Isto ko preksinoc Davis i Mcgee kad ih Kanter nadskaka ko da su djecaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 jan 2020, 03:41Porzingis meda ne moze u defanzivnom skoku.Lijepo je biti moderna petica i ispaljivati trojke, ali treba i skakati na drugom kraju parketa.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Lakersi mogu osvojiti samo ako Lebron bude onaj stari iz playoffa, Davis ih ne moze dovesti do titule kao prvi igrac jos uvijek
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To da li Davis moze nositi do titule ekipu ili ne, ostaje da se vidi!?
Medjutim, slazem se sa cinjenicom da ce James morati biti na vrhunskom nivou u POu.Ne smije imati partije tipa ovih utakmica koje pominjem, jer oni bukvalno zavise od njegove kreacije i vrhunske partije.Ukoliko je on usporen, LAL ce imati strasne muke i to je sve sto govorim.Nije to nikakav hejt, ali je cinjenica da ove sezone slabo izgleda protiv ekipa koje imaju jake odbrane i koje su isto konkurenti za titulu. Hoce li se to promijeniti u nastavku sezone i samom POu ili nece, ostaje DA VIDIMO. Zbog toga zaista ne shvatam ovo nekakvo "skakanje" na pisanje jedne ovakve kritike, posebno tebe @bombay. Ne vidim da navodim ista sto i sam ne vidis ili ne vjerujes vlastitim ocima?
-
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:08To da li Davis moze nositi do titule ekipu ili ne, ostaje da se vidi!?
Medjutim, slazem se sa cinjenicom da ce James morati biti na vrhunskom nivou u POu.Ne smije imati partije tipa ovih utakmica koje pominjem, jer oni bukvalno zavise od njegove kreacije i vrhunske partije.Ukoliko je on usporen, LAL ce imati strasne muke i to je sve sto govorim.Nije to nikakav hejt, ali je cinjenica da ove sezone slabo izgleda protiv ekipa koje imaju jake odbrane i koje su isto konkurenti za titulu. Hoce li se to promijeniti u nastavku sezone i samom POu ili nece, ostaje DA VIDIMO. Zbog toga zaista ne shvatam ovo nekakvo "skakanje" na pisanje jedne ovakve kritike, posebno tebe @bombay. Ne vidim da navodim ista sto i sam vidis ili ne vjerujes vlastitim ocima?
Šta sam ja pogrešno napisao , jesam li samo potvrdio ono što pišeš ?
Drugi dio komentara , je bio za druge članove, da i ja vidim kako je pljuvati Leborna

Sarkazam naravno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Edviin je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:39Imali koji navijac clipa na forumu? Posto vidim da se loze na lakerse samo ovi sto su ga izduvali ove godine pa mi smijesno na osnovi cega oni prozivaju lakerse. Bosniaboston je izuzetak, on sta god napise ima 30+ razlike.
Aleme ako taj tvoj hou izbaci lakerse ja ti saljem gajbu pive u hou direktno![]()
Pošalji mu dvije guyate Meksikanke da ih provoza na čoperu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vidi sto su se u kolo uhvatili svi hateri zajedno, danas je bas veselo. Cudno je samo to sto su im sve redom ekipe ili u totalnoj banani, ili ne mogu prismrditi statusu contendera. Alem, Greivis, Boston i ostali patoloski provokatori i kompleksasi, te s njima skupa Nez kao uvijek objektivni kosarkaski fan. Ne brinite se vi za Lebrona u bitnim utakmicama, ako se iko na svijetu dokazao u playoffu to je on. Ove utakmice u RS i igra smanjenim intenzitetom i nece da se forsira protiv jacih odbrana bas zato da vam odere straznjice kad dodje playoff. Do tad, uzivajte u predstavama najbolje ekipe zapada i maestralnim defanzivnim izvedbama Carusa, AD i kompanije. CUs.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lakersi idu sto prije da osiguraju HC i onda ide lagano trckaranje do kraja sezone, odmorit glavne igrace i onda u POu deranje guzova
Jesu li dobili Lakersi jednu bolju ekipu? Znam da su od Clippersa obe izgubili. Bucksi i Celticsi ih unistili.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ja Cu dodati i slamke znam da ces tako cijelu gajbu popiti

