UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

mohikanac12
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la mohikanac12 » 23 jan 2020, 12:17

MMA075 je napisao/la:
23 jan 2020, 12:05
mohikanac12 je napisao/la:
23 jan 2020, 12:03
slika

Ubi kruh u njemu. Zalijepio ga za pod. :rol: :bow:
kako ovo a nije domintantan :urnebes:

Možda nije ovoj generaciji krivih kičmi sa @Donijem na čelu, koji su prvi sklek uradili sa 17 godina.

Najglasniji su na temi, procitaju par komentara na mma stranicama i postanu strucnjaci za blisku borbu.

:mrgreen:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jan 2020, 12:32

jelle je napisao/la:
23 jan 2020, 12:12
Jbt jeste vi meni nejasni svegam ....Prvi covijek Ufc javno kaze poslije borbe da je sljedeca borba za Conora sa Khabibom , al bosnjo i dalje nagadja ko je sljedeci u redu i sta je najbolje za Conora :rol:
I ti si meni nejasan. Zašto bi Conor čekao Khabiba 10 mjeseci? Khabib ima borbu u aprilu i 100% poslije toga se neće boriti prije oktobra, nema teoretske. Zar misliš Bošnjo da će Conor njega toliko čekati, da će toliko biti bez borbe?

Btw. trener Conora kaže Justin Gaethje naredni protivnik. Sad mi nije jasan ni njegov trener, zašto nagađa kad Dana White kaže Khabib. :crazy:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jan 2020, 12:37

Zato sto im je Dana tata tamo ...i nebi Khabibov otac ovoliko trubio o 1oo mil da se ne kuha ...sad ce se mediji opet pumpat .. :beba:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jan 2020, 12:39

Conor će imati borbu prije Khabiba...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jan 2020, 12:44

Nece

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jan 2020, 12:45

jelle je napisao/la:
23 jan 2020, 12:44
Nece
Upravu si. Conor će biti bez borbe do oktobra. :clap:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 23 jan 2020, 12:46

Ne bi mu bilo prvi put

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 12:53

23 jan 2020, 12:17
MMA075 je napisao/la:
23 jan 2020, 12:05
23 jan 2020, 12:03
slika

Ubi kruh u njemu. Zalijepio ga za pod. :rol: :bow:
kako ovo a nije domintantan :urnebes:

Možda nije ovoj generaciji krivih kičmi sa @Donijem na čelu, koji su prvi sklek uradili sa 17 godina.

Najglasniji su na temi, procitaju par komentara na mma stranicama i postanu strucnjaci za blisku borbu.

:mrgreen:
Izabrat ću krivu kičmu 10/10 puta ispred manjka inteligencije i, eh sad nisam siguran da li je u pitanju disleksija, neobrazovanost ili samo loš vid pa se ne mogu pročitati jedna ili dvije rečenice kako treba, pa se "Khabib jeste jedan od najdominantnijih boraca ikad, ali ne jedan od najdominantnijih šampiona jer je branio titulu samo dva puta", pročita kao "Khabib je nedominantna ****".
anonymousHD je napisao/la:
23 jan 2020, 12:32
jelle je napisao/la:
23 jan 2020, 12:12
Jbt jeste vi meni nejasni svegam ....Prvi covijek Ufc javno kaze poslije borbe da je sljedeca borba za Conora sa Khabibom , al bosnjo i dalje nagadja ko je sljedeci u redu i sta je najbolje za Conora :rol:
I ti si meni nejasan. Zašto bi Conor čekao Khabiba 10 mjeseci? Khabib ima borbu u aprilu i 100% poslije toga se neće boriti prije oktobra, nema teoretske. Zar misliš Bošnjo da će Conor njega toliko čekati, da će toliko biti bez borbe?

Btw. trener Conora kaže Justin Gaethje naredni protivnik. Sad mi nije jasan ni njegov trener, zašto nagađa kad Dana White kaže Khabib. :crazy:
Cavanagh je rekao da želi Gaethjea, ne da je naredni protivnik. Mislim da se ništa ne zna dok ne sjednu Conor i njegov menadžer sa Whiteom i dogovore sljedeću borbu. Ali slažem se da nema šanse da Conor sada čeka oktobar ili duže. Jedina šansa da je Khabib sljedeći je da Tony otpadne u međuvremenu.

