Ne znam sta bih ti rekao, ovo mi je bas nekako zapalo za oko, uglavnom jako je ruzno ovo pogotovo zato sto svi znamo ko je Zeka...Historicar je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:16Zeka je legenda, nadam se da se dobro oporavlja.Ali, koliko ja znam, on je protestvovao protiv te uprave, bio među onom ološi, koja je Sabrinu nazivala kurvom i ostalim pogrdnim riječima.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:05Almir Turković (bivši igrač Hajduka): "Mujakić je jako dobro igrao u Sarajevu i nadam se da će se uspjeti nametnuti u Hajduku. Mladi igrač koji uspije u Hajduku može igrati u bilo kojem klubu u Europi, sad mu slijedi najveći ispit u karijeri i neka to zna."
"Može igrati i libera i stopera, ali mislim da je bolji kao stoper, a po potrebi čak i lijevi bočni. Ponikao je na Koševu, a ja sam čuo da je i ranije Hajduk bio za njega zainteresiran. Znači, sad su se konačno uspjeli spojit i to bi trebao bit pun pogodak. Ako uspije u Hajduku znači da je uspio u karijeri."
"Evo me u banji u Fojnici, još sam na bolovanju. Iz Hajduka su me u bolnicu zvali skoro svaki dan, fala im na tome, dirnuli su me pažnjom. A moji iz Sarajeva baš se i nisu pretrgli. Niti da pitaju kako sam nakon infarkta. Tako jest, ali nema veze, Zemlja se i dalje okreće."
Ovo je greska uprave i ovakve stvari treba kritikovati a ne srati svaki dan o bezveznim stvarima. Uvijek sam bio za to da se kritikuje i komentarise ono sto ne valja ali da se daje maximalna podrska.