Gdje su pareAngelDiMaria je napisao/la: ↑20 jan 2020, 22:48Tu je bankar, ako fkt mislite da nemamo para jbf nemg vam pomoci. Nego meni treba strucnjala za nesto drugo da mi objasni. Kako kad kod nas neko dodje na probu ne valja, kad ode u partizan, valja. Kako kad treba zakaric doci, pise se da he ****, kad ode turcima, ebemo uoravu nesposobnu. Kako sad najednom ni stanoje ni pidro ne valjaju, i sad nakon sti sno se kleli u akademiju, hocemo pojacanja sa strane. Kako smo naopaki i kako nam nista ne valja. Kako smo di proske godine krivili nacelnika i oravdali potez uorave da se ne ulaze u kosevo, sad najednom uorava kriva za kosevo.
Sto mora sce biti propraceno nekom negativom.
A pare su tu, i to bas ovdje gdje ja radim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nismo dugo o Husrefu. Hocemo li

- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta li su pojedinci utripovali pa ocekuju da njima neko polaze neke racune
E cuj koliko ima para u klubu, da li ce bit pojacanja i s kim se pregovara... evo ostavite broj telefona da vam klub svima na osob odgovori, ako vas zanima i broj kartice i pin, ma sve, samo recite

E cuj koliko ima para u klubu, da li ce bit pojacanja i s kim se pregovara... evo ostavite broj telefona da vam klub svima na osob odgovori, ako vas zanima i broj kartice i pin, ma sve, samo recite

1946~
Sta hoces, da se sti na to da se pljuje po guzini i sissicu i hodzocu i sl. A da se ne pomene onaj strucnjak koji ih je smatrao pojacanjima?
Nismo odavno ni o tome kako treba dovesti svakog igraca kojeg neko drugi hoce. Kukate ovdje ko kakva djecurlija za svakim igracem koji ode negdje.
Na ljeto za. Ibanjezom ovdje srčani udari udarali neke i kad sam pisao da lijevi bek tako skup ne moze unaprijediti ekipu ovdje me ismijavali pa sta bi?
Ne kazem da je los, ali tih para ne.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Treba samo ganjati strance ili domace koji igraju vani. Igrati formaciju 4-3-4:
4 dobra stranca
3 dijasporca
4 akademca
4 dobra stranca
3 dijasporca
4 akademca
-
- Kontakt:
Dobar je Ibanjez lošeg trenera imali.Pantelija je napisao/la: ↑21 jan 2020, 00:02Sta hoces, da se sti na to da se pljuje po guzini i sissicu i hodzocu i sl. A da se ne pomene onaj strucnjak koji ih je smatrao pojacanjima?
Nismo odavno ni o tome kako treba dovesti svakog igraca kojeg neko drugi hoce. Kukate ovdje ko kakva djecurlija za svakim igracem koji ode negdje.
Na ljeto za. Ibanjezom ovdje srčani udari udarali neke i kad sam pisao da lijevi bek tako skup ne moze unaprijediti ekipu ovdje me ismijavali pa sta bi?
Ne kazem da je los, ali tih para ne.
Tako su i nasi igraci dobri samo.... 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hajmo se malo organizovat, da kacimo ovde videe navijanja ili nekih momenata vama dragih vezanih za fks, mislim da ima toliko tih klipova na yt, ali da nemaju puno pregleda, pa mnogi ostaju uskraceni za iste. Ja sam toliko pozelio tekme, da evo 5 dana samo slusam nasa navijanja 

1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
A ove scene cu se zauvijek sjecati, ja kako smo popisali onog njihovog debila sto pusta muziku i pojaca do daske, a zvucnik odma kod nas. Levat je morao odma mijenjat pjesmu 

