Po meni odlican igrac. OPET beton odbranu imamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hajde neko ko je pratio karijeru ovog momka (ako je iko), neka nam kaze nesto vise? Ja ga se sjecam iz Zrinjskog, ali to nije mjerilo. Je li bolji od Lazica, desnjak ili ljevak i sl.? Zasto mediji potenciraju da igra u veznom redu?
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 23 jan 2020, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
"Miličevića navijači Željezničara ne pamte po dobrom, jer je nehotično u duelu na Grbavici 2013. godine slomio nogu Nerminu Zolotiću. Navijači Željezničara su zamjerili Miličeviću što nije prišao Zolotiću na terenu, ali je on tek poslije postao svjestan težine povrede, a iskupio se dan poslije odlaskom u bolnicu u posjetu Zolotiću."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Krkan da valja. Nije daleko od Lazica (sacekajmo da odigra koju). Meni ovo baca na mogucnost formacije sa tri stopera.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mlada repka Hrvatske i po Italiji hodao. Ne moze biti da je promasaj neki veliki. Kako god, sretno momku i nek se pokaze.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zamisli kakvu odbranu bi imali ako i Lazic ostane auuuuAngelDiMaria je napisao/la: ↑23 jan 2020, 10:52Krkan da valja. Nije daleko od Lazica (sacekajmo da odigra koju). Meni ovo baca na mogucnost formacije sa tri stopera.
H.M-Lazic-Serbecic

On je igrac tipa adukor,moze igrati i stopera i zadnjeg veznog
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Lazic ce na tribine, kakav ce ovaj Hrvoje biti s obzirom da godinu dana nije igro veliki je upitnik, jedino pozitivno sto nije stranac
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa Lazić neće produžit ugovor, tribine i traži se stoper umjesto njega.AngelDiMaria je napisao/la: ↑23 jan 2020, 10:52Krkan da valja. Nije daleko od Lazica (sacekajmo da odigra koju). Meni ovo baca na mogucnost formacije sa tri stopera.
Koga god dovedu, teško da će boljeg naći od Lazića, koliko god lošu prošlu sezonu imao kao što neki tvrde, a nije toliko loš bio, nama je on vrhunac. Šteta što se ne mogu dogovorit, remetit ono što nam je najmanji problem u ekipi mi se ne sviđa, pogotov što imamo 2-3 jako kritične pozicije....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vidjet cemo teren je mjerilo, nadam se da nece biti promašaj, da ce dostojno zamijeniti Lazića.
Ajde
Štoper
Još desni bek i krilo
Ajde
Štoper
Još desni bek i krilo
Bordo bijeli za život cijeli!!
Sto ga medijski idioti svrstavaju medju vezne igrace? Koliko ja znam bio je stoper, jedino ako u medjuvremenu nije zaigrao na poziciji zadnjeg veznog?! Ne bi ni ti bilo lose, ako bi znacilo ostanak Lazica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Slazem se.
Nadam se da ce potpisai i time zavrsiti poziciju Stopera, bez obzira na Lazica sta odlucio.
Ako je zamjena za njega, onda mozemo gledati isto da stranac ide a domaci upada.
-
- Kontakt:
Samo se nadam da ovo nije, daj mu ugovor još jedan. 9 mjeseci se oporavljao od povrede. Jako teška povreda i jako dug oporavak. Stanje njegovo je upitno. Inače kakvog ga ja pamtim vrhunski igrač za naše uslove. 26 godina, možeš ga zadržati par godina. Ima naše državljanstvo. Nemojte se zalijetati teren će sve reći.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako se on tako dugo oporavlja, onda neka progutaju ponos i ostave Lazica u pocetnih 11 dok se ovaj ne vrati u ritam.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igra vecinom stopera,ali igra bez problema i zadnjeg veznog

