apropo fulhama, bratski tim, oni tamo baš ko da su odavde, srušili riverside stand, najbolju tribinu koju su imali i prave novu, a ostale tri ostavili da stoje
evo trenutna slika, usporedbe radi:

koliko ja znam ne postoji, zapad bi bio toliko skup da nije realno ni razmišljati o istomePovratakPaprike je napisao/la: ↑21 jan 2020, 15:43Ma lijepa će biti Grbavica na kraju, nema govora, jest da malo stubovi eto bodu oči, ali haj.. Nego, postoje li neki planovi za zapadnu tribinu? Meni bi bilo ljepše da i zapad uđe u ovu "šemu" sjevera, istoka i juga nego da stoji onako.. Mislim, respect, znam da je to kultna tribina i to, ali stadion bi baš bio yebački da cijeli bude kao što su sada sjever i uskroro natkriveni istok.
Nije ni to njegov klub, on je samo retardiran.mohikanac12 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:33
Raspada ti se klub, vode vas Turski kriminalci, yebe vas ko stigne, a ti nađeš vremena da razmišljaš o najvećem BiH klubu.
Baš si bijednik iskompleksirani.
Virtu4l je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:45Nije ni to njegov klub, on je samo retardiran.mohikanac12 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 16:33
Raspada ti se klub, vode vas Turski kriminalci, yebe vas ko stigne, a ti nađeš vremena da razmišljaš o najvećem BiH klubu.
Baš si bijednik iskompleksirani.
ma smetaju stubovi i nama, ja se i na zapadu svaki put nasekiram kad nemogu sjesti kako sam zamislio, ali znamo da nam je ili ovako ili nikako, tj. ne uskoro!
Hajd ti gosp. Nevidjeni show skontaj da je ovo tema rekonstrukcija stadiona a Grbavica se trenutno rekonstruise pa valjda nema nista cudno u tome sto raja komentarise?!?!?
Što je najgore ti ne kontaš šta sam ja napisaoZenicanin988 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:58Hajd ti gosp. Nevidjeni show skontaj da je ovo tema rekonstrukcija stadiona a Grbavica se trenutno rekonstruise pa valjda nema nista cudno u tome sto raja komentarise?!?!?
A ja lika
Kontam ja druze. Ne buni se neko jednostavno diskutujemoRadmilo87 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 18:12Što je najgore ti ne kontaš šta sam ja napisaoZenicanin988 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 17:58Hajd ti gosp. Nevidjeni show skontaj da je ovo tema rekonstrukcija stadiona a Grbavica se trenutno rekonstruise pa valjda nema nista cudno u tome sto raja komentarise?!?!?
A ja lika
Kako mozes biti toliko jadan i dosadan, yebe mi se i za zelju,amara,celika i tebe. Samo iskuliraj malo, nismo radi tebe ovdje .rishovski je napisao/la: ↑21 jan 2020, 20:117 stubova x 20000 = 140000 KM Amarovih para... I zato i ne mozemo naprijed... Gradi na tudju stetu... Amar Osim nije ovo zasluzio,sram i stid da bude upravu Zelje... Prvo dugove treba vratit... Samo cekam da Amar ustopa europu pa da ide jos jedan klub iz RS u Europu...
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 1 gost.