FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Shuto Kone shuta kone sa koseva
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Žao mi je što moram pojedince na aparate stavit, ali Zakarić izgleda kod Azmira u Tuzla City
Azmir Husić najavio borbu za titulu prvaka i mogući dolazak Gorana Zakarića u Tuzla City
Ukoliko klubovi koji zaostaju za timom Tuza City tri boda ili koji su ispred nas dva boda najavljuju pohd na duplu krunu, evo ja najavljujem i našu borbu za titulu prvaka. Mi smo zasigurno bolje uređen klub organizaciono i infrastrukturno nego neki koji najavljuju titule. Kao Savjetnik u klubu Tuzla City predložit ću da cilj kluba bude velik, ali i realan. Kompletiramo igrački mozaik u saradnji sa strukom u klubu. Neki su igrači napustili klub, neke smo poslali na pozajmicu, a neki su već stigli.
Očekujemo još jednog igrača da nam se pridruži, a koji će ukoliko dođe do finalizacije dogovra zasigurno biti najzvučnije ime Premijer lige BiH. ” Na pitanje o kojem se igraču radi Husić je rekao:
Još uvijek neću otkriti u potpunosti o kome se radi, osim da su inicijali igrača G.Z., rekao je zagonetno Husić. Prema ranijim pisanjima medija, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić slobodan je igrač ove zime i već je povezivan sa nekoliko klubova u BiH i regiji.
Husić je i dodao: Nastavit ćemo saradnju sa klubovima iz sjeveroistočne Bosne, a u planu smo do kraja sezone posjetiti FK Guber Srebrenica i Jadar u Novoj Kasabi i naše prijatelje u Podrinja Janja. City će biti fudbalski centar ove regije naše domovine i najbolja prilika za afirmaciju mladih fdbalera u ovom dijelu naše države. Kako budemo posjećivali naše klubove i gradove u istočnoj Bosni tako ćemo isto i ove u unutrašnjosti, rekao je Husić.
Dodjel’ im Zakaric, Tuzla ce imat najjaca krila u ligi jbt
Zakaric, Maksimovic, Crnkic, Kulovic, Nukic
Ne moze niko u ovoj ligi prici po pitanju para Azmiru
Zakaric, Maksimovic, Crnkic, Kulovic, Nukic
Ne moze niko u ovoj ligi prici po pitanju para Azmiru
Skini Zakaricu sliku sa Refikom sa profilne na instagramu. Stavi sa nekom legendom Tuzle 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Može vjeruj mi, samo što on daje cifre koje su nerealne. Nije stvar u parama koliko u tom kompleksaškom pokušaju da se nametne i stavi rame uz rame sa velikim klubovima.
Igraca koji vrijedi pet on plati deset.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vracaj Bogija. Bit ce na specijalnom zadatku protiv Tuzle. Skrsiti igraca G.Z. odmah na startu. 
- invincible1921
- Kontakt:
Joj jes ocmmohikanac12 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:36Nemojte samo klipova, od Pozdera i slicnih još uvijek imam traume.
=\_1921_/=
- mohikanac12
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:31Joj jes ocmmohikanac12 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 16:36Nemojte samo klipova, od Pozdera i slicnih još uvijek imam traume.![]()
od kakvih sam sve levata gledo klipove ...sto kaze onaj na dnevnjaku " Znas kakav mi je klip menadzer napravio...jes da oni misle da sam neymar, a ja ne mogu potrcat, al nea veze"
Meni je u svom tom cirkusu najjaci bio "titula" Kostic i pripreme, kad je igrace kiselio u buradima.
A na lobotomiji pisu, evropske metode. Nisu naši igrači navikli na ovo.
Joj suze me zališe.
Ko iskopa tu sliku, placam pice.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ja mislim da je baš Secerovic pricao o ogromnim platama u TC. Ne znam hoce li ispuhat TC u nastavku prvenstva u pohodu na titulu ali na papiru imaju vrlo dobru ekipu.mohikanac12 je napisao/la: ↑22 jan 2020, 18:28
Može vjeruj mi, samo što on daje cifre koje su nerealne. Nije stvar u parama koliko u tom kompleksaškom pokušaju da se nametne i stavi rame uz rame sa velikim klubovima.
Igraca koji vrijedi pet on plati deset.
Sabanadzovic odigrao danas punih 90 minuta u ligaškoj utakmici AEK-a. Počeo je igrati u posljednje vrijeme.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 22 jan 2020, 18:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedna od jos jacih za vrijeme Kostica i strucnjaka koji su vodili klub. Jedan od lobotomaca na jutarnjem treningu, a onda impresije na forumu, kaze zadao im vjezbe igraci nista ne kontaju kako da obavljaju iste

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Edvin Cimirotić neće potpisati ugovor sa FK Željezničar budući da nije zadovoljio stručni štab Plavih tokom pripremnog perioda u Međugorju.
Ovo Amar sigurno radi zbog glavonje i avlamija. Kazu novi Yosida da imaju jadnici materijala o cemu pisati. Sta ce budale, samo lupaj Amare...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.