Ja sam siguran da je Masvidal sljedeći ako je Usman stvarno povrijeđen, nema borbe koja ima više smisla. I ne razumijem kako je picka jer kao ne želi Masvidala a želi odmah revanš sa Khabibom koji ne samo da je daleko bolji i opasniji borac od Masvidala, nego ga je i rastavio već jednom na proste faktore. Conoru se mnogo može prigovoriti, ali da je picka nikako realno.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 13:14

Ako je istina da su bili dogovorili borbu sa Gaethjeom prošle godine prije nego je Conor slomio ruku, što je direktno iz Conorovih usta, mada uzeo bih to sa velikom dozom rezerve, mislim da postoje solidne šanse i da je Gaethje sljedeći protivnik, i to da dogovore baš na UFC 249 ili ublizu nekad ako Conorov ego nije spreman da se bori na karti koju Khabib headlajnuje, da bude spreman da uleti u slučaju povrede.

Ili da ulete obojica za interim, ako ova oba otpadnu a ni to nije isključeno :mrgreen: Gaethje se zajebo što je više puta izjavio da ne želi biti rezerva za tu borbu prije nego se Conor vratio. Mogao je imati ugovor već potpisan, ovako može biti samo rezerva za rezervu.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 23 jan 2020, 13:39

Nisi u poziciji da biraš @donie, Bog davno karte podijelio. Izem ti inteligenciju kojoj je vrhunac plagijat tuđih mišljenja. :bih:

slika

Odavno nisam vidio ovakvo lemanje. Još samo da je qaru izvadio i natjero ga da je češki. :mrgreen:

Biće Željo opet Šampion!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 jan 2020, 13:40

90minut je napisao/la:
23 jan 2020, 06:44
Ko puši ovu njegovu spiku ne prati Conora kazes.

Bukvalno si izvukao smijeh od mene u monitor toliko ne pratiš i ne poznaješ situaciju situacija je jasna kao 2+2 a tebi i dalje u glavi one floskule " vratio se zbog para "..

Znaš li koliko je para uzeo od UFC-a i od borbe s Floydom, znaš li koliko je para uzeo na Viskiju? :lol:

Znaš li koliko je puta uhapšen?

I onda dođeš ovdje i napišeš " ko pusi ovu njegovu spiku " covjek došao da podsjeti sve ko je i šta je posebno likove poput tebe koji su govorili da je narkoman i alkoholicar.

Bože dragi još si napisao roman i koracas u dugu tamnu noc uvjeren da si u pravu iako ti sve govori da je situacija drugacija skroz naskroz. :D
Covjece, ja cu pocet cak i mislit da imas neke veze sa mma ili boksom , jer realno ovaj manjak inteligencije koji ti pokazujes iz dana u dan moze samo nastat konstantnim udarcima u glavu.

Keep it up. Cak si uspio napisat nesto, gdje nisi spomenuo njusenje prepona, pusenje ku. rca i sl. Ne znam kako te jos nisu banovali zbog ovih umobolnih postova.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 13:55

23 jan 2020, 13:39
Nisi u poziciji da biraš @donie, Bog davno karte podijelio. Izem ti inteligenciju kojoj je vrhunac plagijat tuđih mišljenja. :bih:
Hvala Bogu pa nisam, jer sam i više nego zadovoljan šta su mi moja inteligencija i kičma (i fizička, a i ona figurativna) do sad donijeli u životu. Umijem hvala Bogu i čitat (uključujući tuđa mišljenja), ti ne možeš ni to. I to je činjenica. Preporučio bih ti, nije teško, moj sestrićod 7 godina zna čitat **** možeš i ti uz malo truda.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 23 jan 2020, 14:29

Donnie Darko je napisao/la:
23 jan 2020, 13:55
23 jan 2020, 13:39
Hvala Bogu pa nisam, jer sam i više nego zadovoljan šta su mi moja inteligencija i kičma (i fizička, a i ona figurativna) do sad donijeli u životu. Umijem hvala Bogu i čitat (uključujući tuđa mišljenja), ti ne možeš ni to. I to je činjenica. Preporučio bih ti, nije teško, moj sestrićod 7 godina zna čitat **** možeš i ti uz malo truda.

Dobro što si nervozan? Ne vidim razlog da se narcisoidno i bahato hvališ po temi vrijeđajući druge forumaše. Sve to jer je Khabib nalemao Konora.

Opusti se, forum je. :mrgreen:

Biće Željo opet Šampion!

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 23 jan 2020, 14:33

Ma pusti ga @donnie, vidiš da na sve načine hoće da omalovaži Conora pa je našao njegov meč gdje je u podređenom položaju u kom se bori sa najboljim u diviziji i sigurno jedinim boljim od njega. Da li time želi da dokaže da je Conor loš borac ili šta, ne znam.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 14:41

23 jan 2020, 14:29

Dobro što si nervozan? Ne vidim razlog da se narcisoidno i bahato hvališ po temi vrijeđajući druge forumaše. Sve to jer je Khabib nalemao Konora.