1946~
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdje ces ovdje kacit Sjever. Tamo su ti sve narkomani, husrefoljubci, neprijatelji kluba, djecurlija itd itd.ThrillerHz je napisao/la: ↑21 jan 2020, 00:10Hajmo se malo organizovat, da kacimo ovde videe navijanja ili nekih momenata vama dragih vezanih za fks, mislim da ima toliko tih klipova na yt, ali da nemaju puno pregleda, pa mnogi ostaju uskraceni za iste. Ja sam toliko pozelio tekme, da evo 5 dana samo slusam nasa navijanja
- L' Imperator
- Kontakt:
Pozdrav,
Je l' Kenan Dervišagić dobijao šansu kod Vas u seniorima? Na posudbi je u Rudaru pa me zanima o kakvom se igraču radi!
Je l' Kenan Dervišagić dobijao šansu kod Vas u seniorima? Na posudbi je u Rudaru pa me zanima o kakvom se igraču radi!
#samoRudar #zauvijek
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U prvom timu nije dobio sanse..Medjutim u juniorima je bio odlican igrac,za vase standarde sigurno da ce vam biti od pomociL' Imperator je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:02Pozdrav,

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prošle godine je zaigrao u zadnjem meču protiv Goška kad smo vec osvojili titulu, i ak se ne varam jel dao gol il asistiro, ne sjecam se. Znam samo da je odigrao odlicno i na onom nasem glasanju za najboljeg igraca utakmice dobio cistu 5, iza njega su bili Mustafic i Dizdarevic.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E upravu si!Nije mi u sjecanju ostala jer smo vec titulu osvojili hahaha..E dobro si,zabio ga je u devedesetoj minuti,cini mi se da mu je neki prvotimac asistirao(sjecam se da je bio prvotimac jer ih je bilo samo par u tom mecu)Zagor je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:17Prošle godine je zaigrao u zadnjem meču protiv Goška kad smo vec osvojili titulu, i ak se ne varam jel dao gol il asistiro, ne sjecam se. Znam samo da je odigrao odlicno i na onom nasem glasanju za najboljeg igraca utakmice dobio cistu 5, iza njega su bili Mustafic i Dizdarevic.
TatarGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:23E upravu si!Nije mi u sjecanju ostala jer smo vec titulu osvojili hahaha..E dobro si,zabio ga je u devedesetoj minuti,cini mi se da mu je neki prvotimac asistirao(sjecam se da je bio prvotimac jer ih je bilo samo par u tom mecu)Zagor je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:17Prošle godine je zaigrao u zadnjem meču protiv Goška kad smo vec osvojili titulu, i ak se ne varam jel dao gol il asistiro, ne sjecam se. Znam samo da je odigrao odlicno i na onom nasem glasanju za najboljeg igraca utakmice dobio cistu 5, iza njega su bili Mustafic i Dizdarevic.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Htio napisati Benjo,ali reko fulit cu,ali nije me pamcenje ovaj put izdaloZagor je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:27TatarGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:23E upravu si!Nije mi u sjecanju ostala jer smo vec titulu osvojili hahaha..E dobro si,zabio ga je u devedesetoj minuti,cini mi se da mu je neki prvotimac asistirao(sjecam se da je bio prvotimac jer ih je bilo samo par u tom mecu)Zagor je napisao/la: ↑21 jan 2020, 01:17Prošle godine je zaigrao u zadnjem meču protiv Goška kad smo vec osvojili titulu, i ak se ne varam jel dao gol il asistiro, ne sjecam se. Znam samo da je odigrao odlicno i na onom nasem glasanju za najboljeg igraca utakmice dobio cistu 5, iza njega su bili Mustafic i Dizdarevic.![]()

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ja ja sve je to tako,samo si se zajebaao jednu stvar,nema sad Husrefa a levati produzili ugovor sa Hodzicem,tako da sve to sto si ispricao pade u vodu,toliko zalutate nekad braneci upravu da sami sebi u stomak skocite.Pantelija je napisao/la: ↑20 jan 2020, 23:50E cuj galic dobar... **** ti... Joj Jel moram se nervirati svaku noc.
Onaj ismijava hodzica koji bi davno bio bivsi da ga Husref nije vratio iz celika, ismijava guzinu a bio Husrefov zahtjev licno. I ono nesto ismijava.
Emir ima jos 20 dana da dovede dva ili tri pojacanja. Ako to ne uspije i ne uzmemo titulu, neka trazi hljeb negdje drugo kao i ostatak uprave. Ali pljuvati po upravi jer su ispunjavali zelje kešoljuba je bas dno dvoličnost ako ista ima dno uopste. A to
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90, skoJaa i 84 gosta.