FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sreca pa je proslo vrijeme kad su ovaj i slicni njemu nabijali nogom. Nikad vise! 

Cuva Bog Zelju svog!
Znao sam da ce prelazni biti teska depresija ali ova dvojica ako dodju
ubipitaru sam napisao u pp za ovog miletica jer mi je manijaci 1921 poslao da ce on doci kad sam pisao za Blazevica .Jel moguce ko su nam pojacanja od Kosorice pa nadalje 

Radmilo
Pa znamo da su njih dvojica bili haman ko inventar po sarajevskim kafanama Bosna, Bazeni, Bičo itd, zatvarali ta mjesta.
Stana - Jamak betonski tandem
Benjo Čolić kao treći, pridruženi član
Jamak voli cugu više od svega, a kad je bio trijezan - bio je bolji i talentovaniji od 90% igraca lige....šteta što budala sebi ujeba karijeru na takav nacin.
Pa znamo da su njih dvojica bili haman ko inventar po sarajevskim kafanama Bosna, Bazeni, Bičo itd, zatvarali ta mjesta.
Stana - Jamak betonski tandem

Jamak voli cugu više od svega, a kad je bio trijezan - bio je bolji i talentovaniji od 90% igraca lige....šteta što budala sebi ujeba karijeru na takav nacin.
Draze mi je Jamaka pamtiti od prije 6–8 godina nego da dodje i odigra kao Bogi, al dobro. Kakav je Miletic ?
Vala isto. Nikad se rijesiti ovih starijih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ne znam što si uopšte se vraćao ovdje,ubio si se za njih,samo pljuješ,sram te bilo!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Amar zna, zaboravljate... 

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Jamak je solidan kreativac za naše uslove i mislim da bi mogao biti koristan u veznom redu u utakmicama kada se neka ekipa zatvori, a vecina se zatvara protiv nas.
Ko je ovaj Miletić?
Jamak i nekako, iako mislim da je mator.
Jamak i nekako, iako mislim da je mator.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Dovođenje Jamaka i Miletića tipično za Amara, a evo vec sada vidim pojedinci drvlje i kamenje po obadvojici, Amar zakuco i zakuho pošteno
Jamak realno nije ni gori ni bolji od Alispahića, također njemu igrati u Želji i u jednom Čeliku nije isto, ni po pitanju želje, htjenja ni motiva, jedan im je od najboljih pojedinaca unazad nekoliko godina bio, najstandardniji, sjetim se samo koliko ga je Husref nafalio prije i poslije meča na Koševu, uz to je izabran u najboljih 11 lige za sezonu 2018 - 2019 što nije mala stvar za igraca koji dolazi iz ekipe koja se grčevito borila za opstanak, uz Amarov autoritet, rad i njegovu motiviranost i želju vjerujem da će biti od pomoći kao dobra i jako soldina zamjena u veznom redu
Miletić solidan bek i zamjena Stevanovicu, uz to može i štopera igrati, sve u svemu kao zamjene obadvojica su mi okej, mogu samo pozitivno iznenaditi niko razočarati, pogotovo Jamak

Jamak realno nije ni gori ni bolji od Alispahića, također njemu igrati u Želji i u jednom Čeliku nije isto, ni po pitanju želje, htjenja ni motiva, jedan im je od najboljih pojedinaca unazad nekoliko godina bio, najstandardniji, sjetim se samo koliko ga je Husref nafalio prije i poslije meča na Koševu, uz to je izabran u najboljih 11 lige za sezonu 2018 - 2019 što nije mala stvar za igraca koji dolazi iz ekipe koja se grčevito borila za opstanak, uz Amarov autoritet, rad i njegovu motiviranost i želju vjerujem da će biti od pomoći kao dobra i jako soldina zamjena u veznom redu
Miletić solidan bek i zamjena Stevanovicu, uz to može i štopera igrati, sve u svemu kao zamjene obadvojica su mi okej, mogu samo pozitivno iznenaditi niko razočarati, pogotovo Jamak
MIHAJLOVIĆ !
Ma daj sada Besliju, da gori sve 

Neka Jamaka, treba ovoj ekipi igrača koji znaju kako se osvajaju trofeji 
Ovaj mali Miletić je vjerovatno prinova, od njega i ne očekujem nešto previše.

Ovaj mali Miletić je vjerovatno prinova, od njega i ne očekujem nešto previše.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sjebavace se strucnjaci kad je Jamak krene iznositi k’o nekad. Covjek prosle godine u kristalnih 11. Pitajte sve bolje veznjake iz lige protiv koga im je uvijek najteze igrati.
Amare samo jako! Samo jos rokenrol desno krilo i rezervni spic!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kako je krenulo nećemo imati u rosteru pet igrača u vrh glave koji nisu ponikli u Želji ili za Želju ne navijaju 

Bolan s klupe,da ti uđe,stane na loptu,šta je tu problem,sunce vam ljubim?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Jarane, 2020 je, ne '11-takerimatomic1921 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:25Sjebavace se strucnjaci kad je Jamak krene iznositi k’o nekad. Covjek prosle godine u kristalnih 11. Pitajte sve bolje veznjake iz lige protiv koga im je uvijek najteze igrati.

Jamak je mogao biti glavni baja u Čeliku, gdje se ne zna ko pije ko plaća....kome može "zaprijetiti" sad iz Želje ? kome može udariti na mjesto ? Sadikoviću ? Alispahiću ? Štiliću

Može izbiti Hajdarevića sa klupe i to je to otprilike.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2020, 17:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, Levin i 56 gostiju.