Celaviiiiiiiii hahahahahRadmilo87 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 15:54![]()
![]()
![]()
Na Grbavicu stiže stoper iz Belgije?
Bivši fudbaler Sarajeva, Rijad Sadiku prema nezvaničnim informacijama trebao bi pojačati redove Željezničara.
Sadiku je prošao sve omladinske kategorije FK Sarajevo, a nakon toga je prešao u belgijski Mouscron, gdje se nije naigrao i skupio je svega tri nastupa u belgijskoj juniorskoj ligi.
Pomenuti fudbaler je 2000. godište, u karijeri je imao i tešku povredu koljena od koje se oporavio. U Željezničaru bi trebao činiti stoperski par sa Enesom Sipovićem.
Ujedno, Sadiku je i vjerovatna zamjena za Jadranka Bogičevića, koji odlazi u “mirovinu”, ali će dobiti posao trenera u omladinskoj školi Plavih sa Grbavice.![]()
![]()
![]()
S.res sada a bili ste se upiskili, kada je sa vama pregovarao.
Htio je zagarantovanu minutazu a to mu nije niko mogao garantovati osim njih. Kod ostalih je bilo izvoli pa se dokazi da zasluzujes mjesto u prvih 11svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 12:06U pravu si priznajem
Al u Mladost gdje su vam vecinom propali talenti zavrsili
To mi smijesno
Kaže da ga iz FK Sarajevo rijetko nazovu. Za njih je zaboravljen, iako je čak u četiri navrata nosio dres prvaka Bosne i Hercegovine.
"Zovnu me iz Hajduka, iz Željezničara, Osijeka, ali iz Sarajeva zaista rijetko. Zaboravili su me, ali ne zamjeram nikome. Zemlja se i dalje okreće...", okrenuo je na šalu popularni Zeka.
mi to dovodimo vama u inat
Sto sadika nije u pocetnoj postavi? Najavljen je ko vase najvece pojacanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 14:40Ljubuski povelo protiv Sarajeva
Sad ce Rahmanovic ko prosli put da isamara sudiju
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.