Pa ovo je nekad uzimao dok nije imao toliko para
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neće meni seljačić koji radi za 7 stoja prodavati telefone.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 18 jan 2020, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzaba trubite dječaci, on čvrsto stoji iza svoje izjave
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav lik. Nevjerovatno. 
kad posjetiš apple store vani, sa svim uslugama genius bar itd. apple care... i oficijelnog prodavača i kad dođeš ovdje razlika je ogromna....
dodatno ovo što ovi ovde rade se koliko znam kosi sa apple uputama gdje oni u biti ne bi trebali raditi ništa na uređajima, slično kao microsoft zagreb, u biti prime uređaj koji samo šalju u njemačku na servisiranje u njihov oficijelni servis centar, u zagrebu ga ne otvaraju....bar meni nisu....vjerovatno i to se može promjeniti ako certificiraš radnika ali sam skeptik što se toga tiče...zašto bi taj idalje radio u Sarajevu ili Zagrebu ako je apple/msoft certificiran a ne vani?
dodatno ovo što ovi ovde rade se koliko znam kosi sa apple uputama gdje oni u biti ne bi trebali raditi ništa na uređajima, slično kao microsoft zagreb, u biti prime uređaj koji samo šalju u njemačku na servisiranje u njihov oficijelni servis centar, u zagrebu ga ne otvaraju....bar meni nisu....vjerovatno i to se može promjeniti ako certificiraš radnika ali sam skeptik što se toga tiče...zašto bi taj idalje radio u Sarajevu ili Zagrebu ako je apple/msoft certificiran a ne vani?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Leorey je vec zaradio kantu godine.
Ima li ko kakav prijedlog šta uzeti do cca 250KM pored Redmi 7 jer mi se čini kao najbolji izbor u tom rangu.? Kamera nije bitna.
Mia San Mia
ako ti nije hića, pogledaj još, ja sam uspio Note 8 uzet za 230Km sa te stranice...Denchi je napisao/la: ↑16 jan 2020, 16:54evo ako kome treba, sniženi
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... id=1349303
HUAWEI Honor 10 Lite 4G 3/32GB - 245KM
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Apple storeDenchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 07:58kad posjetiš apple store vani, sa svim uslugama genius bar itd. apple care... i oficijelnog prodavača i kad dođeš ovdje razlika je ogromna....
Posrednici
Ima razlike.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
svakakoharden je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:44Apple storeDenchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 07:58kad posjetiš apple store vani, sa svim uslugama genius bar itd. apple care... i oficijelnog prodavača i kad dođeš ovdje razlika je ogromna....
Posrednici
Ima razlike.
samo ilustriram u čemu je kuršlus bio vjerovatno
pa cirkus je krenuo kad je rekao ne mozes legalno kupiti iPhone ovdje sto je notorna laz
nikad niko nije rekao da mi imamo Apple store i njihov Genius bar (koji je dobar u slučaju da imas garanciju ili Apple care, sve ostale situacije, pripremiti vazelin)
nikad niko nije rekao da mi imamo Apple store i njihov Genius bar (koji je dobar u slučaju da imas garanciju ili Apple care, sve ostale situacije, pripremiti vazelin)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pisao je on i da Telekom servisira mobitele 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Denchi je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:44ako ti nije hića, pogledaj još, ja sam uspio Note 8 uzet za 230Km sa te stranice...Denchi je napisao/la: ↑16 jan 2020, 16:54evo ako kome treba, sniženi
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... id=1349303
HUAWEI Honor 10 Lite 4G 3/32GB - 245KM
![]()
Pa eto, nije bas hica. Al mi je puno cekati.
Mada su ovo gore jako dobre ponude
Mia San Mia
Pa dobro, nije to moje jedino lose iskustvo s tim piljarama. Ne zaradjujem 20k mjesecno pa da mi je 500 KM razlike kikiriki para za spravu od 30 centi.
27.10.2020
Ma zajebavam se ja, svi gledaju da ustede naravno.Ali ja bi radije dao i par stotina vise u provjerenoj radnji nego kupovao po tim piljarama jer koliko sam skontao to ti je cista lutrija.Neko prodje super a neko proklinje dan kad je usao u takve radnje
Prve pohvale za telecom.
Napravise mi mobitel iako sam izgubio garanciju. Iako ima ostecenja na ekranu.
Napravise mi mobitel iako sam izgubio garanciju. Iako ima ostecenja na ekranu.
postavi sliku cure/supruge koju si poslao da to reklamira
gdje si je upoznao?
Amidza otisao i rijesio sve.
Cekam da mi posalje ovamo mobitel pa ga mozda odmah i prodam i uzmem sebi onaj xiaomi note 10.
šta je adžo izvadio tetejac na sto i reko "bilo bi šteta da se ovo ne popravi, mlad si momak" 
uh dobarrrr note 10, nemoj razmišljat dalje vrh je
uh dobarrrr note 10, nemoj razmišljat dalje vrh je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, feniksptica, Giuseppe1, NebeskaSila96 i 5 gostiju.