FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahaha zeka legenda... E svako je legenda danas... Jbt onda su legende i velkoski, anel hebibovica, ahmetovic, obuca, ihtijarevic. Sve legende
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Normalno da je krle legenda.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Cek, jel to onaj Almir VolimTal Turkovic? Onaj sto je istjeran iz omladinskog pogona zbog talova? E moja "legendo" , jel te bRunda zvao, on te voda po turnirima, on te po protestima voda... Sto "legendo" ne preuzmes Osijek, ili zeljeznicar kad te cijene i kad si strucnjak? Sto "legendo" ne potegnu za novcanik kad je klub bio na izdisaju?
Idi skaci po prorestima, i nisi za boljeg !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Sevko Okic je slobodan 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Almir Turkovicu poslije protesta, otisao na kafu sa Rundom i Facom, i jos neka dva lika. Oporavi se i sretno ti mimo Sarajeva.
- FKS -
Te bagatelizirane legende proizveli su niko drugi do navijači, tako da...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj u Hadzicima su razvalili na turniru... Igrao i ja ne pocasti me izvlacenje da igram protiv njega... hahahahahfanatikk je napisao/la: ↑21 jan 2020, 13:08Cek, jel to onaj Almir VolimTal Turkovic? Onaj sto je istjeran iz omladinskog pogona zbog talova? E moja "legendo" , jel te bRunda zvao, on te voda po turnirima, on te po protestima voda... Sto "legendo" ne preuzmes Osijek, ili zeljeznicar kad te cijene i kad si strucnjak? Sto "legendo" ne potegnu za novcanik kad je klub bio na izdisaju?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Džafić, Pidro, Đokanović, Kurdić, Lazić, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Milanović, Velkoski, Ahmetović
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Saraj'vo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase" na pripremama u Hrvatskoj

Polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase", godišta 2006., 2009. i 2010., danas su otputovali na pripreme u Hrvatsku.
Mladi igrači predvođeni trenerima Isom Bajrićem, Anesom Kozićem i Kenanom Bisićem će narednih šest dana boraviti u Makarskoj, u hotelu Bonaca, gdje su i ranijih godina bili smješteni.
Informacije o prijateljskim utakmicama će biti naknadno poznate.
Škola fudbala "Asim Ferhatović - Hase" djeluje u sklopu Omladinskog pogona FK Sarajevo. Pripreme Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase" organizuju se jednom godišnje s ciljem poboljšanja taktičkih, tehničkih i fizičkih sposobnosti djece kroz savremene metode treniranja, a nezaobilazni su i zabava i druženje sa klupskim drugarima.

Polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase", godišta 2006., 2009. i 2010., danas su otputovali na pripreme u Hrvatsku.
Mladi igrači predvođeni trenerima Isom Bajrićem, Anesom Kozićem i Kenanom Bisićem će narednih šest dana boraviti u Makarskoj, u hotelu Bonaca, gdje su i ranijih godina bili smješteni.
Informacije o prijateljskim utakmicama će biti naknadno poznate.
Škola fudbala "Asim Ferhatović - Hase" djeluje u sklopu Omladinskog pogona FK Sarajevo. Pripreme Škole fudbala "Asim Ferhatović - Hase" organizuju se jednom godišnje s ciljem poboljšanja taktičkih, tehničkih i fizičkih sposobnosti djece kroz savremene metode treniranja, a nezaobilazni su i zabava i druženje sa klupskim drugarima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Sve neke kvazi legende

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- RajaBa1983
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Đokanović desni bek. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Koji je on racku da ga neko zove? Imaju oni preca posla nego da razmisljaju o njemu i ostalim ''legendama'' i uhljebima.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:18Ne znam sta bih ti rekao, ovo mi je bas nekako zapalo za oko, uglavnom jako je ruzno ovo pogotovo zato sto svi znamo ko je Zeka...Historicar je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:16Zeka je legenda, nadam se da se dobro oporavlja.Ali, koliko ja znam, on je protestvovao protiv te uprave, bio među onom ološi, koja je Sabrinu nazivala kurvom i ostalim pogrdnim riječima.ajdohordas je napisao/la: ↑21 jan 2020, 11:05Almir Turković (bivši igrač Hajduka): "Mujakić je jako dobro igrao u Sarajevu i nadam se da će se uspjeti nametnuti u Hajduku. Mladi igrač koji uspije u Hajduku može igrati u bilo kojem klubu u Europi, sad mu slijedi najveći ispit u karijeri i neka to zna."
"Može igrati i libera i stopera, ali mislim da je bolji kao stoper, a po potrebi čak i lijevi bočni. Ponikao je na Koševu, a ja sam čuo da je i ranije Hajduk bio za njega zainteresiran. Znači, sad su se konačno uspjeli spojit i to bi trebao bit pun pogodak. Ako uspije u Hajduku znači da je uspio u karijeri."
"Evo me u banji u Fojnici, još sam na bolovanju. Iz Hajduka su me u bolnicu zvali skoro svaki dan, fala im na tome, dirnuli su me pažnjom. A moji iz Sarajeva baš se i nisu pretrgli. Niti da pitaju kako sam nakon infarkta. Tako jest, ali nema veze, Zemlja se i dalje okreće."
Ovo je greska uprave i ovakve stvari treba kritikovati a ne srati svaki dan o bezveznim stvarima. Uvijek sam bio za to da se kritikuje i komentarise ono sto ne valja ali da se daje maximalna podrska.
-
- Kontakt:
Udar je imao prije protesta . kakav god je bivsi nas igrac kapiten, trebali su ga obici, upitati kako si sta ima, to rade veliki klubovi. A ne spuštati se na mahalski nivo pa reci on je pricao protiv nas sad cemo ga zaboraviti.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 21 jan 2020, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dzafic
Đokanović - Kurdić - Lazić - Pidro
Oremuš - Rahmanović
Milanović - Gavrić - Velkoski
Ahmetović
Đokanović - Kurdić - Lazić - Pidro
Oremuš - Rahmanović
Milanović - Gavrić - Velkoski
Ahmetović
FK Sarajevo
Cuj djokanovic bek. OMG
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, gh0stHZ, mosarajvosa83, PAPE3, soe i 63 gosta.