Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vau, dobio neke tendere. Nevjerovatno, nečuveno, skandalozno.
Kakvi debili ovdje pišu

Kakvi debili ovdje pišu
-
drakensang
- Kontakt:
mislim da navijaci kluba koji misle da je amar=zeljo o buljama i uvlacenju nemaju bas pravo pricati
- mohikanac12
- Kontakt:
Kriminalci iz Vrapćića!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
evo vam i člana upravnog odboradrakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:32pa na osnovu cega ce ih tuzit, na osnovu nekih brojeva, sto nije napisala taj i taj tender je uzeo nezakonito jer imala je ta i ta bolja ponuda po svemu, medjutim hasic je po toj i toj liniji uzeo ispred te ponudeDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:29e vala nek tuži Žurnal i Avdu Avdića, da vidim da i oni ofule za nekogdrakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:26Sto nije navela u kojih 10, kad vec zna o kojih 10 je rijec, pa cemo provjeriti?virto i konobar su za ovu kvazinovinarku pokojni mladen maric
ili
nek se ušuti ko pičić jer je kriv
ona kralju da je ista imala nezakonito, ona bi udarila naslovnicu i napisala o cemu i kako se to odradilo
ovako mu je samo prebrojala kes od 2015.![]()
https://zurnal.info/novost/21245/vladin ... osnalijeka
sipa ga mrzi jer je balija garant
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Danas je najlakše kopirati cifre, nabubati par rečenica, kopirati par rečenica iz prošlog teksta i eto ga.
Ko što danas Škorić bubnu čini mi se, Kovačević neće braniti protiv Veleža..
Ti si naša ljubav jedina!
- mohikanac12
- Kontakt:
Direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović prijavljen je Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je bio na čelu organizirane kriminalne grupe koja je 2016. godine novcem te kompanije, preko off shore firme, kupila 673 hiljade dionica Bosnalijeka od kojih je dio bio u vlasništvu Vlade Federacije BiH.
Mali klub iz Vrapćića, praonica para i kladioničarska ekipa. Fuj!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
naravno. montiraš začas poštenom čovjeku a on ne haje što mu se ime prlja jer je prepoštenfudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:39Danas je najlakše kopirati cifre, nabubati par rečenica, kopirati par rečenica iz prošlog teksta i eto ga.
sipa ga istražuje, ma to ga mrze malo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne kontaju ovi sa periferije ništa, ovo je za njih naučna fantastika, džaba se trudite, to je na nivou ovog

MIHAJLOVIĆ !
E gle'aj forumske inteligencije što napadaju Šemsudina Hasića
Mislim da se Sudo sad debelo nasekiro jbt denchi ga provalo da je kriminalac

Mislim da se Sudo sad debelo nasekiro jbt denchi ga provalo da je kriminalac
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ma ne, nisam ja ulazio u detalje Uzunovića a i ne zanima me politika uopšte šta je i ko je već sam gore upratio ovu kako je izbubala cifre i ono glavna doskočica nije obavještena javnost, a nema ona pojma šta znači uopšte javnost, uža, šira.. Da hoće svi biti kao Velež bilo bi top, bar što se tiče plata, vraćanja dugova itd.. A pola bi ih po.pušilo da ima Hasića u klubuDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:41naravno. montiraš začas poštenom čovjeku a on ne haje što mu se ime prlja jer je prepoštenfudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:39Danas je najlakše kopirati cifre, nabubati par rečenica, kopirati par rečenica iz prošlog teksta i eto ga.
Ko što danas Škorić bubnu čini mi se, Kovačević neće braniti protiv Veleža..![]()
![]()
sipa ga istražuje, ma to ga mrze malo....![]()
![]()
![]()
ma zalibo mene, vaš je....
ja samo kopiro link....
uživajte
i kako Sudo?
može bit il Šemso il Haso....nije Sulejman ili možda vama jest
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 20 jan 2020, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zato vam igraci završavaju karijere, i okrecu se privatluku jer ne mogu prehraniti porodicu sa osam stoja plate u Veležufudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:46Ma ne, nisam ja ulazio u detalje Uzunovića a i ne zanima me politika uopšte šta je i ko je već sam gore upratio ovu kako je izbubala cifre i ono glavna doskočica nije obavještena javnost, a nema ona pojma šta znači uopšte javnost, uža, šira.. Da hoće svi biti kao Velež bilo bi top, bar što se tiče plata, vraćanja dugova itd.. A pola bi ih po.pušilo da ima Hasića u klubuDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:41naravno. montiraš začas poštenom čovjeku a on ne haje što mu se ime prlja jer je prepoštenfudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:39Danas je najlakše kopirati cifre, nabubati par rečenica, kopirati par rečenica iz prošlog teksta i eto ga.
Ko što danas Škorić bubnu čini mi se, Kovačević neće braniti protiv Veleža..![]()
![]()
sipa ga istražuje, ma to ga mrze malo....![]()
![]()
![]()
A ti ga samo famflaj, tačno vidiš par likova na forumu koji ga famflaju seljoberu Šemsi, ni mater rođenu nebi tako srdacno branili
MIHAJLOVIĆ !
-
drakensang
- Kontakt:
Svjestan je denchi karanja u narednom periodu, razumijem zabrinutost
nekad pomislim da su mi staseu draze od vas, makar znam na cemu sam s njima, vi cete pocrkat od zavisti 
svjestan sam da ćemo razvijat neke odnose s vama prijateljske pa zbog tog denchi zabrinut inače široko vam polje...drakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:50Svjestan je denchi karanja u narednom periodu, razumijem zabrinutostnekad pomislim da su mi staseu draze od vas, makar znam na cemu sam s njima, vi cete pocrkat od zavisti
![]()
nemam vam na čemu zavidit dug je put pred vama
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ne Radmilo, moj iq ne dozvoljava da tebi objašnjavam neke stvari pošto si ti udarna igla gluposti ovog foruma, Denchi je normalan za zezanciju a i razumije činjenice kad se napišu, kao naprimjer Amaw dijewi pvate
Hvala ti drug na brizi za nasDenchi je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:53svjestan sam da ćemo razvijat neke odnose s vama prijateljske pa zbog tog denchi zabrinut inače široko vam polje...drakensang je napisao/la: ↑20 jan 2020, 21:50Svjestan je denchi karanja u narednom periodu, razumijem zabrinutostnekad pomislim da su mi staseu draze od vas, makar znam na cemu sam s njima, vi cete pocrkat od zavisti
![]()
nemam vam na čemu zavidit dug je put pred vama![]()
![]()
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
drakensang
- Kontakt:
opet istaknimo cinjenice: o famflanju, uvlacenju u bulju i slicnim izrazima ne mogu raspravljati navijaci klubova koji podrzavaju jedinstvenu situaciju u svijetu fudbala gdje trener naplacuje nezaradjen imaginarni novac od kluba, uzima platu, trenira, dovodi i odvodi clanove uprave, pregovara s igracima i radi sve ko Braco u Vrbanjusi i opet da naglasim - tuzi klub i zeli da naplati 2x jedne te iste pare s kamatama a prima platu od tog kluba 
ništa ja neću nikom slati preko pp
nek vam ispričaju vaši automatski se složite i sve
- mohikanac12
- Kontakt:
Najbolji je sex nakon svađe. Sada fino poglabajte jedni drugima. 
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.