+- Imas monitor sa dobrim black uniformity.

Googlaj malo i vidi kakvo je stanje... I ja patim zbog BLB zbog 4k monitora. IPS Dell
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
+- Imas monitor sa dobrim black uniformity.
Onda ces kukati radi burna slike nakon par mjeseci.
Cini ti se?
Kakva je to talašika od tastature, ne uklapa se u taj moćni setup
Obavezno, bukvalno se prsti preporode, boli kucanje na onim običnim jednom kad probaš mehaničku. Još je ova 60%, nema glupog i nepotrebnog numlocka
Dao mi Donnie
kupis AIO, kod mene je Kraken x62leorey je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:08@Marvin, pa dobro, za ono za sto mi treba, i vise ce nego posluzit definitivno haha. Nije sad da cu igrat X sati svaki dan Red Deada na ultra
Cak mislim da sam miran nekih 5 godina, bar sto se tice graficke i rama. Ostalo je lako mijenjati.![]()
Cekaj da izadje Ryzen 9
E kad smo kod toga, treba mi dobra mehanicka keyboard i sluse definitivno.
Keyboard nek ide do 200KM a i sluse isto.
BTW imao sam dilemu da li uzeti vodeno hladjene, i skontao sam da to nije za mene, ko ce se s tim zajebavat.
Da si rekao miki ja bih ti povjerovao
Vidjet cu bas sa AIOmiki_92 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:16kupis AIO, kod mene je Kraken x62leorey je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:08@Marvin, pa dobro, za ono za sto mi treba, i vise ce nego posluzit definitivno haha. Nije sad da cu igrat X sati svaki dan Red Deada na ultra
Cak mislim da sam miran nekih 5 godina, bar sto se tice graficke i rama. Ostalo je lako mijenjati.![]()
Cekaj da izadje Ryzen 9
E kad smo kod toga, treba mi dobra mehanicka keyboard i sluse definitivno.
Keyboard nek ide do 200KM a i sluse isto.
BTW imao sam dilemu da li uzeti vodeno hladjene, i skontao sam da to nije za mene, ko ce se s tim zajebavat.
Anne Pro 2, Cherry MX Red switchevi
Vrh izgleda, i trebala bi mi wireless, ima li na piku ili da narucim sa eBay?
Nema na ebayu, a ni na piku pogotovo.
Trenutno korisnika/ca: leo1946, VivaLaStella i 10 gostiju.