stvarno nije u redu da mu psuješ mater, to je nisko od tebeAngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:36
JA se nadam da nisam jedini koji vidi da je Krle odradio svoje. AKo to automatski znaci da ga ne cijenim, jbg

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
stvarno nije u redu da mu psuješ mater, to je nisko od tebeAngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:36
JA se nadam da nisam jedini koji vidi da je Krle odradio svoje. AKo to automatski znaci da ga ne cijenim, jbg
Izgleda da je tako, pisao sam to prošle sedmice.
Imam bas dobrog jarana , isto razmisljate. Kad se sa njim ne mogu usaglasiti , necu ni sa Tobom
Ja bih pitao , koliko smo na gubitku . Vrijeme ce pokazati , mozda novi Catakovic ? Svu srecu mu zelim , dobar Akademac .
Prvo je posudba do kraja sezone uz pravo otkupa ugovora ako se ne varam.
franjic je u celiku momak neku drugi ondaInijesta je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:04S obzirom da Lazic lupa nerealne cifre i da je svima jasno da nece ugovor produzit, to se vec dosad trebalo rijesit , mrs na tribine i dovest pojacanje, al poznavajuci nas povest cemo ga i u Tursku pa kad nas izyebe do kraju, dovest cemo Franjica ili takvog nekog da igra za 2-3 milje €
Mislim da se kasni sa sklapanjem ekipe, odnosno ubjedjen sam da nekih pojacanja nece ni biti
Po meni mi desnog beka nemamo, Oremus koji je na zadnjem veznom amater i igrac manje bi se trebo pokusat stavit na poziciju beka ili krila pa da vidimo hocel isplivat taj kvalitet( ja licno sam ubjedjen da nece ni na jednoj poziciji pokazat kvalitet)
Da nasi imaju namjeru kako treba popunit ekipu vec dosad su trebali rijesit stopera i beka , a onda cekat to kvalitetnije krilo i veznog ako izlete
Bojim se da ovakvim radom( neradom) ne bude u Maju raspad sistema jer kako lahko mozemo titulu uzet isto tako lahko mozemo i bez evrope ostat
Da od svega napisanog to je najbitnije, igraci iz Celika mogu otici kad pozele al nebitan je on nego sto cemo mi na kraju i zavrsit sa igracem njegovih kvalitetaRajaBa1983 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:06franjic je u celiku momak neku drugi ondaInijesta je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:04S obzirom da Lazic lupa nerealne cifre i da je svima jasno da nece ugovor produzit, to se vec dosad trebalo rijesit , mrs na tribine i dovest pojacanje, al poznavajuci nas povest cemo ga i u Tursku pa kad nas izyebe do kraju, dovest cemo Franjica ili takvog nekog da igra za 2-3 milje €
Mislim da se kasni sa sklapanjem ekipe, odnosno ubjedjen sam da nekih pojacanja nece ni biti
Po meni mi desnog beka nemamo, Oremus koji je na zadnjem veznom amater i igrac manje bi se trebo pokusat stavit na poziciju beka ili krila pa da vidimo hocel isplivat taj kvalitet( ja licno sam ubjedjen da nece ni na jednoj poziciji pokazat kvalitet)
Da nasi imaju namjeru kako treba popunit ekipu vec dosad su trebali rijesit stopera i beka , a onda cekat to kvalitetnije krilo i veznog ako izlete
Bojim se da ovakvim radom( neradom) ne bude u Maju raspad sistema jer kako lahko mozemo titulu uzet isto tako lahko mozemo i bez evrope ostat![]()
E tu je kvaka , sto Ti i moj jaran ne razumijete , a @Stroj1946 juce objasnio . Igraci se od FKS samo okoriste . Igraci su nam qrac (ne govorim o Krsti , a i mogu) , odu u drugi klub i izgidose (pogotovo protiv FKS , Bilbija, Cesar , Milosevic i dr.....) . Treba nama jedan kao sto je u FKŽ (koliko god ga mrzio). Kaze @Stroj1946 :"PROPISALI BI ONI MENI KRV , KRV IM YEBEM . Za sve su zasluzni i krivi igraci , prodane duse . Ima rapa i vajcu geno .
Na probi je.
oksigenski
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, NazorUso, relativizam, Rule_hz, Vanja8 i 85 gostiju.