AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romariooo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2010, 15:43

Trebate nam biti vjecno zahvalani sto smo vam takvu igrachinu dali skoro pa dzaba heh. Lijepo je ponovo vidjeti jaki Milan, titula je ove sezone vasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 00:02

samire dobro dosao.... ovo je Admin Bloga. Ac.Milan BiH ..... najbrze vijesti sigurno .... ;)
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 00:04

-Evo sada i Manchester zeli Coentra bit ce tesko dovesti njega... mislim da bi trebali odam potraziti drugog...
-RIVALDO-

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 nov 2010, 01:16

Samire, član sam te fb grupe o Milanu, ali nisu li neke vijesti na blogu o AC Milan BiH prenešene sa ovog portala (SportSport.ba). Mislim da bi bilo lijepo i korektno da se u dnu teksta napiše izvor članka.

Usput, dobro došao na forum i temu voljenog nam kluba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 10:14

da mislim da bi bilo fino to da se napise....

A vecina vijesti je sa MIilanNews ...itd. uglavnom talijanskih stranica.. i lijepo je procitati sve prevedeno nego se muciti sa google-chrom ... ;) ;)

O kako smo jaki bez Pirla mili boze :D :lol:
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 10:20

-Pred nama je jedna veoma teska utakmica protiv jedne cvrste ekipe... :roll:
AC-MILAN-AUXERRE

bit ce dosta zanimljiva utakmica,nadam se da Pirlo nece poceti jer ovako bez njega igramo dosta brze...

Flamini-----Ambrosini-----Gattuso
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 10:36

čitao sam dosta puta izjave galijanija i nekih igrača kako je LP milanu uvijek prioritet (to donosi novac u klub i direktno od uefe, a i indirektno jer te utakmice se u svijetu gledaju sto puta više od serije a i tako dobijaju od marketinga i sl.), ali bolje bi bilo da sad naprave izuzetak ali naravno da neće.
bolje bi bilo da odmore barem ibru, žali se na umor već desetak dana, a svakako će se u zadnjoj utakmici sa ajaxom sve rješavati, a i u seriji a je jako dobro krenulo, trebali bi se sad na to koncentrisati 100%, svakako povrede i sad prave probleme,nedaj bože da bude i gore.
kaže ćelo neće u januaru dovoditi napadaća, pa šta misli da do oporavka pata robinjo i ibra igraju svaki minut :roll:
barem da vrati verdija ili malog adiyaha sa posudbe, ovaj oduamadi što je ostao je koma teška
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 10:42

-Ma kako god opet je nam najpotrebnija odbrana 2-3 igraca nam trebaju sigurno.... Mada Abate igra odlicno u zadnjim utakmicama !!
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 10:48

senad_flamin je napisao/la:-Ma kako god opet je nam najpotrebnija odbrana 2-3 igraca nam trebaju sigurno.... Mada Abate igra odlicno u zadnjim utakmicama !!
ma to su rekli dovesti, dva u odbrnu-vjerovatno bek i stoper i jednog veznog ili sad ili na ljeto, a napad ništa, to je bilo ok do prije neki dan kad se pipo ozljedio do kraja sezone, a pato se tek treći put ozljedio, znači još će bar dvaput da ispuni normu i trebalo bi nekog dovesto makar na posudbu da ulazi u kupu i nekim manje bitnim utakmicama

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 10:50

-Nezz meni se cini da Coentra ne mozemo dovesti...

Po meni najbolje bi bilo dovesti nekoga iz Serie A ..

npr. Ranochia...Astori....Criscito
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 11:02

senad_flamin je napisao/la:-Nezz meni se cini da Coentra ne mozemo dovesti...

ma svako se može dovesti ali za neku cijenu, ja nebi davao preko 20 m za coentraa, jer i to je previše za beka, a čini mi se da benfica traži i više, da je dobar igrač jeste, ali više je krilo nego bek-slično kao bale iz totenhemam, nebi bilo loše imati i takvog u milanu al ja bi rađe nekog ko je u odbrani beton, a ako u napadu nešto uradi to je samo bonus, plus tog stopera da dovedu iz benfice i neki mlad perspektivan veznjak-nikakva zvjezda i super januar, ali teško, ako dođe i samo jedan dosta je

