FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Klub ce napredovati i napraviti iskorak kad u upravi budu svi stranci i kad se javno odreknu svih zivih legendi. Misljenje navijaca uopste ne trebaju slusati.
Kad to bude, onda mozemo ocekivati ulaganja prava, dotad nam je ovakoRUMENIge1946 je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:06Klub ce napredovati i napraviti iskorak kad u upravi budu svi stranci i kad se javno odreknu svih zivih legendi. Misljenje navijaca uopste ne trebaju slusati.
Fanatikk, kako tebe da nazovem, a da pri tome bude ucinkovito i da prestanes pisati?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mislio sam na atmosferu oko uprave striktno. Vecina nije zadovoljna upravom. A velika vecina nije zadovoljna ni igrama. Za derbi bi velika vecina psovala babi rodjenom a kamo jednom treneru koji je kriv za taj poraz, bas kao i igraci. Jednostavno, u tom trenutku ne razmisljas sta i kome, vec iskaljujes bijes na raznorazne nacine (neko psuje, neko lupa stolice(!), poneko dijete suzu pusti, neko maše glavom u nevjerici, neko svuce drinu za sekundu do filtera, neko traži vodu da popije unaprijed pripremljene tablete za smirenje itd.)Pantelija je napisao/la: ↑21 jan 2020, 18:47Pa sto nam trener poslije derbija po jeze na zapad prvi put u zivotu da ne izađe na istok?stb je napisao/la: ↑21 jan 2020, 18:37Sumnjam da "upravoljubaca" ima na stadionu. Mislim ima, ali su u teškoj ilegaliEvander je napisao/la: ↑21 jan 2020, 18:24Ne znam je li jadnije sto su jedni jedva docekali ovakav poraz da kazi "eto vidite, nista bez Husrefa, uprava napolje", ili je jadnije sto placenici uprave ovo pokusavaju prikazati kao da je nesto normalno. A da te natambura treceligas, koji niti nema pripreme, ne da nije neromalno, nego je jadno.
Mozda najbolje odmoriti i od foruma, a izgleda da bi bilo dobro odmoriti i od dolaska na stadion. Raznih ogavnosti mozemo ocekivati od obje strane slijedecu polusezonu.
Taj neki nazovi rat, mogao bi nam shebati polusezonu. Totalno nezdrava situacija trenutno.. Osnovni problem je sto ljudi misle da je ovakva atmosfera na stadionu. Jedan forum nije ogledalo desavanja. Primjer, ovdje nemas onih sto kace uprava napolje, dok odes na fb kluba i listas one slike sto kace i ibretis se. A pisajuci ovdje kritike, jedino mozemo napraviti nesto dobro, jer je opcepoznato da uprava ovo cita.
Poenta i cinjenica je da je atmosfera na stadionu potpuno drukcija od ove ovdje, Husref je proslost, tzv. "Husrefoljupci" ne mogu vratiti Husrefa na mjesto trenera, niti je to opcija. "Upravoljupci" ne mogu braniti upravu ni na kakav način na stadionu. Mogu gledati utakmicu i doći kući i opaliti po tastaturi, jer ruku na srce ako podržavaš upravu, nećeš ni imati mu.da dignuti glas za upravu u moru navijača koji nisu zadovoljni nikako radom uprave. Imaš ljude bez stava koji će samo reći uprava napolje, neće vidjeti nijednu ok stvar koju je uprava uradila. Vodiće se mišljenjem većine. Imaš nas umjerene koji na fin i kulturan način pokušavaju da pokažu da je uprava veoma dosta puta pogriješila. Vidiš, ja sam protiv uprave. Ja sam protiv loših igara. Ja sam za Sarajevo i nemam stranu. Ja sam samo navijač Sarajeva, ne ostanka Husrefa koji je izgubio svlacionicu, interesa kojekakvog Runde de.bila, kojekakvog Rumenog koji namješta dupli biznis ili tamo nekog Valentina, predsjednika skupštine FKS i sponzora FKŽ. Sve dok pojedinac ili kolektiv radi na štetu Sarajeva, ja ću biti protiv toga. I da, moguće je bez psovanja uže i šire familije, zamisli. Ne mrzim te jer si na strani uprave, ali nisam na tvojoj strani, isto kao sto nisam na strani onih koji su na strani trenera koji je bez obzira na prvo mjesto imao pozar u svlacionici.
Zadnja izmjena: stb, dana/u 21 jan 2020, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Prva pripremna utakmica u ovoj fazi priprema nije mjerilo nicega u vec formiranoj ekipi a ne u trenutku kad novi trener jos nije nacisto sa mnogim stvarima.
Danas ovaj pokusaj balansiranja ekipe u 2 poluvremena dao je neke naznake.Mislim da ce stoperski par biti Lazic i Serbecic (eventualno neki odlazak ce usloviti tu neku rotaciju).Desni bek Sabanovic povrijedjen i tu je alternativa Hodzic po potrebi Djokanovic(po meni prva opcija na zadnjem veznom).Danas Oremus ponovo pokazuje da on jednostavno nema tu moc i agresiju za tu poziciju,Gavric ispred ali njegova sporost bas je velika kocnica.Drugo poluvrijeme Stanojevic na toj poziciji isto veoma spor,motoricki los,nesiguran.