Opusti se, forum je. :mrgreen:
Nikog ja ne vrijeđam druže, osim kad dođe neki sveznalica, uvrijedi prvi, onda ponekad osjetim potrebu da iznesem činjenice jel. Logično.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 23 jan 2020, 15:15

Nije Usman izgleda povrijeđen, bar je tako napisao na Twitteru. Bit će Usman-Masvidal 100%, Dana je više puta ponovio da će se to desiti.

Conor ide na Diaza/Gaethjea u junu/julu (osim ako izmisle neki termin ranije), onda najesen sa Khabibom.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 15:40

Finn je napisao/la:
23 jan 2020, 15:15
Nije Usman izgleda povrijeđen, bar je tako napisao na Twitteru. Bit će Usman-Masvidal 100%, Dana je više puta ponovio da će se to desiti.

Conor ide na Diaza/Gaethjea u junu/julu (osim ako izmisle neki termin ranije), onda najesen sa Khabibom.
Ma UFC event u maju je Conorov sigurno ako Dana baš ne izgura svoje i bude se čekao Khabib kad god bude. Lijep broj 250, neće niko od suprstarova branit titulu jer su svi sad naredani od februara do aprila, DC-Stipe je ili juni ili international fight week u julu (DC je sam rekao juni najranije, ne vjerujem ni Stipi da se žuri). Dakle maj može biti ili Cejudo ili Volkanovski, ili eventualno Usman-Masvidal, ali ništa to nije dovoljno veliko kao Conorove karte.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 23 jan 2020, 15:54

23 jan 2020, 15:40

Ma UFC event u maju je Conorov sigurno ako Dana baš ne izgura svoje i bude se čekao Khabib kad god bude. Lijep broj 250, neće niko od suprstarova branit titulu jer su svi sad naredani od februara do aprila, DC-Stipe je ili juni ili international fight week u julu (DC je sam rekao juni najranije, ne vjerujem ni Stipi da se žuri). Dakle maj može biti ili Cejudo ili Volkanovski, ili eventualno Usman-Masvidal, ali ništa to nije dovoljno veliko kao Conorove karte.
Cejudo-Aldo u Brazilu je locked, koliko sam ja upratio. Plus McGregor u Brazilu? :hmmmmm:

+ Ariel
April has Nurmagomedov vs. Ferguson, and there's no way they'd put McGregor on that card. May is in Brazil, so you can forget that, and then we get to June and July.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 23 jan 2020, 15:59

Mene iskreno ne interesuje Conor-Khabib 2. Nisam fan nijednog,naprotiv,ne zna se ko je veci licemjer i smece. Khabib vjerovatno jer puna mu usta Islama i postenja a suradjuje sa teskim ruskim i cecenskim krimosima,diktatorima,lik je bully,onda onaj video kad ponizava onog beskucnika itd. Conor je **** i boli ga ****.
Zanimaju me borbe Masvidala nebitno ko je protivnik. Cejudo. Cringe nastranu lik je zivotinja. Adesanya. Lik izaziva Romera,ono, :clap:
Tony.
DC i Stipe.
Valentina. Omg pa te zena je najbolji borac u ufc.
To su likovi cije borbe me zanimaju.
Conora i Khabiba mi pun k.urac.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jan 2020, 16:05

Finn je napisao/la:
23 jan 2020, 15:54
23 jan 2020, 15:40

Cejudo-Aldo u Brazilu je locked, koliko sam ja upratio. Plus McGregor u Brazilu? :hmmmmm:

+ Ariel
April has Nurmagomedov vs. Ferguson, and there's no way they'd put McGregor on that card. May is in Brazil, so you can forget that, and then we get to June and July.
Smetno sam to. A onda ili juni ili će izmislit i dodat novi event negdje između, i ovaj od 18. januara je bio upitnik hocel bit glavni event uopšte ili fight night, dok Conor nije potpisao. Ma ne sikiram se ja izmislit će nešto, ako Dana ne izgura svoje. Mada ne razumijem ga, lik bi odgadjao do oktobra/novembra, kad može tu borbu napravit i ako izgubi od Masvidala isti q. Jednako je nezaslužena borba za pojas pobijedio kauboja ili izgubio od Masvidala.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 23 jan 2020, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Galion i 3 gosta.