika izenadjenja ove i sledece godine...
Super vijesti, prijenosi na Eurosportu su odron žešći. Kad čujem onog sa onim krnjavim glasom nije mi dobro.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ko je onaj šarlatan što danas komentarisao madridski derbi? Za njega je Baho izmislio komentarisanje.
Glas loš i nikakav, ne zna igrače na terenu, diše u mikrofon.
LončarevićTurbogenerator je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:01Ko je onaj šarlatan što danas komentarisao madridski derbi? Za njega je Baho izmislio komentarisanje.

-
- Kontakt:
Katastrofa, radije bih Vugdalića slušao.
Najgori na SK ubjedljivo, Gojko je za njega Clive Tyldesleytm01hzne je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:05LončarevićTurbogenerator je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:01Ko je onaj šarlatan što danas komentarisao madridski derbi? Za njega je Baho izmislio komentarisanje.
Glas loš i nikakav, ne zna igrače na terenu, diše u mikrofon.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
On, Gojko i Živković - 'paklena' trojka SportklubaOsim13 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:09Najgori na SK ubjedljivo, Gojko je za njega Clive Tyldesleytm01hzne je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:05LončarevićTurbogenerator je napisao/la: ↑01 feb 2020, 20:01Ko je onaj šarlatan što danas komentarisao madridski derbi? Za njega je Baho izmislio komentarisanje.
Glas loš i nikakav, ne zna igrače na terenu, diše u mikrofon.![]()
-
- Kontakt:
Copa America 2020 na kanalima Arena sport...
Kako su ovi srbi majstori u propagandi covjece gledam ovu kosarku na areni Mornar-CZ i apsolutno se nista ne cuje iz dvorane smanjili na minimum a vidi se da je ludnica na tribinama. A partizan-buducnost iz Beograda nije se mogao cuti komentator.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kvalifikacije za Afrobasket, ovaj SK fakat nije normalan koliko su smeca nabacali na svoje kanale
Don't believe the hype.
Samo da sto vise live sati nabiju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:07kvalifikacije za Afrobasket, ovaj SK fakat nije normalan koliko su smeca nabacali na svoje kanale
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
zamisli moras to komentarisatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:07kvalifikacije za Afrobasket, ovaj SK fakat nije normalan koliko su smeca nabacali na svoje kanale

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10zamisli moras to komentarisatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 15:07kvalifikacije za Afrobasket, ovaj SK fakat nije normalan koliko su smeca nabacali na svoje kanale![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.