Jojjjj mi smo losi ali ste i vi pali kurcu za usi kad se radujete igracu koji je zadnju utakmicu odigro prije godinu
još derao ligamente....ali eto širina neka nešto jbg štaš imsamoposteno je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:22Jojjjj mi smo losi ali ste i vi pali kurcu za usi kad se radujete igracu koji je zadnju utakmicu odigro prije godinu
Sve u dure i sirina i sve ali ozbiljno ne kontam sta je Amar vidio u tom igracu hajd Jamak ok salu na stranu al ovaj poima nemaDenchi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:24još derao ligamente....ali eto širina neka nešto jbg štaš imsamoposteno je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:22Jojjjj mi smo losi ali ste i vi pali kurcu za usi kad se radujete igracu koji je zadnju utakmicu odigro prije godinu
Taman da se uklopi sa ostatkom ekipe, nece mu trebati puno da se adaptira. Cast Stilicu, njega ne racunamsamoposteno je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:26Sve u dure i sirina i sve ali ozbiljno ne kontam sta je Amar vidio u tom igracu hajd Jamak ok salu na stranu al ovaj poima nemaDenchi je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:24još derao ligamente....ali eto širina neka nešto jbg štaš imsamoposteno je napisao/la: ↑21 jan 2020, 21:22
Jojjjj mi smo losi ali ste i vi pali kurcu za usi kad se radujete igracu koji je zadnju utakmicu odigro prije godinu
Jok, "BILI djecak"
Mozda niste izasli sa najacom ali sa najjacom sigurno jestenekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:10Al kazu Zeljeznicar sa 3 ekipom, a Velez sa najacom ekipom. E jebote sta smog uradi ovim budalama koji vire morzu iz pakasa, cast izuzetcima![]()
![]()
Ljubuskovi igraci su bili 1000% motivisani i uigrani i oni su se spremali ako nista privatno individualno samo da bi se mogli prikazat u dobrom svjetlu jer im je to fakticki utakmica zivota
Nisi svjestan svoje nesvjesnosti. Igrate vazda sa najacom ekipom pa ga ispusite. Smijesan klub sa smijesnim igracima, jos smijesnijim trenerom i varalicom kao najvecom legendom kluba. Svaka cast navijacima. Ovdje ne spadaju Radmilo Mohikanac i Dokurcenko sa svojih 12 profila, oni su amebe koje zive na racun morza i njegove dnevniceBosniaBoston je napisao/la: ↑22 jan 2020, 00:58Mozda niste izasli sa najacom ali sa najjacom sigurno jestenekoIzMostara je napisao/la: ↑21 jan 2020, 19:10Al kazu Zeljeznicar sa 3 ekipom, a Velez sa najacom ekipom. E jebote sta smog uradi ovim budalama koji vire morzu iz pakasa, cast izuzetcima![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 09:34E stvarno sam se iznenadio da neko napusti Upravu kluba gdje tece sve "med i mlijeko"...
Jos povrh toga napravi covjek najveci sponzorski ugovor sa dobavljacem sportske opreme...![]()
![]()
Jednostavno , ovi iz Macrona, slepere eurica dovoze samo da Prosjaci nose njihove dresove...
I ode covjek...Jad i tuga...![]()
![]()
![]()
Ermin Zec ?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 13:01Samo Zeljo moze dovest igraca koji je zarađivao milion eura u proslosti
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jadnimi, mnon46, NeSamSafetee i 12 gostiju.