FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 22 jan 2020, 13:18

ElCartel11 je napisao/la:
22 jan 2020, 13:14
Imam hStra svega mi od rijeci "eksplodirati" sto se tice igraca. Posle Alispahica i njegovog cekanja da eksplodira.
Alispahic je doveden kao povrijeden igrac i van svake forme e sad nacije je insistiranje doveden ikako je prosao lekarski pregled to treba pitat Hadzica :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 jan 2020, 13:24

robertkosar je napisao/la:
22 jan 2020, 13:18
Imam hStra svega mi od rijeci "eksplodirati" sto se tice igraca. Posle Alispahica i njegovog cekanja da eksplodira.
Alispahic je doveden kao povrijeden igrac i van svake forme e sad nacije je insistiranje doveden ikako je prosao lekarski pregled to treba pitat Hadzica :kafa:
Hadžić došao u klub 3 godine poslije Alispahića :mrgreen:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jan 2020, 13:27

22 jan 2020, 13:15
Kamuflazn je napisao/la:
22 jan 2020, 13:12
Cuj kruz ima slifa kakvi fudbalske neznalice HAHAHAHA
Bar nismo arogantni :mrgreen:
Nek mu Krste ima slifa...
AKo je i imao, vise definitivno nema.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jan 2020, 13:30

Poslije Sarajeva Cruz ce moci igrati samo u nekom favelasu, a krle vec ima ozbiljnu karijeru i legenda je kluba, ali takvima ko vas par ovdje je nebitno. Posrat cemo krleta, fudbalera decenije a dici cemo nekog levata iz brazila samo zato jer je brazilac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 jan 2020, 13:35

Svako ko pljuje Velkoskog nije i ne moze biti navijac ovog kluba. Ranije sam rekao, kada su svi pljuvali, da cemo plakati za Hebibovicem, a isto tako bi plakali i za Krsteom. Covjek koji je na svakoj poziciji dao zadnji atom snage i odigrao bolje nego vecina igraca na svakoj utakmici. Igrat ce Krste barem jos 2 godine standardno, a onda postati i sportski direktor, samo strpljenja. Igrac decenije u FKS definitivno!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jan 2020, 13:36

Pa nije Brazilac
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 jan 2020, 13:37

Napapijri je napisao/la:
22 jan 2020, 12:57
Imas ignore listu i stavi me tu ako ti ne odgovaraju moji postovi. U suprotnom, prosetaj ti, svakako krades Bogu dane. Pozdrav.
Pereš kume
ISTINA ZA VEDRANA!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 jan 2020, 13:39

Od slave i proslosti se ne zivi a velkovski nije buducnost, Buducnost su mladost i talenat ali pod uslovom da ih taldjije i mutikase ne vode :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 jan 2020, 13:47

ja sam ono nedonošče cruza prekrižio za sva vremena u lištici nakon jednog duela kada ga je nakav njihov otresao kao slinu,ne mogu se samo sjetiti je li bio kup ili prvenstvena

VVVBK

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 jan 2020, 13:51

nukleusmember je napisao/la:
22 jan 2020, 13:47
ja sam ono nedonošče cruza prekrižio za sva vremena u lištici nakon jednog duela kada ga je nakav njihov otresao kao slinu,ne mogu se samo sjetiti je li bio kup ili prvenstvena

VVVBK
Prvenstvo, kad smo uz neke magije ostali neporazeni.. Lik ga rukom malo gurnu, otpuha ga na tribine :hmmmm:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 jan 2020, 13:53

22 jan 2020, 13:39
Od slave i proslosti se ne zivi a velkovski nije buducnost, Buducnost su mladost i talenat ali pod uslovom da ih taldjije i mutikase ne vode :kafa:
Da si ziv i zdrav, davno su prosla vremena kad smo se mi povezivali sa Velkovskim.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 22 jan 2020, 13:58

Upravo tako,ko god je gledao onu utakmicu protiv listice valjda mu je je jasno zasto je Cruz daleko od fudbalera,pa kad je bura u Mostaru ne smijes ga na teren izvesti.
A to za Velkoskog,samo pogledajte statistike istog,uredu stigle ga godine vec nije to sto je bio,al i dalje sa klupe moze doprinjeti puno, Al srat po njemu i reci da ne valja su nebuloze strasne,a jos gore poredit Cruza i Velkoskog.
Sreca pa postoje trofeji,golovi,asistencije,(promaseni penali :D ) brojke koje su zapisane u historiji i koje govore umjesto vas strucnjaka i koje ostaju zapisane.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jan 2020, 13:59

Kone prezadovoljne Alispahicem, kažu da im je jedan od glavnih aduta za titulu.Evo citam na ss.ba, ovaj trener Dragan Okuka se cudi, kako je Željo uspio dovesti kapitalca Aleksandra Jovanovića, pita kako ga je Željo mogao platiti, jer kod njega u Kini, dok ga je trenirao, prije par sezone, imao je skoro milion.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jan 2020, 14:08

