UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ocigledna namjestaljka 
Kae lafo dodao sam rame

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bobby Knuckles reportedly out of UFC 248 to donate bone marrow to his sick daughter
Ako je istina, a nadam se da nije, J*** mater svima koji su jedva dočekali da ga pljuju i prozivaju što je (opet) morao odustati od borbe, a bilo ih je pun q.
Ovaj vikend vidit cemo od cega je Darko Stosic, pa naredni je i nas Mirsad Bektic.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakav ratnik, pustio da mu stave eksploziv u nos i ispod oka da stimaljka izgleda realisticnijeUFC 246 medical suspensions: Donald Cerrone faces six months for nose and orbital fractures
Ma fake medical examination 100%. 
Ali nalozeni fanovi Conora zele borbu protiv Kamarudeen Usmana.
Pa Kamaru bi mu otkinuo vrat.
Cekamo februar i Bektica u main eventu
Jones-Reyes
Cekamo februar i Bektica u main eventu
Niko ne želi borbu Conor - Usman nema covjeka na planeti koji je želi ne želi niko ni borbu protiv Khabiba...
Svi zele vidjeti može li s Masvidalom ili Gejčijem
- bhpremierliga12
- Kontakt:
McGregor vs Diaz 3!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Fan sam McGregora, ali želim da ga se drži što dalje od pravog pojasa što je duže moguće, jer ne treba nijednoj diviziji opet ono što je učinio prije kad je osvojio pojase, u slučaju da ih opet osvoji, mada nema neke šanse protiv trenutnih šampiona osim ako se spusti u pero laku što je prilično nemoguće.
Tako da, Masvidal, Poirier 2, Gaethje, Diaz 3. Od ove 4 sve mi se sviđaju. Tony ako izgubi od Khabiba također. Holloway 2 u lakoj isto. Sve imaju neko značenje, ili su ozbiljne $$$$ borbe, ili revanši ili za #1 kontendera. Šteta što se Aldo spustio umjesto da se digne u laku, i taj revanš bi bilo zanimljivo vidjeti.
Tako da, Masvidal, Poirier 2, Gaethje, Diaz 3. Od ove 4 sve mi se sviđaju. Tony ako izgubi od Khabiba također. Holloway 2 u lakoj isto. Sve imaju neko značenje, ili su ozbiljne $$$$ borbe, ili revanši ili za #1 kontendera. Šteta što se Aldo spustio umjesto da se digne u laku, i taj revanš bi bilo zanimljivo vidjeti.
Mislim da je to vrijeme prošlo debelo, vratio se jer zeli da bude konkurencija.Donnie Darko je napisao/la: ↑23 jan 2020, 01:32Fan sam McGregora, ali želim da ga se drži što dalje od pravog pojasa što je duže moguće, jer ne treba nijednoj diviziji opet ono što je učinio prije kad je osvojio pojase, u slučaju da ih opet osvoji, mada nema neke šanse protiv trenutnih šampiona osim ako se spusti u pero laku što je prilično nemoguće.
Sto se kaže vidio je svoje greške i nece ih 2 puta ponoviti.
On je tu još s nama barem 2 borbe poslije toga ako pobjedi obje mozda se i vrati majmunisanju po ringu za 100 miliona.
- AshburtonG
- Kontakt:
Conor je i dosao jer hoce jos para. Ko pusi ovu njegovu spiku i misli nesto drugačije ne prati Conora uopće. Pa ne bi me čudilo da odradi jos jedan meč sa Diazom, opet se umirovi, pa nakon 2 godine dodje prozivat Khabiba, jer zna da bi mu to jos vise kesa generiralo. (big name+comeback)
Ja volim gledat njegove borbe, nema sta, talentovan je i prije svega dobar showmaker. Porier ili Diaz bi bile odlicne borbe. Kao sto Donnie rece, ja da sam na njegovom mjestu, prvo bi pokupio pare na borbama gdje sam koliko toliko favorit, a znam da cu uzet odlican kes, a ne bih se upustao u drugu borbu sa Khabibom tako rano.
