Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Još uvijek tokmak
Gol i asistencija u prvom poluvremenu.
ma on ne zna ovako udariti loptu u nasem dresu da ga yebes, fenomen.
Opet najveca fudbalska neznalica igra odlicnu sezonu.
Da jos jedanput utvrdimo gradivo...medju 5 nasih najboljih reprezentativaca unazad nekoliko godina.
I mene nervira sto nema driblinga i nekih stvarcica, ali takav je kakav je.
Nadati se da ce ga Bajevic znati iskoristiti.
I mene nervira sto nema driblinga i nekih stvarcica, ali takav je kakav je.
Nadati se da ce ga Bajevic znati iskoristiti.
Ima on fine udarce i u dresu reprezentacije, samo što obično golman brani 
Nisam sarkastičan stvarno, vidi se i u repki da ima dobar šut al' neće u gol jbg.

Nisam sarkastičan stvarno, vidi se i u repki da ima dobar šut al' neće u gol jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ne znam sta pljujete momka stalno i omalovazavate a godinama najbolji igrac turske lige ko da smo brazil pa da imamo krila na izvoz.Momak svaku reprezentativnu utakmicu gine za dres.
Turska liga je kar.ina, tako da to nije nikakvo mjerilo.
Činjenica je isto da ga ne ide u reprezentaciji i možda to ima veze s pozicijom.
I dalje stoji da su mu dribling i centaršut misaone imenice.
Činjenica je isto da ga ne ide u reprezentaciji i možda to ima veze s pozicijom.
I dalje stoji da su mu dribling i centaršut misaone imenice.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ASD
- Kontakt:
I da jeste ****, opet nije mala stvar biti treću sezonu zaredom najbolji asistent lige. Plus na to svake sezone nadodavati po 10 golova.
Nikoga ne ide u nasoj reprezentaciji, osim Dzeke. Visca ima 10 golova i 8 asistencija u pedeset reprezentativnih utakmica.
To je vise nego pristojno za krilnog igraca, koji dosta radi i u odbrani. Treba uzeti u obzir i da reprezentacija ne igra kao Istanbul, u kom je daleko najbolji igrac. Cinjenica je da se Visca cesto nalazi u dobrim situacijama, sto je dokaz da je dobar igrac. Nazalost ne iskoristava svaku na najbolji nacin.
ja ti garantujem da samo u 4-5 top evropskih reprezentacija najbolji igrac turske lige ne bi imao mjesta u prvih 11
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
heheh e jesu ljudi smiješni. Pa Bašak igra stil fudbala koji izvuče maksimum iz Višće. Činjenica da im je on glavna karika i gdje se čitava ekipa i igra vrti oko njega je dovoljna činjenica da tu postoji kvalitet. Ima on i brilijantnih poteza u reprezentaciji, ali repka je u dubokom blatu bila sa menadžerskim. Sa menadžerskim ni Nani ne bi proigrao kako treba.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Evo opet bajki o menadžerskim talovima, ali ovaj put su krivi što je Višća nevidljiv u reprezentaciji.
Zašto najbolji igrači asistent turske lige ne može napraviti transfer van te lige?
Znači 3 godine dominira tamo i opet nema ništa.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ja bih bio najsretniji kad bi on u repci pružao i pola od onog što vidimo u Baši, ali ne pruža.
Kad vidim ono bezglavo tračanje i zabijanje u korner zastavicu, odmah dobijem šećer, a da ne pričam o fulanju zicera.

Zašto najbolji igrači asistent turske lige ne može napraviti transfer van te lige?
Znači 3 godine dominira tamo i opet nema ništa.
Nemojte me pogrešno shvatiti, ja bih bio najsretniji kad bi on u repci pružao i pola od onog što vidimo u Baši, ali ne pruža.
Kad vidim ono bezglavo tračanje i zabijanje u korner zastavicu, odmah dobijem šećer, a da ne pričam o fulanju zicera.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ipak je i treća Turska liga kvalitetna.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Guti sa 40g je zario i palio Turskom ligom tj asistencijama golovima.. Turska liga je uvijek bila qarina a ovi sto igraju za male Kitasporove su igraci nivoa rep.Cipra, Arm i slicni jadova

- ASD
- Kontakt:
Guti se oprostio s 35 godina. Imao u Superligi 7 golova, 7 asistencija.Tili je napisao/la: ↑22 jan 2020, 20:28Guti sa 40g je zario i palio Turskom ligom tj asistencijama golovima.. Turska liga je uvijek bila qarina a ovi sto igraju za male Kitasporove su igraci nivoa rep.Cipra, Arm i slicni jadovanazalost im tu guramo dobro
Nisu to brojke kao kod Višće ali se slažem da je taj igrač bio baš igračina.
Podsjeti me, ko je na tvom avataru?
-
- Kontakt:
Na SK1 protiv Fenera na Sukru Saracoglu, vec je propustio dvije 100% sanse.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.