Zato mi mirise na ostanak Lazica i igra sa 3 stopera,ali s obzirom kakve je uslove trazio(vec sam ih pisao) tesko ce se to desiti
Istina imao je povredu i nije igrao,ali bit ce on dobar,pogotovo jer prolazi pripreme sa nama
Ako je odbio produziti Lazic,ko mu hebe mater,ispao je velika pickica,nije htio ni marke manje od prije navedenog iznosa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.
Nije HM los, ali Lazic je vec uigran poznaje ekipu i stanje u klubu i naviknut je na pritisak.
Evo vam jos jednog dokaza koliko je tesko uopste zadrzati imalo kvalitetnijeg igraca a kamo li da ga dovedes. Jos koliko ja znam Lazicu se davao poboljšan ugovor i vjerovatno opet nista od toga sto znaci da i pare nisu problem vec jednostavno ljudi nece da dodju u ovu škrabotinu od lige.
Koliko god to bila izlizana floskula i cak je i meni tih izjava preko glave, to je jednostavno surova istina.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.

- RajaBa1983
- Kontakt:
Hrvoje Miličević super igrac nadam se da ce to i pokazati sjecam se dok je igrao u zrinjski bio je beton
a za lazic se jos ne zna
ali ako nece da produzi ugovor
imao tribrine ha ya niko ne moze biti iznad FKS
a za lazic se jos ne zna
ali ako nece da produzi ugovor
imao tribrine ha ya niko ne moze biti iznad FKS
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Veliki rizik je mjenjati Lazića koji je za nas kapitalac sa mačkom u vreći koji nije igrao jel 9 mjeseci zbog teške povrede.
Ma nek ide džaba Lazić nakon ovih 14 tekmi al ne bih ja sad toliko rizikovao, nije to rizik ustvari, nema šanse da bude ni na 60% Lazića. Nemam ništa protiv momka, nek dođe i nek se bori za minute uz Šerbečića i Lazića, obojica odlaze na ljeto i eto mu i prilike da upadne u prvi plan od sljedeće sezone.
Jednostavno, ne možemo zadržati igrače koje želimo, slanje na tribine Adukora ništa nije promjenilo, sad problem pravi Lazić, sljedeći put će isto neko drugi biti.... a klub ispašta. Ti igrači su svakako navikli dugo pauzirat pa ih to ne pogađa..
Ostavio bi ja Lazića, ne mora ni produžit, da syebemo sad i stoperski par koji nam jedini ne škripi u ekipi je katastrofa i kilometarski korak unazad.
Ma nek ide džaba Lazić nakon ovih 14 tekmi al ne bih ja sad toliko rizikovao, nije to rizik ustvari, nema šanse da bude ni na 60% Lazića. Nemam ništa protiv momka, nek dođe i nek se bori za minute uz Šerbečića i Lazića, obojica odlaze na ljeto i eto mu i prilike da upadne u prvi plan od sljedeće sezone.
Jednostavno, ne možemo zadržati igrače koje želimo, slanje na tribine Adukora ništa nije promjenilo, sad problem pravi Lazić, sljedeći put će isto neko drugi biti.... a klub ispašta. Ti igrači su svakako navikli dugo pauzirat pa ih to ne pogađa..
Ostavio bi ja Lazića, ne mora ni produžit, da syebemo sad i stoperski par koji nam jedini ne škripi u ekipi je katastrofa i kilometarski korak unazad.
FK Sarajevo
Zadnja utakmica u septembru al hajd, po statistici za nase uslove izgleda da je odlican
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
:historicar:Historicar je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:20Kako su kone dovele iskusnog stopera, koji je prije 3 godine u Superligi Kine imao 700.000 dolara godišnje, Zakarić izgleda potpisuje za Tuzlu, Ibanez došao u Zrinjski......vidiš da se dobar igrac može dovesti u ovu škrabotinu od Lige.Samo moraš imati sposobne ljude u sportskom segmentu i moraš im ponuditi dobru platu, što su ovi klubovi i učinili.ajdohordas je napisao/la: ↑23 jan 2020, 11:08Ma nece Lazić ostat 99%. Zato se dalo u potragu za stoperom jer na kraju i Serbecic odlazi.
Puna podrška i Vinku i Hadžiji i kompletnoj upravi sve do kraja sezone, a reakcije ce na kraju biti takve u zavisnosti od rezultata.![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, HordasFks, perodeformero, riki46 i 62 gosta.