Ima odlican story za borbe protiv Diaza, Masvidala, Alda, Poriera. Dobije ih sve, ima skoro 200mil zaradjenih i računajući da Khabib u tom periodu ostane neporazen, 2021 organizuju borbu u Moskvi. Pa to bi bio haos. Oborili bi sve rekorde ppva uz pravi marketing.
Ja volim gledat njegove borbe, nema sta, talentovan je i prije svega dobar showmaker. Porier ili Diaz bi bile odlicne borbe. Kao sto Donnie rece, ja da sam na njegovom mjestu, prvo bi pokupio pare na borbama gdje sam koliko toliko favorit, a znam da cu uzet odlican kes, a ne bih se upustao u drugu borbu sa Khabibom tako rano.
Ima odlican story za borbe protiv Diaza, Masvidala, Alda, Poriera. Dobije ih sve, ima skoro 200mil zaradjenih i računajući da Khabib u tom periodu ostane neporazen, 2021 organizuju borbu u Moskvi. Pa to bi bio haos. Oborili bi sve rekorde ppva uz pravi marketing.
Ko puši ovu njegovu spiku ne prati Conora kazes.
Bukvalno si izvukao smijeh od mene u monitor toliko ne pratiš i ne poznaješ situaciju situacija je jasna kao 2+2 a tebi i dalje u glavi one floskule " vratio se zbog para "..
Znaš li koliko je para uzeo od UFC-a i od borbe s Floydom, znaš li koliko je para uzeo na Viskiju?
Znaš li koliko je puta uhapšen?
I onda dođeš ovdje i napišeš " ko pusi ovu njegovu spiku " covjek došao da podsjeti sve ko je i šta je posebno likove poput tebe koji su govorili da je narkoman i alkoholicar.
Bože dragi još si napisao roman i koracas u dugu tamnu noc uvjeren da si u pravu iako ti sve govori da je situacija drugacija skroz naskroz.
Bukvalno si izvukao smijeh od mene u monitor toliko ne pratiš i ne poznaješ situaciju situacija je jasna kao 2+2 a tebi i dalje u glavi one floskule " vratio se zbog para "..
Znaš li koliko je para uzeo od UFC-a i od borbe s Floydom, znaš li koliko je para uzeo na Viskiju?
Znaš li koliko je puta uhapšen?
I onda dođeš ovdje i napišeš " ko pusi ovu njegovu spiku " covjek došao da podsjeti sve ko je i šta je posebno likove poput tebe koji su govorili da je narkoman i alkoholicar.
Bože dragi još si napisao roman i koracas u dugu tamnu noc uvjeren da si u pravu iako ti sve govori da je situacija drugacija skroz naskroz.
Conor sve i radi zbog novca, to ga ne cini manje vrijednim. Pa i Floyd je iste stvari radio npr.
Irac je masina za pravljenje para, kakve veze ima sto je do sada uzeo mnogo? Sada hoce jos. Dok god moze neka uzima. Trenutno za pojasa nije, ali za namlatiti masnu lovu na Diazu, Dustinu ili Masvidalu itekako jeste.
Irac je masina za pravljenje para, kakve veze ima sto je do sada uzeo mnogo? Sada hoce jos. Dok god moze neka uzima. Trenutno za pojasa nije, ali za namlatiti masnu lovu na Diazu, Dustinu ili Masvidalu itekako jeste.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- anonymousHD
- Kontakt:
Conor je p1čka da ide na Masvidala. Nate je naredni.
- mohikanac12
- Kontakt:

Ubi kruh u njemu. Zalijepio ga za pod.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
kako ovo a nije domintantan
Jbt jeste vi meni nejasni svegam ....Prvi covijek Ufc javno kaze poslije borbe da je sljedeca borba za Conora sa Khabibom , al bosnjo i dalje nagadja ko je sljedeci u redu i sta je najbolje za Conora 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.