Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Hahahah jel realno
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa jel moguce da je neko ovoliko glup dragi Allahu. Nema ovo smisla gledati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve vam **** mrtvo
- feniksptica
- Kontakt:
Daj odmah dva nova stopera nek uvede..nek ide **** siptarsko u pm
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Mustafi yebem li ti porijeklo siptarsko. Kakav morbidan lik, pa je li ovo moguce. Covjek je svaki pas pogrijesio, i na kraju nas kosta penala i igraca manje, te svog ostanka u igri. 

Ne zna se ko je gluplji. Ovaj sto ne zna dodati ili cupavi koji pravi faul iakp zna da ce dobiti crveni.
- feniksptica
- Kontakt:
Sve mu ****..i Artetu isto ako ga ikad vise stavi medju 18 uopste
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Te svog ostanka u igri hahah to je najgoreAshburtonG je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:43Pa Mustafi yebem li ti porijeklo siptarsko. Kakav morbidan lik, pa je li ovo moguce. Covjek je svaki pas pogrijesio, i na kraju nas kosta penala i igraca manje, te svog ostanka u igri.![]()

Sad vadi ozila i moli se kontri da pepe i lacca rijese
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakve mi retarde imamo u ekipi. Ajde ovaj Mustafi je smotan igrac, ali ovaj debil pravi faul i penal, a zna da ce uz to dobit i crveni. Ja ne znam kako mozes tako glup bit, a toliko tekmi i godina u dupetu imat. Ovo neki pionir ne bi uradio. Shvatio bih da je zadnja minuta finala, ali ovo je maloumno.
I ovaj Bellerin izgubio jedinu svoju vrlinu u igri, a to je brzina. Ne vidim sta on moze ponudit, cak je i losiji od AMN, koji nije uopce bek.
@Celtic
Kaze komentator NBCa, najbolje za Arsenal bi bilo da Mustafi preuzme iskljucenje.

I ovaj Bellerin izgubio jedinu svoju vrlinu u igri, a to je brzina. Ne vidim sta on moze ponudit, cak je i losiji od AMN, koji nije uopce bek.
@Celtic
Kaze komentator NBCa, najbolje za Arsenal bi bilo da Mustafi preuzme iskljucenje.

- feniksptica
- Kontakt:
Haj sto je uvalio u sve ovo ekipu, nego kad je vidio da je pogrijesio neki polusprint u odbranu trci medjed. Da je bio brzi i postavio se na gol mozda se crveni mogo izbjec
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ono bi svaki spretniji stoper bez problema uklizao i izbio loptu, onaj se bio posteno spetljao.
Kako me Ozil nervira, sad bih ga lansirao u Tursku. Pepe nema pojma, 99,99% da vuce na lijevu tako da bi ga i moj djed zaustavio. Ne znam ima li tri postena prodora otkako je dosao Arteta.
Od ostalih, osim Lena, Martinelija, Torerire i Lakazeta se svakako nista i ne ocekuje.
Kako me Ozil nervira, sad bih ga lansirao u Tursku. Pepe nema pojma, 99,99% da vuce na lijevu tako da bi ga i moj djed zaustavio. Ne znam ima li tri postena prodora otkako je dosao Arteta.
Od ostalih, osim Lena, Martinelija, Torerire i Lakazeta se svakako nista i ne ocekuje.
Bellerin je yebeno smece od igraca koje ce se tavorit po klubu 10 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ništa novo od Mustafija ili Luiza, ta dvojica su sve samo ne ozbiljni igrači, njih dvojica u tandemu je recept za katastrofu,.Može se desiti utakmica da prekucaju obojica ali na neke duže staze to je tragedija u najavi..
Ma da i sa jedanest na terenu "smo" bili nikakvi,.
Ma da i sa jedanest na terenu "smo" bili nikakvi,.
I ovaj Ozil je smece samo takvo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
E mon Ozilu sve ti **** tursko
Ozil je tolika picka da ne smije uputiti nikakav pas duzi od 10 m
On mora napolje ici, prespor je obzirom na igraca manje
On mora napolje ici, prespor je obzirom na igraca manje
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 21 jan 2020, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.