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
I kao sto sam reko neki dan Cim nesto napises sto nekome ne odgovara Odma ide prica vidi ga sto mrzi, kakav hejter i slicno 
Koliko godina imate yebo vas mozete li prihvatiti drugacije misljenje?
Pogotovo kad se navede cinjenica kao ova o kojoj se sad prica, sta glavni odgovor mrznja?

Pogotovo kad se navede cinjenica kao ova o kojoj se sad prica, sta glavni odgovor mrznja?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Sellam brate, samo znas li onda da nema vise ni meksikanki?
Haj nadam se da ova promjena ce doprinijet tome da ne nestajes nakon poraza Hjustona jer nemas sad ici ni na pice uz slamku ni kakvoj meksikanki

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ima sok od zove uvijek a i motor
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Crvene petkom, ne drugim danima. I to nemoj svaki petak.Barbarossa je napisao/la: ↑22 jan 2020, 07:41Po ko zna koji put ove sezone , odbrana Clippersa umiruje Luku i stavlja ga u funkciju nebitnog po utakmicu
još im nema specijaliste za to Pola Džordža
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vi patoloski mrzite Lakerse i to je opcepoznata cinjenica. Sad se jedva cekaju utakmice istih da se nakon nekih eventhalnih poraza prca i provocira po 2 dana, a nakon pobjeda se niko ne javi. Da, cinjenica je da su izgubili od 2 contendera, ali je isto tako i cinjenica da su u samo jednoj od tih utakmica bili kompletni, a to niko ne pise. Nebitno, ja sam prezadovoljan kako tim i igra i izgleda, kao i sa omjerom.Azpi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:35I kao sto sam reko neki dan Cim nesto napises sto nekome ne odgovara Odma ide prica vidi ga sto mrzi, kakav hejter i slicno
Pogotovo kad se navede cinjenica kao ova o kojoj se sad prica, sta glavni odgovor mrznja?![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa to je to mi smo mrzitelji veliki, mi hejtamo, mrznja iz nas izbija znas kolika yebo te grob djeciji i tvoje glupo razmisljanje 

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne gotivimo i sta tebe boli ku.rac za tim?Najjace kad poslije pobjede protiv nekih euroligasa pisete”niko ne pise o ovoj pobjedi” pa jesmo li duzni niste jedina ekipa u NBA.Da ste bar najuspjesnija a ono ni po jada.I onda velicanje maskote tima kao neke igracine,pljuvanje pa uzdizanje igraca kad se spomenu u trejd pricama itd...Iritantni ste i to je toBuffonGigi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:47Vi patoloski mrzite Lakerse i to je opcepoznata cinjenica. Sad se jedva cekaju utakmice istih da se nakon nekih eventhalnih poraza prca i provocira po 2 dana, a nakon pobjeda se niko ne javi. Da, cinjenica je da su izgubili od 2 contendera, ali je isto tako i cinjenica da su u samo jednoj od tih utakmica bili kompletni, a to niko ne pise. Nebitno, ja sam prezadovoljan kako tim i igra i izgleda, kao i sa omjerom.Azpi je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:35I kao sto sam reko neki dan Cim nesto napises sto nekome ne odgovara Odma ide prica vidi ga sto mrzi, kakav hejter i slicno
Pogotovo kad se navede cinjenica kao ova o kojoj se sad prica, sta glavni odgovor mrznja?![]()
#Punoljetstvo
Jesu Dallas, Denver, Houston, sad kako se uzme u obzir koliko je Houston ozbiljna ekipa sa kornjacom
Dallas i Denver niko ne smatra ozbiljnim. Houston igra sa povrijedjenim Hardenom.
Zna se da imas 4-5 timova koji mogu ici do kraja. Sa njima treba porediti Lakerse.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.