Kamuflazn je napisao/la:
22 jan 2020, 13:30
Poslije Sarajeva Cruz ce moci igrati samo u nekom favelasu, a krle vec ima ozbiljnu karijeru i legenda je kluba, ali takvima ko vas par ovdje je nebitno. Posrat cemo krleta, fudbalera decenije a dici cemo nekog levata iz brazila samo zato jer je brazilac.
Ja sam ti odgovorio jer kao ja fudbalska neznalica. nit serem krleta nit osporavam njegov doprinos, samo kazem da je njegovo ocito proslo.

ako ti imas problem s tim sto mali zna nesto s loptom,i sto bih volio da nesto bude od njega,
pun mi je vise i tebe i tvog trpanja rijeci u usta.
mozes komotno u avazu raditi ili bilo kojem drugom kvaziportalcicu, tako dobro razumijes bosanski jezik
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jan 2020, 14:12

Historicar je napisao/la:
22 jan 2020, 13:59
Kone prezadovoljne Alispahicem, kažu da im je jedan od glavnih aduta za titulu.Evo citam na ss.ba, ovaj trener Dragan Okuka se cudi, kako je Željo uspio dovesti kapitalca Aleksandra Jovanovića, pita kako ga je Željo mogao platiti, jer kod njega u Kini, dok ga je trenirao, prije par sezone, imao je skoro milion.
Prije par sezona.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 jan 2020, 14:20

Savo Milošević, trener Partizana o Miljanu Škrbiću: „Jako zanimljiv igrač.Bukvalno ono što je nama potrebno.Da je u takmičarskoj formi, sad bi već potpisao ugovor.Škrbić ima kvalitete kao pravi špic, razume igru, dobar je u skoku, teško mu je uzeti loptu.Bio bi idealan izbor što se tiče stila naše igre i igrača koje imamo.Nama je i 45 minuta dovoljno da vidimo sve stvari i da nam bude prilično jasno.Ovde se samo postavlja pitanje koliko ga brzo možemo vratiti u takmičarski ritam“.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jan 2020, 14:21

Kamuflazn je napisao/la:
Budi realan, Krle jeste bio dobar. Sada je katasrofa. Mi trebamo traziti igrace koji ce unaprijediti igru, on vise nije sposoban za to a uzima mjesto stranca. Ja sam na sredini, nisam ni za upravu ni za Husrefa, gledam realno stvari i za to sam da klub ide naprijed. Mislim da sa ovim svadjama, to nece biti moguce. Stvorit ce se pritisak na ekipu i cao titula. Ujedinite se dok nije kasno, nema puno vremena. Treba nam jedinstvo i 2 dobra igraca.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jan 2020, 14:28

a odkud crnicki kod nas, zar smo ga vratili, ne upratih to

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jan 2020, 14:30

AngelDiMaria je napisao/la:
22 jan 2020, 14:08
Kamuflazn je napisao/la:
nabijem i tbe i njega kad tako razmisljas. ja sam ti odgovorio jer kao ja fudbalska neznalica. nit serem krleta nit osporavam njegov doprinos, samo kazem da je njegovo ocito proslo.

ako ti imas problem s tim sto mali zna nesto s loptom,i sto bih volio da nesto bude od njega, ko te ****
pun mi je k vise i tebe i tvog trpanja rijeci u usta.
mozes komotno u avazu raditi ili bilo kojem drugom kvaziportalcicu, tako dobro razumijes bosanski jezik
Ko se ljuti uvalim mu kruti. Sto manje pricas i pises manje se brukas. Budi miran.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jan 2020, 14:32

fks74 je napisao/la:
22 jan 2020, 14:21
Kamuflazn je napisao/la:
Budi realan, Krle jeste bio dobar. Sada je katasrofa. Mi trebamo traziti igrace koji ce unaprijediti igru, on vise nije sposoban za to a uzima mjesto stranca. Ja sam na sredini, nisam ni za upravu ni za Husrefa, gledam realno stvari i za to sam da klub ide naprijed. Mislim da sa ovim svadjama, to nece biti moguce. Stvorit ce se pritisak na ekipu i cao titula. Ujedinite se dok nije kasno, nema puno vremena. Treba nam jedinstvo i 2 dobra igraca.

Ne znam kakve veze imaju uprava i husref sa krletom? Krle jos moze ruke dati, on je nas kapiten i trebamo malo vise postovati ljude koji su dali nesto za klub. Po ovim anketama igraca decenije vidis da smo mi mali i da MORAMO cijeniti igrace koji daju 100% od sebe.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, Dave, juka55, mnon46, Oerde, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 80 gostiju.