Za mene idealna kombinacija su Djokanovic i Oremus u formaciji 4231 sa Gavricem ili Rahmanovicem ispred.
Lijeva strana po meni najveca briga
Pidro ce tesko ovu polusezonu dostici nivo prije povrede a alternative nema,Islmovic jos nije spreman da moze iznjeti tu poziciju.Ispred ofanzivno Velkovski je pokazao danas da se tu mora traziti mnogo ozbiljnije rjesenje po svaku cijenu(ili Tatar).Desni ofanzivni takodje problematican.Poluspic Rahmanovic i Zinedin mislim da ce biti dovoljno kvalitetno kao i spic sa Mersom i Handzicem.
Danas ovaj pokusaj balansiranja ekipe u 2 poluvremena dao je neke naznake.Mislim da ce stoperski par biti Lazic i Serbecic (eventualno neki odlazak ce usloviti tu neku rotaciju).Desni bek Sabanovic povrijedjen i tu je alternativa Hodzic po potrebi Djokanovic(po meni prva opcija na zadnjem veznom).Danas Oremus ponovo pokazuje da on jednostavno nema tu moc i agresiju za tu poziciju,Gavric ispred ali njegova sporost bas je velika kocnica.Drugo poluvrijeme Stanojevic na toj poziciji isto veoma spor,motoricki los,nesiguran.
Za mene idealna kombinacija su Djokanovic i Oremus u formaciji 4231 sa Gavricem ili Rahmanovicem ispred.
Lijeva strana po meni najveca briga
Pidro ce tesko ovu polusezonu dostici nivo prije povrede a alternative nema,Islmovic jos nije spreman da moze iznjeti tu poziciju.Ispred ofanzivno Velkovski je pokazao danas da se tu mora traziti mnogo ozbiljnije rjesenje po svaku cijenu(ili Tatar).Desni ofanzivni takodje problematican.Poluspic Rahmanovic i Zinedin mislim da ce biti dovoljno kvalitetno kao i spic sa Mersom i Handzicem.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Samo se nadam da necu gledat opet Oremusa na zadnjem veznom, djokanovica na beku i milanovica na desnom krilu!
I nadam se da je ovo danas samo isprobavanje bilo i da se nece ponavljati, jer ce u suprotnom to znacit da se uopste ne pomjeramo s mrtve tacke! Pa jel tesko je.bemu igrace stavit na njihove prirodne pozicije, a dovest pojacanja ako na nekim pozicijama igrac fali, a ne izmisljat pozicije.
I nadam se da je ovo danas samo isprobavanje bilo i da se nece ponavljati, jer ce u suprotnom to znacit da se uopste ne pomjeramo s mrtve tacke! Pa jel tesko je.bemu igrace stavit na njihove prirodne pozicije, a dovest pojacanja ako na nekim pozicijama igrac fali, a ne izmisljat pozicije.
1946~
Eh evo me kuci konacno, ne mogu procitati zadnjih 10 stranica ili koliko ste vec ispisali, ionako bih se posvadjao s nekim.
Pozdrav upravoljupci, jeste li zadovoljni igrom i konacnim rezultatom nase svetinje proriv uvijek neugodnog ljubuskog, trostrukog osvajaca lige sampiona i dvostrukog prvaka prve lige bivse jugoslavije?
Pozdrav upravoljupci, jeste li zadovoljni igrom i konacnim rezultatom nase svetinje proriv uvijek neugodnog ljubuskog, trostrukog osvajaca lige sampiona i dvostrukog prvaka prve lige bivse jugoslavije?
NEMA NAZAD
Bas nemoze? Ili ne moze? Sta ima u aviJonu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 jan 2020, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Nexnas pravopis a raspravljo bi se samnom. Ne ide to druze, nisam ti ja husrefNapapijri je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:38Bas nemoze? Ili ne moze? Sta ima u aviJonu?
Tek za mjesec dana kada krene drugi dio ce se moci suditi o timu i treneru
- ElCartel11
- Kontakt:
Fali u anketi centralni vezni, to je ono sto nam je prijeko potrebno, pa onda desno krilo, pa desni bek. Ostalo sta naleti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Samo sabura,bice ovo dobro za 6 godina. Ubi nas ovaj raspored subota-srijeda. A tek kad se vrate stanojevic rahmanovic oremus pidro sabanovic ahmetovic tatar
NEMA NAZAD
Pa grob vas yebo jeste li vi normalni???Poslije 2 mjeseca pauze, 5 dana kondicionih treninga i jedne trening utakmice, opsti haos na forumu....
Boze sacuvaj....
Boze sacuvaj....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Izgleda da uprava broji posljednje dane. Mnogo toga im ovisi o eventualnim pojacanjima u narednim danima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
To bi onda trebalo znacit da im je dao pare za pojacanja, u protivnom to je apsurdno.
1946~
-
- Kontakt:
polako ljudi,ne može ništa preko noći
VVVBK

VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 8 gostiju.