1 h ·
Budite naš član!!!
U @fanshopfktc preuzmite člansku kartu!!

Moderator/ica: GracanicaAA
Ako Bude ode mene više nema ja sam samo zbog njega dolazio. Šalim se naravno ali nama za dalji iskorak treba kvalitetnijih igrača. Budo je u cijeloj polusezoni jedino protiv Gorkog bio učinkovit što je nedovoljno.
Jah, sad smo ko kad igrač pokera traži samo jednu kartu.Svi ga vide sa pokerom u ruci.staragarda je napisao/la: ↑22 jan 2020, 00:23Sa ovim rosterom trebao bi City biti prepreozbiljan kandidat za evropu
Tesko da cemo Zakarica uspjeti dovesti,mislim da ima puno boljih opcija da ide vani igrati.Azmir Husić, prvi čovjek Tuzla Cityja, najavio je dolazak još jednog novog fudbalera, a istakao je da će to biti najzvučnije ime u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Tuzla City je već doveo nekoliko kvalitetnih fudbalera, ali bosanskohercegovački premijerligaš se tu ne zaustavlja i Husić je najavio dolazak novog fudbalera, čije je inicijale otkrio.
“Očekujemo još jednog igrača da nam se pridruži, a koji će ukoliko dođe do finalizacije dogovra zasigurno biti najzvučnije ime Premijer lige BiH”, rekao je Husić za zvornicki.ba, a na pitanje o kojem se igraču radi rekao je:
“Još uvijek neću otkriti u potpunosti o kome se radi, osim da su inicijali igrača G.Z.”.
Ako je istina da je Azmir ovo za Zakarica izjavio onda ce vjerovatno i doc jer ne bi on tako olako dao izjavu.BosanacGorstak je napisao/la: ↑23 jan 2020, 00:03Tesko da cemo Zakarica uspjeti dovesti,mislim da ima puno boljih opcija da ide vani igrati.Azmir Husić, prvi čovjek Tuzla Cityja, najavio je dolazak još jednog novog fudbalera, a istakao je da će to biti najzvučnije ime u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Tuzla City je već doveo nekoliko kvalitetnih fudbalera, ali bosanskohercegovački premijerligaš se tu ne zaustavlja i Husić je najavio dolazak novog fudbalera, čije je inicijale otkrio.
“Očekujemo još jednog igrača da nam se pridruži, a koji će ukoliko dođe do finalizacije dogovra zasigurno biti najzvučnije ime Premijer lige BiH”, rekao je Husić za zvornicki.ba, a na pitanje o kojem se igraču radi rekao je:
“Još uvijek neću otkriti u potpunosti o kome se radi, osim da su inicijali igrača G.Z.”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.