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 nov 2010, 11:11

Pa s obzirom da odlično stojite na tabeli, te da vam gradski rival gleda u leđa i još tome dodamo koliko je ćelo škrt u posljednje vrijeme, onda su januarska pojačanja upitna(barem kada je riječ o nekim super zvijezdama). Btw, Coentrao i Luiz(valjda ste na njega mislili iz Benfice), ne bi imali pravo nastupati za Milan u CL, tako da je to još jedan kontraargument za njihovo dovođenje. No, dijelim @Tony-jevo mišljenje da je previše dati više od 20 miliona Eura za nekog beka(iako bi se Coentrao isplatio s obzirom da ima tek 23 godine).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 14:04

Monolog je napisao/la:Pa s obzirom da odlično stojite na tabeli, te da vam gradski rival gleda u leđa i još tome dodamo koliko je ćelo škrt u posljednje vrijeme, onda su januarska pojačanja upitna(barem kada je riječ o nekim super zvijezdama). Btw, Coentrao i Luiz(valjda ste na njega mislili iz Benfice), ne bi imali pravo nastupati za Milan u CL, tako da je to još jedan kontraargument za njihovo dovođenje. No, dijelim @Tony-jevo mišljenje da je previše dati više od 20 miliona Eura za nekog beka(iako bi se Coentrao isplatio s obzirom da ima tek 23 godine).
ma kad bi uzeli ovu dvojicu možda bi dobili kakav popust :D ipak je stari milanista rui costa sportski direktor ili sl. u benfici, a što nemaju pravo nastupa u LP nije problem, svakako treba rotacija i u seriji a, a i realno milan nemože daleko u LP(daj bože da griješim), a serija a bi se mogla osvojiti samo da se malo pojača tim, jer povrea će biti to je neminovno.
pozvani za auxere sutra
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
dva mlada igrača pozvani, ovaj merkel je bio dobar na pripremama, neznam što ga nije bilo i ranije barem na klupi, straser isto fizički prjak moglo bi od njega nešto biti, volio bi da počnu bez ibre, gatuza sedorfa da se malo odmore, valjda mogu bez njih barem bod uzeti, svakako će se u zadnjoj utakmici s ajaxom morati pobjediti za prolaz dalje

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 22 nov 2010, 14:28

ma nema zezancije sad, valja nabit na aouxereu gol razliku !

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 nov 2010, 19:38

boldirani je Interov igrac
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 22:23

čitam svi nešto najavljuju pobjedu, davanje maksimuma i sl. i ne kontam šta im je, skroz sam zaboravio da je auxere dobio ajaxa kući i da bi milan sa eventualnom pobjedom sutra mogao obezbjediti drugi krug ako naravno real ne izgubi od ajaxa, mada nisam siguran da će baš igrati 100% zbog el clasica, al x mogu i s rezervama izvući.
ako sutra milan igra nerješeno, opet u zadnjoj utakmici sa pobjedom ide dalje bez obzira na rezultat ajaxa i reala, a s porazom bi zakomplikovali skroz situaciju, jer bi onda u zadnjoj uz pobjedu protiv ajaxa trebalo i da real ne izgubi od auxerrra utakmicu koja im tad vjerovatno ništa neće značiti :? .
milion kombinacija, al najsigurnija je ipak ići na pobjedu s najjačim timom i tako se možda već sutra plasirati dalje.
tabela
CF Real Madrid 4 10
AC Milan Milan 4 5
AFC Ajax Ajax 4 4
AJ Auxerre Auxerre 4 3

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 nov 2010, 22:26

vuvu_zzz je napisao/la:

boldirani je Interov igrac
nije...mi imamo polovicu njegovog ugovora, a drugu ima Genoa koja moze milanu bez problema prodati taj dio, pa da se onda mi izmedju sebe zajeba*emo oko njega...mada je predsjednik Genoe rekao da Moratti ima prednost u vezi Ranocchie ispred ostalih...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 nov 2010, 22:38

a đenova je najluđa onda, pa ima li ijednog igrača 100%, s milanom ima 5 igrača popola-amelia, boateng,straser, odumadi, i verdi ili bereta nisam siguran.
ovu trojicu juniora su dali polovicu za dolazak boatenga ili tako nešto, uglavnom vuče na neku mućku malo žešću

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 nov 2010, 22:42

Zigoni je taj treci mladi ....a njih smo dali za Sokratisa 7.5 mil € i ta tri mlada u suvlasnistvo...
Zigoni
Oduamadi
Strasser

evo Allegri pozvao Merkela konacno protiv Auxerra... ja tek sad vidje sastav.... vidim neki su prije objavili :)
-RIVALDO-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 nov 2010, 22:45

traba paloschia iz parme vratiti, tj otkupiti co-owner, alberto ima veliki potencijal ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []