FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Martinez, Thiago, Alonso pa i Juan Bernat, većinom pozitivna iskustva sa Špancima u posljednje vrijeme, neka i ovoga
Eto Odriozole na medicinske, javlja Bild.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nikad čuo, odakle ih izvlače? 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Stvarno nisi cuo? Dobar igrac, vidjet cemo kako ce se snaci u Bayernu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nisam Bgm 

Gdje je taj igro ili igra? Nisam ni ja čuo za njega.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Piše da je igrao u Realu

Lopetegui je cini mi se davao njemu priliku u Realu, haman jedno vrijeme bio i startni bek pa sam ga gledao nekoliko utakmica. Gledao sam dosta taj Lopeteguijev Real pa onda i njega.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 21 jan 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vrijeme je da im nešto uzmemo od Rejala i aBd da valja(mi njima dali kroNosonju za siću
) nakon Robbena nije bilo ništa.

Bio je i James, al sa pravim trenerom.Bayern@heart je napisao/la: ↑21 jan 2020, 14:38Vrijeme je da im nešto uzmemo od Rejala i aBd da valja(mi njima dali kroNosonju za siću) nakon Robbena nije bilo ništa.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Po meni nismo pogodili s niti jednim španjolcem osim javia, sve su to mekani i defenzivno tanki igraci
Navodno posudba do ljeta bez opcije kupnje
Vala ako vam je Odriozola bilo kakvo rjesenje za desnog beka onda ste u bas opasnom ku.rcu. Lik je glup ko noga, u stanju je sj.ebat sve moguce i nemoguce. Zidane radije forsira stopere na desnom beku nego njega. Nije zaigrao od idiotskog crvenog protiv Mallorce polovinom oktobra. Bas bas los igrac iako se od njega puno ocekivalo kad ga se potpisalo.
Tebi samo da je krkana i defanzive. Ima igraca i pored toga.schickeria je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:23Po meni nismo pogodili s niti jednim španjolcem osim javia, sve su to mekani i defenzivno tanki igraci
Thiago je odradio svoje, Bernat zamjena samo bio yebat ga. Ko nam je kriv sto smo Alonsa doveli pred penziju.
On nije dugoročno rješenje, već je stvar da se ispuni želja treneru da ima dodatnog igrača na beku mimo Pavarda jer Kimmich igra u vezi. Posudba je i bez opcije otkupa, neka igra povremeno u Bundeski, a na ljeto je već nazad.Epidaurus je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:33Vala ako vam je Odriozola bilo kakvo rjesenje za desnog beka onda ste u bas opasnom ku.rcu. Lik je glup ko noga, u stanju je sj.ebat sve moguce i nemoguce. Zidane radije forsira stopere na desnom beku nego njega. Nije zaigrao od idiotskog crvenog protiv Mallorce polovinom oktobra. Bas bas los igrac iako se od njega puno ocekivalo kad ga se potpisalo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dolazi lik valjda ko zamjena, moze posluzit za to yebo ga otac nesposobni.Epidaurus je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:33Vala ako vam je Odriozola bilo kakvo rjesenje za desnog beka onda ste u bas opasnom ku.rcu. Lik je glup ko noga, u stanju je sj.ebat sve moguce i nemoguce. Zidane radije forsira stopere na desnom beku nego njega. Nije zaigrao od idiotskog crvenog protiv Mallorce polovinom oktobra. Bas bas los igrac iako se od njega puno ocekivalo kad ga se potpisalo.

Kad kazem dobar igrac, kazem u kontekstu toga da je dovoljno dobar da bude zamjena Pavardu.
Bolje da su doveli Senada Lulića il Ogija Vranjesa... jao brate kakvog ce panja samo dovesti
Srecom samo posudba bez da se mora otkupiti...

Srecom samo posudba bez da se mora otkupiti...
-
- Kontakt:
Ne izvlaci se sad

-
- Kontakt:
Teško je naći kvalitetnog igrača u zimskom prelaznom roku, pogotovo pred drugi i važniji dio sezone. Odlično je Bayern ovo odradio, posudba do kraja sezone.
Iskren da budem pitanje je da li je lik i nivo backupa za top klubove. Protiv Celte u prvom kolu nekih 10ak sekundi prije kraja poluvremena pokusava neki rahitican pas izmedju 3 igraca umjesto da ispuca loptu. Normalno grijesi, Real prima gol i VAR ga spasava zbog nekog bas minimalnog ofsajda ako se mogu dobro sjetit. Poslije protiv Mallorce dobija drugi zuti za neki bas idiotski faul. Zidane mozda nije neki takticar al sto se tice procjene kvalitete igraca tu mu je malo ko ravan. On ovog ne koristi ni ne pokusava koristit. Marcelo u ovom bacva izdanju je sigurniji nazad od njega. Da on to bar kompenzuje u napadu pa hajd, al i tamo ga glupost ogranicava. Mozda bude u Bundesligi koristan zbog stila igre vecine ekipa al tesko da se na njega mozes pouzdat u bilo kojoj jacoj tekmi.harden je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:03Dolazi lik valjda ko zamjena, moze posluzit za to yebo ga otac nesposobni.Epidaurus je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:33Vala ako vam je Odriozola bilo kakvo rjesenje za desnog beka onda ste u bas opasnom ku.rcu. Lik je glup ko noga, u stanju je sj.ebat sve moguce i nemoguce. Zidane radije forsira stopere na desnom beku nego njega. Nije zaigrao od idiotskog crvenog protiv Mallorce polovinom oktobra. Bas bas los igrac iako se od njega puno ocekivalo kad ga se potpisalo.![]()
Kad kazem dobar igrac, kazem u kontekstu toga da je dovoljno dobar da bude zamjena Pavardu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.